Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kopmak? O biraz zor işte. Ve bildiğim kadarıyla blinded ya da dazed olan birisi refleks olarak tuttuğunu bırakır.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AlenthasLeasess wrote:Kopmak? O biraz zor işte. Ve bildiğim kadarıyla blinded ya da dazed olan birisi refleks olarak tuttuğunu bırakır.
Çok iddialı konuştun fakat İnsiyatif'lere bakarsan, Alain'in senden önde olduğunu, yani önce onun yapacağını farkedersin.Oof of.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben Escape zarı atıyorum çaresizce, eğer Alain böyle bir şeye kalkışmasaydı ben bu zarı düşmana atıyor olacaktım, bir de şimdi Aoo yeme ihtimâlim var :S
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:O harekete de ben değilde beni tutan 1 canlı akrep arkadaşımın pek seyirci kalacağını sanmıyorum ve zaten bitmiş olan 6 canımı da aldığı için Alain'e teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.

:clap: :D Senden her zaman böyle zekice yaklaşımlar bekliyoruz Edmond.

Edmond wrote:Ben Escape zarı atıyorum çaresizce, eğer Alain böyle bir şeye kalkışmasaydı ben bu zarı düşmana atıyor olacaktım, bir de şimdi Aoo yeme ihtimâlim var :S

Tamam direneceksin yani. Akıllı seçim. Her ne kadar Tersyuz’un hareketini renkli olması bakımından beğendiysem de senin düşünce tarzın doğru. Seni tutan akreplerden biri ne yazık ki henüz ölmedi ve Tersyuz’un seni çekememesi senin için (tam tahmin ettiğin gibi) hayırlı olur. (ayrıca Tersyuz’a escape atıp kaybetsen bile bu sefer akrebe de escape atman gerekecek) Bu akreplerin özelliği; kıskacından kurtulduğun anda Opp. attack yapar gibi “Reactive Sting” attack yapıyor, yani zehirli kuyruğuyla saldırıyor. Ayrıca daha kötü haber; 2 numaralı akrep de sana Opp. attack yaparak seni kıskaçlarıyla tutmak isteyecek ve tutarsa ona da escape atacaksın ve kurtulursan ondan da “Reactive Sting” yiyeceksin.

Aslında en güzeli birinin sana yanaşıp iyileştirmesiydi; başarılı bir DC:10 Heal Check, sana 1 healing surge’ünü harcattırarak iyileşmeni sağlardı. Gerçi kendin kaşındın oraya girmekle. Okçu karakterin en önde... neyse, gecenin 2’si olmuş yapsam mı acaba hesabını, sabaha hazır olsun. :-P

Alain’in bu sıradışı “arkadaşını tehlikenin içinden çekme” hareketi için 10 exp,
Seyredi’nin akrebin kıskacında kalma ısrarı şeklindeki tuhaf ama zekice direnci için 10 exp
Ayrıca geçen encounterde Nathreddas’ın bir taşla iki kuş atışı için de 10 exp veriyorum size arkadaşlar.
Not: Yerli yerinde kullanılan powerlere ödül sadece ilk defasında verilir, aynı harekete her defasında ödül olmaz.

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edmond'ın da Tersyüz'ün de yaptığı hareket yanlıştı. Neyse ki iki yanlış bir doğruyu götürmüyor, şimdilik iyisin Edmond :)

Eğer bu round ölmezsen bir daha hiç ölmezsin diye düşünüyordum, öylede oldu zaten (sanırım?). Eh hadi bakalım. Daha ilk encounterda bu kadar aksiyon oluyorsa, VAY HALİMİZE :D
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Akrepler vuracak, belli olmaz ölüp ölmeyeceği daha bu raundda 1.Seyredi 2.İenkeep 3.Astil neyse öle gidio sonuncuda akrepler vuracaklar yani
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Tersyuz benimle uğraşma, öyle bir şans örneği gösteririm ki feleğin şaşar :D

İlk 1'ini atıyorsun benimle :evil:

