Yıkımdan Sonra (Fallout oyun)
Albert hemen kendisini yere atarak gece karanlığından yararlanmayı seçti. Ancak daha yere yatarken düşünmeye başladı.
Kendisini büyük ihtimalle gece vakti olduğundan göremiyorlardı. Ancak kendi gözünde gece görüş gözlükleri vardı. Bu büyük bir avantajdı. İçeriye girmeleri belkide diğerlerinin iki ateş arasında kalmalarına yool açacaktı.
Nişan almaya dahi zaman yoktu. İki adamın üstüne mermilerini boşalttı.
Albert(2 devriye): Alan saldırısı, taramalı (10 mermi)
Saldırı: 43+20, Hasar: +70
Savunma: 29+20
Kendisini büyük ihtimalle gece vakti olduğundan göremiyorlardı. Ancak kendi gözünde gece görüş gözlükleri vardı. Bu büyük bir avantajdı. İçeriye girmeleri belkide diğerlerinin iki ateş arasında kalmalarına yool açacaktı.
Nişan almaya dahi zaman yoktu. İki adamın üstüne mermilerini boşalttı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Albert
Albert hemen kendisini yere atarak gece karanlığından yararlanmayı seçti.
Nişan almaya dahi zaman yoktu. İki adamın üstüne mermilerini boşalttı. Korumalardan birini yaralamayı başarmıştı.
Saldırı 54+20=74,105+20=125, Savunma 64= 80 hasar, savunma 128=ıska
Dean Dean:
"Tüm yapabildiğin ıhh bu mu fındık faresi!" Kendisine aceleyle stimpack şırınga eder ve merdivenlerden aşağıya atlayıp basamakların altına girer.
Billy Silahının mermi yatağını doldurdu ve kendine stimpak bastı.
Cabal önce kendine bir stimpak yapar sonra çömeldiği yerden Carlos'u tekrar tarar, Fındık yediği mermilerden sarsılır nefretle Cabal'a döner.
"Gullardan nefff..frett... ede..rim."
Cansız olarak merdivenlerden aşağıya yuvarlanır.
Saldırı 204+10= 214, savunma 151 = 143-70= 73 hasar
Kapının dışında duran nöbetçiler içerinin dumanla dolu olduğunu gördüklerinden girmediler ve korumalardan biri otomatik silahıyla içeriyi kurşun yağmuruna tutarken yaralanmış olan diğeri mermilerin geldiği yöne doğru ateş açtı.
Saldırı 48, Billy savunma 66+10 = 76 ıska
Saldırı 80, Cabal savunma 94+10 = 104 ıska
Saldırı 52-20=32, Albert savunma 81+20 = 101 ıska
İnsiyatif:
Fındık: 104 (öldü)
Albert: 47 (11 9x19mm)
Dean: 45 (65 hp) (2 Stimpak, 1 gaz bombası, 2 fişek)
Billy: 44 (118 hp) (240 7.62mm., 1 stimpak)
Cabal: 42 (112 hp) (30 7.62mm., 2 stimpak, 1 Jet, 1 Pompa, 1 Sakız, 1 Sikko, 1 el bombası)
Nöbetçi 1 (80 hasar)
Nöbetçi 2
Albert hemen kendisini yere atarak gece karanlığından yararlanmayı seçti.
Nişan almaya dahi zaman yoktu. İki adamın üstüne mermilerini boşalttı. Korumalardan birini yaralamayı başarmıştı.
Saldırı 54+20=74,105+20=125, Savunma 64= 80 hasar, savunma 128=ıska
Dean Dean:
"Tüm yapabildiğin ıhh bu mu fındık faresi!" Kendisine aceleyle stimpack şırınga eder ve merdivenlerden aşağıya atlayıp basamakların altına girer.
Cabal önce kendine bir stimpak yapar sonra çömeldiği yerden Carlos'u tekrar tarar, Fındık yediği mermilerden sarsılır nefretle Cabal'a döner.
"Gullardan nefff..frett... ede..rim."
Cansız olarak merdivenlerden aşağıya yuvarlanır.
Saldırı 204+10= 214, savunma 151 = 143-70= 73 hasar
Kapının dışında duran nöbetçiler içerinin dumanla dolu olduğunu gördüklerinden girmediler ve korumalardan biri otomatik silahıyla içeriyi kurşun yağmuruna tutarken yaralanmış olan diğeri mermilerin geldiği yöne doğru ateş açtı.
