Paraları neden dedin abi. Hani senin gözünden kaçmadı ama diğerlerinin kaçmıştı.
Neyse o zaman. Telsizlerin parasını çıkarttıktan sonra geri kalan parayı 4'e böleriz. adam başı 120 dolar kalıyor sanırım. İyi para yani.
Kiliselerin bildiğiniz gibi dört bir yanı pencereyle dolu değil. Ã?te yandan planınız nedir diye sorduğumda kimse ayrıntılı bilgi vermedi.Devrimk: Bu adam 4. bölmeye girerken neden biz dışarıdan dürbün ya da benzeri bir şey ile izlemedik ki? Hep beraber orada durmamızın anlamı neydi?
Doğru aslında. Burada belirtmemişim nasıl gireceğimi.Bundan sonra yarını beklerç Yarınki teslimatta Karaböceğin odaya girmesini düşünmektedir. O gelirse asıl adam da ortaya çıkacaktır. Miktar olarakta 700 adet isteyecektir. Bu mebla karşısında kendisini asıl kararları alan adama götüreceklerini düşünüyordur.
Sözünden benim ortaya çıkan adamı görebielceğim bir yer arayacağımı anlayacağını düşünmüştün. Tabii dua etmektense dürbünlüyü önce düşündüğümden diğer türlü bir plan yapmadım. Dürbün ile bakacağım dediğimde "dürbünle görülecek yer yok" demenden içeriye girsem de beni sorgulayacak silahımı çıkarttırıp sonra kaçıracak birisi olmasından korktum.O gelirse asıl adam da ortaya çıkacaktır.
şimdi yazayım da diğerleri okumasın, sadece sen oku Devrimkdevrimk wrote:Neymiş planın merak ettim şimdi."Benim asıl aklıma güzel bir fikir geldi; kilisenin orada buluşalım!... Tamam."
Code: Select all
Kilisenin oraya gidince "köpeğe kabinleri koklatalım, izini takip ederiz" diyeceğim.
Yok benim maksadım herifçioğlu kaçsın diye zaman kazandırmak, doğmamış çocuğuna acıdım adamın Code: Select all
Söyle normal şekilde arkadaşlarına herkes rengini belli etsin.