Hakmarun - Orcus'un Dehşeti. (OYUN)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Biri şurdan çıkmama yardım etsin!"

Kimse yardım etmezse kendim deneyeceğim[/i]
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Okçu, hemen dibindeki fareye "Sen misin lan arkadaşımı ısıran!" diyerek arkasına, onun Ienkep'e saldırdığı yerine kılıcını sokar.

Basic Attack
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Yettiniz!"diye bağırdı ve,

Kılıç dansı yaparcasına salladı kılıçlarını(Rat 6),

Jaws Of The Wolf,Hunter Quarry
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Odada kalan tek fareye yine büyülü bir saldırı deneyecekti.
Magic missle

Eğer kharadan biraz daha geriye kayarsa küreyi tam kapının ortasına girişi kapayacak şekilde yerleştirecekti.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ienkep'in yanına gelerek onu düştüğü yerden çıkarmayı denedi."Böyle yerlere girersen bütün eğlenceyi kaçırırsın ama!".
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Seyredi:
Okçu, hemen dibindeki fareye "Sen misin lan arkadaşımı ısıran!" diyerek arkasına, onun Ienkep'e saldırdığı yerine kılıcını sokar. Basic Attack
StrvsAC attack(7):12 başarısız.
Iskalamıştır Seyredi.

Astil:
"Yettiniz!"diye bağırdı ve, Kılıç dansı yaparcasına salladı kılıçlarını(Rat 6), Jaws Of The Wolf,Hunter Quarry
StrvsAC 1.attack(9):15 başarılı – Hit:2d8+Str+1d8=4+4+5=13
2.attack(3):9 başarısız
Rangerin vuruşlarından biri oldukça yaralar fareyi.

Nathreddas:
Odada kalan tek fareye yine büyülü bir saldırı deneyecekti.
Magic missle
Eğer kharadan biraz daha geriye kayarsa küreyi tam kapının ortasına girişi kapayacak şekilde yerleştirecekti.
IntvsRef attack(5):10 başarısız.
Gümüş rengi enerji hedefini bulmaz.

Ienkep:
"Biri şurdan çıkmama yardım etsin!" Kimse yardım etmezse kendim deneyeceğim
Acrobatics check(7):18 başarılı
Kurtuldu fıçıların arasından ve tekrar fıçının üzerine çıkar.

Kharadan:
Ienkep'in yanına gelerek onu düştüğü yerden çıkarmayı deneyecekti."Böyle yerlere girersen bütün eğlenceyi kaçırırsın ama!". Fakat halflingin kurtulduğunu görünce, 1 kare shift ederek , yukardan gelecek fareye vurmak üzere tokmağını hazır eder ve nitekim Rat7’içeriye girince vurur.
StrvsAC attack(6):13 başarısız
Ancak ezemez fareyi tokmağıyla.

Rat6:
Delay

Rat7:
İçeri girip Astil’in yanına kadar gelir.

Rat6:
“Shift” eder ve Seyredi’ye “Flank” ederek saldırır.
Bite attack(1): berbat
Bu sefer de fare fıçıların arasına sıkışır.

Hit Points:
Kharadan: 25-10+12=26-4-8=14+11=25
Seyredi: 22+8
Astil: 28+8
Nathreddas: 24+8
Ienkep: 22+8-5
.......
Rat6: 38-3=35-9=26-13=13
Rat7: 38-3=35-8=27-8=19-8=11

Birkaç vuruştan sonra grup kalan iki fareyi ve biraz ötede kaçanı da öldürürler. Eski fabrika binası tamamen arındırılmıştır artık. (Bodrumun köşesinde (x1/y1) kilitli bir sandık olduğu görülüyor)

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Sandığa yaklaşmak yok!Lanet olsun sırf bu yüzden az kala dayak yiyordum tapınağa geri döndüğümüzde."

Somurtuyordu.Gerçekten de şikayet edilmişti tapınağa.Hafifçe boynunu kütürdetti, hasar almamıştı, şans işte.