Saldırı 48, Billy savunma 66+10 = 76 ıska
Saldırı 80, Cabal savunma 94+10 = 104 ıska
Saldırı 52-20=32, Albert savunma 81+20 = 101 ıska
İnsiyatif:
Albert: 47 (11 9x19mm)
Billy: 44 (118 hp) (240 7.62mm., 1 stimpak)
Cabal: 42 (112 hp) (30 7.62mm., 2 stimpak, 1 Jet, 1 Pompa, 1 Sakız, 1 Sikko, 1 el bombası)
Nöbetçi 1 (80 hasar)
Nöbetçi 2
Taramalılardan ve kurşunlardan nefret ediyordu. Özellikle de namlular kendisine dönükken! İki adamı birden bir kere daha taradı. Ölmek için çok... bilgiliydi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Albert
Taramalılardan ve kurşunlardan nefret ediyordu. Özellikle de namlular kendisine dönükken! İki adamı birden bir kere daha taradı. Ölmek için çok... bilgiliydi.
Saldırı 81+20=101,116+20=136, Savunma 123-20= 103 ıska, savunma 114= 92 hasar
Billy de otomatik silahıyla aynen karşılık verdi. Kapının o bölümünü kurşun yağmuruna tuttu. Zaten yaralı nöbetçiler ağır makinelinin ateşi altında parçalanarak can verdiler.
Saldırı 135+10= 145, saldırı 83+10=93, savunma 73= öldü, savunma 92= öldü,
İnsiyatif:
Albert: 47 (21 9x19mm)
Billy: 44 (118 hp) (320 7.62mm., 1 stimpak)
Nöbetçi 1 (öldü)
Nöbetçi 2 (öldü)
Saldırı 81+20=101,116+20=136, Savunma 123-20= 103 ıska, savunma 114= 92 hasar
Billy de otomatik silahıyla aynen karşılık verdi. Kapının o bölümünü kurşun yağmuruna tuttu. Zaten yaralı nöbetçiler ağır makinelinin ateşi altında parçalanarak can verdiler.
Saldırı 135+10= 145, saldırı 83+10=93, savunma 73= öldü, savunma 92= öldü,
İnsiyatif:
Albert: 47 (21 9x19mm)
Billy: 44 (118 hp) (320 7.62mm., 1 stimpak)
Nöbetçi 1 (öldü)
Nöbetçi 2 (öldü)
Last edited by devrimk on Mon Sep 07, 2009 11:30 pm, edited 1 time in total.
Bir süre yerinden dahi kalkmadı. Ã?nce kendi gözleri ile etrafı taradı, sonra dürbünü ile nöbetçilerin geldiği tarafı. Kimsenin gelmediğinden emin olana kadar kesinlikle yerinden oynamayacaktı. Ter içinde kalmıştı ve sadece yorgunluktan değildi bu.
Eskisi ka
Eskisi ka
Dışarıdan Albert seslenir
"Ateş etmeyin ben geliyorum burası temiz."
Duman dağıldığında Dean'in yaralarına bakarlar. Albert güzelce bandajlar.
İlk yardım 124+10=134 başarılı
Tam kendilerine gelmek üzerelerken bir alkış sesi duyarlar.
Tony Montana kapının girişinde adamlarıyla durmaktadır.
"Tebrikler dostlarım, sizinle iş yapmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım."
İçeri girerler, gazdan bayılan Fındık Carlos'un korumalarını adamları ateş ederek öldürürler.
"Anlaşmamız benim açımdan tamamlanmıştır. Yarın sabah gelip arabanı alabilirsin." dedi Dean'e gülümseyerek.
"Amaaaa, bir önerim daha var. Bu ev burada dönen iş, sonuçta boş kalacak, benim için bu bölgeyi işletmeye ne dersiniz? Sizin gibi becerikli insanlara her zaman ihtiyaç olur."
"Ateş etmeyin ben geliyorum burası temiz."
Duman dağıldığında Dean'in yaralarına bakarlar. Albert güzelce bandajlar.
İlk yardım 124+10=134 başarılı
Tam kendilerine gelmek üzerelerken bir alkış sesi duyarlar.
Tony Montana kapının girişinde adamlarıyla durmaktadır.
"Tebrikler dostlarım, sizinle iş yapmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım."
İçeri girerler, gazdan bayılan Fındık Carlos'un korumalarını adamları ateş ederek öldürürler.
"Anlaşmamız benim açımdan tamamlanmıştır. Yarın sabah gelip arabanı alabilirsin." dedi Dean'e gülümseyerek.
"Amaaaa, bir önerim daha var. Bu ev burada dönen iş, sonuçta boş kalacak, benim için bu bölgeyi işletmeye ne dersiniz? Sizin gibi becerikli insanlara her zaman ihtiyaç olur."
Dean:devrimk wrote:"Anlaşmamız benim açımdan tamamlanmıştır. Yarın sabah gelip arabanı alabilirsin." dedi Dean'e gülümseyerek.