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Mantıksız değilki yaptığım aslında bu gün yazacaktım, 1 kare çekersem diğer akreplerden attack oportunity yemez, akreple de çekişip onu da dışarı çekeriz diye düşünmüştüm yanlış mı? :-o
Peki siz önünüzde adam varken arkadaki akreplere saldırı yapıyorsunuz bu daha mı güzel?
4.th ed'de kuralları öğrenemedim ama acımasız bir dm yaptığınız bütün saldırıları Edmond'un ensesinde patlatır. :evil:
dwaxer acımasız değil ama değil mi? değildir değildir. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Mantıksız değilki yaptığım aslında bu gün yazacaktım, 1 kare çekersem diğer akreplerden attack oportunity yemez, akreple de çekişip onu da dışarı çekeriz diye düşünmüştüm yanlış mı? :-o
Peki siz önünüzde adam varken arkadaki akreplere saldırı yapıyorsunuz bu daha mı güzel?
4.th ed'de kuralları öğrenemedim ama acımasız bir dm yaptığınız bütün saldırıları Edmond'un ensesinde patlatır. :evil:
dwaxer acımasız değil ama değil mi? değildir değildir. :D
Yok ya 4.Ed diyor ki düşmanla aranda eğer bir arkadaşın olsa bile cover sayılmaz. Bazı powerlarda da bunu gördüm (ama hepsinde değil) sanırım dost ateşiyle vurulmama gibi bir kural koymuşlar. Ancak mantıksız olur böyle bir şey bence de (bunun acımayla vs ne ilgisi var :schemes: ) Ben şöyle bir kural düşündüm eğer hedefi vuramazsa %10 ihtimalle kendi arkadaşını vurabilir, gibi... Ancak böyle uydurma kuralı uygulamaya geçmeden önce gözden kaçırdığım bir şey mi var diye inceleyeceğim tekrar. ranged attacklar vs.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Mantıksız değilki yaptığım aslında bu gün yazacaktım, 1 kare çekersem diğer akreplerden attack oportunity yemez, akreple de çekişip onu da dışarı çekeriz diye düşünmüştüm yanlış mı?
1 kare shift bir "move action" onu Seyredi'nin kendisi yapabilirdi ancak (zaten tutulduğu için artık yapamaz ya) Yani Tersyuz senin onu çekmen 1 kare olsa da shift sayılmaz, yine de Opp. attack yer. Tabii çekebilseydin onu tutan akrep de kıskacından kaçırmasaydı (halat çekme yarışması gibi) aranızda bir Athletics chek yapılır +2 farkla kazanırsan akreple beraber senin tarafına doğru çekerdin ikisini de. :mrgreen: Bu arada bir kıskac dmg daha alırdı tabii aradaki zavallı. :schemes: Bence Alain sinir oldu Seyredi'ye de ondan yaptı böyle :-P Aslında en güzeli arkadan tekmeyi basıp akreplerin üzerine düşürtmekti ama pek de cılız, ağırlığıyla ezemez de kimseyi Seyredi. HPsi en düşük kişi.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Clicks sen niye yazmıyorsun?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Yapabileceğim tek şey rp şuan önümde 2 adam var biri kapının önünde diğeri kapının ağzında. Rp olarakta aynı şeylere söylemek istemiyorum. Ã?ekil şurdan Seyredi vs gibi. Diyecek pek bir şey yok. Edmond'a sordum healda istemiyordu.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Yapabileceğim tek şey rp şuan önümde 2 adam var biri kapının önünde diğeri kapının ağzında. Rp olarakta aynı şeylere söylemek istemiyorum. Ã?ekil şurdan Seyredi vs gibi. Diyecek pek bir şey yok. Edmond'a sordum healda istemiyordu.

Ben bunu anlayamadım biraz açıklar mısın clicks? Edmond ölmek mi istiyormuş?

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Kendisi burda sorabilirsin istemedi, MSN'de konuştuk. :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
CLiCKs wrote:Yapabileceğim tek şey rp şuan önümde 2 adam var biri kapının önünde diğeri kapının ağzında. Rp olarakta aynı şeylere söylemek istemiyorum. Ã?ekil şurdan Seyredi vs gibi. Diyecek pek bir şey yok. Edmond'a sordum healda istemiyordu.

Ben bunu anlayamadım biraz açıklar mısın clicks? Edmond ölmek mi istiyormuş?

.
Hayır ben çekilmeyi istemiyordum :D

-Freddie Mercury
Post Reply