"Bir kapı daha kalmıştı yanılmıyorsam."

Sonra yüzünü ekşitti.

"Bu fareler buraya süs olarak mı getirdildi, etrafı iyice araştırmak lazım."

Kapağa doğru gitti ve kapağı açtı.İçeriye bakacaktı.Fareler sebepsiz yere "kasten" oradan inmezdi.Bir şey vardı orada.Yani galiba.

[X10-Y8]'e gidiyorum.İçeri bakacağım, eğer merdiven ile iniliyorsa ineceğim ve içeri Perception zarı atacağım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:[X10-Y8]'e gidiyorum.İçeri bakacağım, eğer merdiven ile iniliyorsa ineceğim ve içeri Perception zarı atacağım.
O kapaktan aşağı, oradaki kuyuya iniliyor. Kuyunun içinde senin önceki gelişinde getirdiğin, elinden kayıp düşürdüğün longsword var sadece. Alıyorsun.
Ayrıca dibe yakın bir kısımda bu farelerin geçebileceği kadar büyük bir tünel var. (tünel karanlık ama temiz hava ceryanı var sanki hafiften)

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Pöh..." Seyredi kuyuya iner inmez Ienkep etrafta tuzak var mı yok mu diye bakınarak sandığa yaklaşır.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Nathreddas"

Diye seslenir genç okçu.Ellerine oklarını almıştır yeniden.

"Gelip bana ışık büyünü tutar mısın? Düşürdüğüm kılıcımı buldum, ama ondan başka yine işe yarar bir şeyler bulabileceğimize inanıyorum.Bulamasam da canım sağolsun."

Basitçe gülmüştür son sözüne.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:"Pöh..." Seyredi kuyuya iner inmez Ienkep etrafta tuzak var mı yok mu diye bakınarak sandığa yaklaşır.
Tuzak yok, kilitli sadece.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ienkep odaya girdiklerinde çöken kısımı gördüğünden beridir biraz daha dikkatliydi. Fırlamaya hazır biçimde yavaşça sandığa yürüdü. Kilidini açmaya çalışacaktı.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Ienkep odaya girdiklerinde çöken kısımı gördüğünden beridir biraz daha dikkatliydi. Fırlamaya hazır biçimde yavaşça sandığa yürüdü. Kilidini açmaya çalışacaktı.
Thieves open lock check(18 ):31 başarılı

Sandığın içindekiler eski bir ayakkabı ve bir çift eldiven.

Boots of Adept Charging (Lvl-2): Bu botları giyen kişi “Charge” yaptıktan sonra 1 kare shift yapabilir.
Image

Cat Paws (Lvl-5): Bu eldivenleri giyen kişi tırmanırken (climb) Athletics checklerine +2 bonus alır.
Daily power: Kişi günde bir defa 5 dakika boyunca (ya da encounter boyunca) kendi normal hızında tırmanışlar yapabilir.
Image

.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Anlaşılan bu arkadaşın sandıklara karşı zaafı var diye düşündü. Herşey olabilirdi ama bir öğretmen gibi davranmaya niyeti yoktu ama bunun grubu zor duruma sokmasından korkuyordu. Bu seferlik birşey söylemeyecekti. soldaki dubara yaslanarak kollarını bağladı ve beklemeye başladı.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:"Nathreddas" Diye seslenir genç okçu.Ellerine oklarını almıştır yeniden."Gelip bana ışık büyünü tutar mısın? Düşürdüğüm kılıcımı buldum, ama ondan başka yine işe yarar bir şeyler bulabileceğimize inanıyorum.Bulamasam da canım sağolsun."Basitçe gülmüştür son sözüne.
Seyredi bu tünelden sürünerek ilerlediğinde 100ft kadar ileriden dışarı çıkar. Otlar çalılar kapattığı için görülmemiş ama dışarıdan binanın bodrumuna, hayvanların kazdığı bir tünel varmış meğerse.

.
Post Reply