"İlgilenmiyorum; yerleşik hayat benim tarzım değil. Bir an önce arabamı ve yakıt alarak yollara düşmek istiyorum."
.
Albert bu lafı der demez pişman oldu, belli ki Montana anlaşmanın hele hele kendi teklifinden daha cazip olan anlaşmanın ne olduğunu merak etmişti.Albert wrote:"Dean ile bir anlaşmam var bay Montana. Ancak sizin bize bu kadar güvendiğinizi bilmek içimi rahtlattı."
"Özücü! Neyse sözüm sözdür. Yarın gelip arabayı alabilirsiniz." dedi Montana.
Eşyalar:
Deri ceket (2)
Tabaklanmış Deri ceket
Ã?elik Yelek
AK 47 Kalashnikov (dürbünlü), (40 mermi 7.62mm)
Heckler & Koch MP5 (2), (80 mermi 9x19mm Parabellum)
M16,(havan fırlatıcılı) (120 mermi 5.56x45mm, 8 havan mermisi 40 mm.)
Pompalı tüfek (2),(30 fişek 12 gauge)
6 Stimpak
4 Pompa
3 Sakız
8 Jet
2 Sikko
Bölüm 9:
Yeniden Yollarda:
Sabah heyecanla Montana'nın evine gittiler. Dean arabasını görünce gerçekten şaşırdı, pırıl pırıl, çelik jantlı tam bir canavar gibi gözükmekteydi. Bobby Montana keyifle durmaktaydı tamircilerden biriyle konuşmaktaydı.
"Evet bay montana her şey istediğiniz gibi oldu deri koltukları yeniledik, süspansiyonları güçlendirdik."
"Haha bir test sürüşü yapmak içi sabırsızlanıyorum. Anahtarlar nerede?"
Anahtarları aldı tam arabaya yönelecekken baba Montana'nın sesi duyuldu.
"Bobby bekle bir dakika."
Ã?ocuğun babasından çekindiği belli oluyordu, hemen halini tavrını düzeltti.
"Bak Bobby bu adamları tanıdın mı?"
Bobby bizimkilere doğru boş boş baktı.
"Hayır babacığım."
"Daha dün tanıştığın adamı tanıyacak halin yok. Ã?mrün boyunca hazıra kondun, hiç bir şeye zorlanmadan sahip oldun." sıkıntıyla uzaklara doğru baktı Tony Montana.
"Belki de hata yaptım. şımarık, sorumsuz, araba ve kızlardan başka bir şey düşünmeyen bir adam oldun çıktın."
Bobby'nin elinden anahtarı aldı Dean'e doğru fırlattı.
"Bu adamlar bu arabayı kazanmak için ter döktüler ve onların hakkı."
"Baba ama o kadar zamandır uğraşıyorum, süper müzik sistemi yaptırdım içine! Onu verme baba n'olur."
Tony elinin tersiyle Bobby'e bir tane patlattı.
"Sus rezil herif kendini daha da küçültme gözümde."
Bizimkiler arabaya binmişti bile, Dean kontağı çevirdi, motorun sesi gümbürtüyle çalıştı belli ki motoru kuvvetlendirecek bazı düzenlemeler de yapmışlardı.
Cabal arkadan öne doğru uzandı ve kasetçalara bir kaset taktı.
"Müzik sistemini de deniyelim bari."
Hışırtılı kaset sesinden sonra ritmik elektrogitarın sesi duyulmaya başladı.
"Get your motor runnin'
Head out on the highway
Lookin' for adventure
And whatever comes our way
Yeah Darlin' go make it happen
Take the world in a love embrace
Fire all of your guns at once
And explode into space"
"Hep beraber arkadaşlar!" dedi Cabal hışırtılı sesiyle:
"Booorn to be Wiiiild!"*
*1968 Steppenwolf
Last edited by devrimk on Tue Sep 08, 2009 10:10 pm, edited 1 time in total.
Dean:CLiCKs wrote:"Dean. Arabanın üstünde koca bir delik açman gerek! Ya da beni taşıyacak bir çift kol lazım." dedi homrudanarak. Arabanın zevkini kendi yaşayamayacaktı. Yaşayamıyordu. Lanet bir mutant olduğundan beri.
Mutant'a acıyarak bakar. "üzgünüm kocaoğlan!.. Belki ilerde büyük bir cip filan bulursak, hep beraber elden geçirir, -benimkisi kadar olmasa da- süper bir araç yaparız, sen de o zaman zevkini çıkarırsın... Hatta düşünüyorum da sana irice bir kamyon, hatta otobüs filan bulsak daha keyifli olur."
.