Gates of Shadow / Out of Game
Güzel olmuş gerçekten de; eline sağlık.
Yalnız ben unutuyorum karakterleri, kim kimdir sık sık geri dönmem lazım; karakterlerin olduğu bir başlık olsa, ayrıca npc ve eşya resimlerinin bir arada olduğu başlıklar filan olsa çok güsel olurdu.
şimdi ben Dwax olarak, kamp kurmuş Huor'un yanına gittiğimde onu daha önce rüyalarımda görmüş olduğumu hatırlayabilirim değil mi?
.
Yalnız ben unutuyorum karakterleri, kim kimdir sık sık geri dönmem lazım; karakterlerin olduğu bir başlık olsa, ayrıca npc ve eşya resimlerinin bir arada olduğu başlıklar filan olsa çok güsel olurdu.
şimdi ben Dwax olarak, kamp kurmuş Huor'un yanına gittiğimde onu daha önce rüyalarımda görmüş olduğumu hatırlayabilirim değil mi?
.
teşekkür ederim açılışı çarşambadan beri yazıyorum şu anda ilk questleri hazırlıyorum ve bu questler rüyanızda geçecek.
herkes karakter resmi bulup yollarsa tabii ki hem karakterlerin hemde npc lerin resimlerini barındıran bir başlık açarım.
evet tip olarak hatırlarsın dwax. herkes dediğim gibi bölük pörçük görüyor rüyalarında birbirini ama hiç tanımadığı için rüya işte deyip geçiyor.
tanıyanlar ise ( liero randillan gilanshar gibi ) bilinçaltı diyor.
iyi eğlenceler
herkes karakter resmi bulup yollarsa tabii ki hem karakterlerin hemde npc lerin resimlerini barındıran bir başlık açarım.
evet tip olarak hatırlarsın dwax. herkes dediğim gibi bölük pörçük görüyor rüyalarında birbirini ama hiç tanımadığı için rüya işte deyip geçiyor.
tanıyanlar ise ( liero randillan gilanshar gibi ) bilinçaltı diyor.
iyi eğlenceler

Af buyrun, ilk mesajım yanlışlıkla yolladım
Onun silinmesini talep ediyorum 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Bende unutuyorum. Kim kimdir:Ddwaxer wrote:Güzel olmuş gerçekten de; eline sağlık.![]()
.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.