Tanrıların ölümlülüğü
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

...
Orası kesin.Eğer onlerı öldürebilirsen,sen tanrı olursun.Ama bu sefer seni öldürmek için başkaları gelecek...
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
diyeceğim şeyin konuyla alakası olduğundan dolayı araya girmek istiyorum
ve tanrılar ile avatarları hakkındaki düşüncelerime tercüman olduğu için Drizzt'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
--------------------------------------------------
Hayır, bir avatar gördüğünü iddia edenlere karşı açıktan açığa tartışmayacağım. Zira o kimse, öyle bir şeyin varlığının bile, inancın amacını ve değerini hiçe saydığını anlayamayacaktır. Zira eğer gerçek tanrılar o kadar somut ve ulaşılabilir nitelikte olsaydı, o zaman bizler gerçeği bulmak için yolculuğa çıkmış bağımsız yaratıklar olamazdık. Bir çobana ve onun köpeklerine ihtiyaç duyan bir koyun sürüsünden farkımız kalmazdı. Düşünmeyen ve özünde inanç olmayan yaratıklar olurduk.
Ã?yleyse bana avatarlardan bahsetmeyin. Bana sizinkinin gerçek tanrı olduğuna dair bir kanıt göstermeyin. Sizin inançlarınıza hiç sorgulamadan saygı duyuyorum, eğer siz de benim kalbimdekine saygı duyuyorsanız söyleyeyim; o denli somut bir kanıt gayet önemsizdir.
-Drizzt Do'URden
ve tanrılar ile avatarları hakkındaki düşüncelerime tercüman olduğu için Drizzt'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
--------------------------------------------------
Hayır, bir avatar gördüğünü iddia edenlere karşı açıktan açığa tartışmayacağım. Zira o kimse, öyle bir şeyin varlığının bile, inancın amacını ve değerini hiçe saydığını anlayamayacaktır. Zira eğer gerçek tanrılar o kadar somut ve ulaşılabilir nitelikte olsaydı, o zaman bizler gerçeği bulmak için yolculuğa çıkmış bağımsız yaratıklar olamazdık. Bir çobana ve onun köpeklerine ihtiyaç duyan bir koyun sürüsünden farkımız kalmazdı. Düşünmeyen ve özünde inanç olmayan yaratıklar olurduk.
Ã?yleyse bana avatarlardan bahsetmeyin. Bana sizinkinin gerçek tanrı olduğuna dair bir kanıt göstermeyin. Sizin inançlarınıza hiç sorgulamadan saygı duyuyorum, eğer siz de benim kalbimdekine saygı duyuyorsanız söyleyeyim; o denli somut bir kanıt gayet önemsizdir.
-Drizzt Do'URden
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Re: ...
eeee.....sonuçta bu bir döngüTufan wrote:Orası kesin.Eğer onlerı öldürebilirsen,sen tanrı olursun.Ama bu sefer seni öldürmek için başkaları gelecek...
herkes eninde sonunda aynı kaderi paylaşıyor
ama yeterince güçlü olursan ölmezsin diye bir söz duymuştum zamanında
...
Gods,mosters and men we will die together in the end...
Thor;Manowar'dan alıntı.
Thor;Manowar'dan alıntı.
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
abi hiç öyle işlerde bezim olmaz
ben paşa paşa hayatımı yaşarım, macerama atılırım arık zengin mi oluyorum, şöhret mi kazanıyorum, bilgin mi oluyorum fark etmez, zamanım gelince de ölürüm
ne o öyle deitylere kafa tutmak falan
boş işler bunlar
ben paşa paşa hayatımı yaşarım, macerama atılırım arık zengin mi oluyorum, şöhret mi kazanıyorum, bilgin mi oluyorum fark etmez, zamanım gelince de ölürüm
ne o öyle deitylere kafa tutmak falan
boş işler bunlar
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı