izciler

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bir druid kocasını ayıdan seçer mi? 40 yaşındaki druid kurdunu dostu sanıp öperken, kurt burnunu ıstırıverdi. Hepsi az sonreaaa...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

4 kurtla evlenen druidin mahkemesi hala sürüyor. Çokeşliliğe vurulan bu yeni darbe ile...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hah :mrgreen: Ewet izci diyorduk di mi? (aman aman konu daalmasın)

Eee sence izci nasıl bir ırk???
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hah :mrgreen: Ewet izci diyorduk di mi? (aman aman konu daalmasın)

Eee sence izci nasıl bir class???
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İzci ormanlarda yaşamayı öğrenmiş bir hırsız gibi bence. Yine de Rangerları her zaman daha fazla takdir ederim... Ranger "çok çok çok" daha yetenekli ve hem daha iyi savaşan hem daha güzel büyüleri olan bir class...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bencede öyle. Zaten izcilerde hafif ranger-rogue karışımı bir class. Pek iyi büyüleri yok ama benim hoşuma giden bir class. Yani neredeyse rogue'luk akdar sevebilirim. Ama öncelike ninja war tabi. Hem izcilerin o kadar güzel büyüleri de yok. Hafif druid tarzı büyüleride yok değil...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Rangerlar hırsızlar gibi hem bol yetenekli hem de çok iyi savşçılar olduklarından ve çok efektif büyülere sahip olduklarından benim daha çok beğendiğim bir class...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bildiim kadarıyla en iyi two weapon figting rangerlarda değil mi?
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

izcilerin öyle çok özel bir yetenekleri yok... Diğer doğada hırsızlara göre daha iyi saklanıyorlar ve daha sessizle +10 ama şehirlerde tüm özellikleri daha kötü -5 bi de trekking alertness ve direction sense i baştan alıyorlar.. Ama doğrusu beni çeken daha çok izciliğin felsefesi olmuştu.. Çok fazla çalmayan bir ırk (ciddi bir bölümü hayatları boyunca hiç çalmamış..) Eğer illa biri için çalışıyorlarsa genelde takip edilen birinin izini sürüyorlar bazen de bi kamp yerini falan bulmaya çalışıyorlar (bazı ordularda özel izciler yetiştiriliyor....) genelde yanlızlar doğada kendi hallerinde yaşıyorlar... Öyle ormandaki herşeyi koruma gibi prensipleri yok daha doğrusu kendilerini zaten orman canlıları ile eşit seviyede görüyorlar... Tabii oraman tehlikeye girdiğinde güçleri yeterse savaşabilirler veya başka orman bulabilirler... Guiltlerle hiç bağlantıları yok çok az bi banditlerle bir arada çalışabiliyorlar ama bu gerçekten az... Bilmiyorum yine de bu kitte beni ranger a göre çeken bir şey var.. Belki gerçekten izci olduğum içindir... Neyse bu arada geri döndüm.. Öniverstemdeyim ve internete girebiliyorum..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tekrar hoşgeldin küçük dostum... Bizim de güvenilir iyi izcilere ihtiyacımız vardı çıkmak üzere olan savaşta... Belki düzen ve adalet getirecek ordumuzda yer alıp Tanrıların haklı düzenini 10 Towns'a getirmemizde bize yardımcı olabilirsin...

Bu arada en iyi çift kılıç kullananlar rangerlardır çünkü onlarda özel bir feat var "improved two weapon fighting" denen ve "light armor giydikleri sürece" ambidexterity ve two-weapon fighting featleri almış gibi savaşırlar... Tabii light armor giymiyorsa bu featler yokmuş gibi savaşır...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

OOo hoş geldin küçük dostum. Sen yokken neler oldu bir bilsen. Unutulmuş diyarların en büyük savaşı başlamak üzere. Kim kime karşı mı? Bir bak istersen:

Benim liderliğimde yerin derinliklerinin kara elf ordusu, Corax liderliğinde geniş vadilerin barbarlarının ordusu ve Baron Sengir liderliğinde wampir, werewolf, zombie ve daha binbir çeşit zebanilerin buluştuğu ordu. Ve mantıklı hareket edip bizim tarafımızda savaşan bir çok insan, orc, goblin ve hatta bir kaç dev. Biz iyi bir müttefiğiz. Senide aramızda görmektan mutluluk duyarız. Amacımız 10 kasabaya kötülüğü getirmek değil. Bunu Tapınak ve Komuta odasındaki yapılan tartışmalarda görebilirsin. Peki bize karşı çıkan zavallılar kim?

Hükümlü liderliğinde aptal insanların ordusu...

Ve yakında ölümü hançerlerimde son bulacak Lord Soth ve onun kokuşmuş ordusu...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Wuroldar Lord Soth bizimle beraber savaşacak bunu sana garanti ediyorum... Bu yüzden gelecek müttefiğimizle aramızın daha fazla açılmasına izin veremem. Bu yüzden Lord Soth hakkında daha fazla yorum yapmamanı rica ediyorum. Lord Soth'un kalbi kibirle dolmuş ve iki taraf da birbirine yıkıcı sözler söyledi. Ama ben ortak bir amaç için birleşeceğimizden şüphe duymuyorum. Saygıdeğer Lord Soth'la ilgili bütün konularla bundan sonra ben ilgileneceğim izninle...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Savasmayi cok sevmem ama merak ettim nooldu?? biraz ozetlerseniz becerebilirsem bir ara da okurum.. Bir de ben yokken loncayi maniak yonetmisti sanirim loncaya da danismam lazim... Sonucta onlarin bana cok yardimi oldu...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Lütfen tapınaktaki mesajı da oku...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hangi ordu adalet ve zafer getirir yoksa o zafer kaos ve yıkımmı olur bilinmez ama ben kendi akrabalarımı haberdar edeyim. Gerekirse 3. bir taraf olarakta tüm savbaşı durduracak birisi olsun.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."