galadlirim wrote:not: dragonfly ile norticus arasında geçen frp han düellosu müthişti tebrik ediyorum ayrıca pyrosun kurguladığı da güzeldi aslında ben sonucu çoktan bulmuştum da söylemiyordum birde birşey sorucam dragonfly ın 2 pipetle içtiği şey kola mıydı? hani nargile cideyken ne diyim dragonfly miden delinmiş olabilir içtiğin sulara dikkat et(hani fışkırır sonra deliklerden..)
Aha bana ne dedi
Evet pizzacıda hep söylediğim colayı dışardan alma fikri olmadı ama çıkınca aldığım cola yine tesadüfen cefede içme zorunda kaldım bende çantanın içinden iki pipetle olayı bitirdim....
Ya bu arada Norticusla bir kapıştikki düşman başına...
Bu arada o bana delik melik açmadı nereden çıkıyor bu lafalar yaw
Zar olayında bir türlü 16 atıpta Beholderları alt edemedik oda bizim bahtsızlığımız...
Birde unutmadan karşımda bir ejdera oturuyormuş haberim yok ulen nasıl kekledi beni,Pyros demiştide inanmamıştım...
ben ejderha değilim bunlar tamamen iftira! bi kere ben yarı elf yarı vampirim! druidler sizi..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bilinmiyen bir varlık sence iki minik insana yardım edermi.Yüce diyorum ulu diyorum Ali diyorum,ben ne diyorum
Sen beni bırak galadlirim e baksana cevabı bulmuş bize sölemiyor uyanık ejderhaaaa....
Bende sana şunu sorayım.İçi yeşil dışı siyah ne bu he? Bilsene hadi bilsene...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Yok bee hiç biriniz bilemediniz....
Cevabını bana söyleyen arkadaşım şimdi okmeydanı SSK da kafasındaki kılıcı çıkartıyor.Sanırım cevebı bende verınce aynı tepki alıcam...
Neyse ben soylıyeyımde sonra topuklıyayım...
Cevep şumuş:Bezelye yiyen zenci...
Druid 2 vitesten sonra 3 le beraber Nos acar ve kacar hıhıhıh
Her ne kadar erken ayrılmış olsak da böyle güzel bir toplulukla bir araya gelmek gerçekten muhteşemdi. Bir de İnternetin insanlar arasındaki ilişkileri zedelediğini söylerler. Bence biz bu kaideyi bozan nadir topluluklardan biriyiz.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
bak sen.. galadlirim in sesi çıkmaya başlamış buralarda ...
kirshamor hiç konuşmuyo.. emin ol ben yenseydim buralarda havamdan geçilmezdi şimdi... adam resmen hezimete uğrattı ve bi laf dahi etmedi.. şu kadarını söyliyim flint ya da drizzt'i yendiğimde bu kadar zevk almamıştım oyundan... bi dahakine rövanşı alacağıma emin ol yalnız -yenilen pehlivan güreşe doymaz-...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Abi bi insan bu kadar da ezilmez ki gelemedik işte ayıp ya bak gene ağlıycam gelemdik kardeşim ben istemiyomuydum gelmeyi orda mide fesatı geçirmeyi burda bilmeme ne yapmayı hayret bi şey ya