[İST] Sınırsız Pizza Günü!
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

-
Asuthay
- Kullanıcı

Abi bütün gün Pizza Hut'tamı oturacağız ? Asıl pizza hut'tan sonra napcaz onu konuşalım...
Mesela Klan Cafe'ye gidelim derim ama bir masaya hepimiz sığmayız onun için herkese uygun olmayabilir.Mesela Ortaköydeki çay bahçesi güzel olabilirdi ama orasıda çok ama çok pahalı ona göre ben söyleyeyim yani.
Pizzayı bilmemde , döner veya iskender de kapışsaydık kesinlikle size ihtimal vermiyorum ben kazanırdım!
Görüşmemiz dileğiyle!
Mesela Klan Cafe'ye gidelim derim ama bir masaya hepimiz sığmayız onun için herkese uygun olmayabilir.Mesela Ortaköydeki çay bahçesi güzel olabilirdi ama orasıda çok ama çok pahalı ona göre ben söyleyeyim yani.
Pizzayı bilmemde , döner veya iskender de kapışsaydık kesinlikle size ihtimal vermiyorum ben kazanırdım!
Görüşmemiz dileğiyle!
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
-
Norticus
- Kullanıcı

-
ulfgar
- Kullanıcı

-
Kirshamor
- Kullanıcı

yaw ulfgar annatamadım galiba.
4,5 iskender diyorum
23 dilim pizza diyorum bana mısın demiyorsun.
bak o iddiada ben de varım. insanların kazanma şanslarını ellerinden alamzasın.
norticur bu arada iki gün yemek yemezsen miden küçülür daha az yersin. en iyisi sabahtan bir şeyler atıştırmak öğlen yemeğini de şöyle hafiften (mesela iki yarım döner gibi) yapmak olur. arada birşeyler yesende fazla abartma. pizzadan sonra tatlıya geçeceğimizi unutma:)
4,5 iskender diyorum
23 dilim pizza diyorum bana mısın demiyorsun.
bak o iddiada ben de varım. insanların kazanma şanslarını ellerinden alamzasın.
norticur bu arada iki gün yemek yemezsen miden küçülür daha az yersin. en iyisi sabahtan bir şeyler atıştırmak öğlen yemeğini de şöyle hafiften (mesela iki yarım döner gibi) yapmak olur. arada birşeyler yesende fazla abartma. pizzadan sonra tatlıya geçeceğimizi unutma:)
yola devam...
...barış için
...barış için