Kim ne derse desin ben Lord Sothderim

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Strahd'ın yüksek büyü bilgisi çok büyük hafife alınamayacak bir avantaj...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Strahd'ın büyü kitabını elinden düştüünü göremedim daha ben be sen ne diosun :) Ama Soth'un da büyüleri boru diil hani. Hem eşek gibi bilek gücü var adamda...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ama Soth'un büyüleri sınırlı ve artık kendini daha fazla geliştiremez... Oysa Strahd'ın önünde hiç bir engel yok... hiç bir sınır yok...
Vampirlerin en büyük lanetlerinden biri daha fazla güçlenememeleridir ama Strahd'da bu da yok!
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Tamam strahd bir vampir ama vampirlikten daha çok bir necromancer o...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Necromancer'lık daha çok bir meslek sayılabilir... Ayrıca eskiden de bir savaşçıydı o...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Strahd savaşçı mıydı ? 8O 8O 8O
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Elbette hem de mükemmel bir savaşçı ve komutan'dı...
Bakınız: "Ben Strahd, Bir Vampirin anıları..."
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

O kitap çok övülüyo ama okumadım. Sence alıp okumaya değer mi?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Almalısın... (Yeterince açık mı :D)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hmm alıp okuyayım bari. Aslında ben bir ara onu almaya niyetlendim ama wampirler bana itici geliyo biraz. Tamam alacam...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Vampirlerin özelliklerini yalnızca tasvir ederek anlattığı için mükemmel bir kitap. Strahd bütün özelliklerini sanki "normal" bir şeymiş gibi anlatıyor ve çok ilginç sözler çıkabiliyor ortaya.

"Tapınağın gitmek için kalemden dışarı çıktım, rüzgarı kokladım ve kanatlarımın altından kayışını hissettim. Çok iyi göremiyordum ama keskin kulaklarım bana çok yardım ediyordu. Tapınağın kaç santimetre ileride olduğunu bile söyleyebilirdim..."
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Vala Wuroldar Lord Soth dedııın gıbı karızmatık ve korkutucu bı karakter
Lord Soth bı death Knıght olduuundan dolayı hıcbıseden korkmuyor ama bunu sonradan goruyoruz onun 1 korkusu var oda Raıstlın
yane su kdrını solıeım
Raıstlın onla dalga gecıo Lord Soth, Rasıtlıne dalacagına onunde dız cokuyor!!!!
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Lord soth..kaslarını kullandıı kadarda beynini kullanabileseydi (ne yazıkki)...bırak raven lofttan çıkmayı oranın en büyü lordu olurdu....Zaten adamın oraya girmesi ayrı bi dert çıkması ayrı bi dert olmuş yazarlar için....geldiii gibi giittii arkadaş benim en sevdiim dünyadan.......neden;adamlar sevgili Dragon lance okuyucularımızdan tepki aldıı için......bu sebeplede sevgili yazarlarımız ravenlofta gönderdikleri lord soth u bu tepkiler üzerinde ravenlofttan çıkarmakta buldular çareyi.....ve bölecede lord soth buradan kaçan ilk domain lordu ünvanınıda eline aldı.....bu çok saçmaydı bence hep orda kalmalıydı..oraya daha çok yakışan bir karakterdi...ama dedim yaaa...ah biraz daha int:fazla olsa dark lordların bile koruyup gözeddi ravenloftun ilk kara tohumu shdrat bile halt etmiş derdim Lord Soth cuumun yanında vallaaa.....
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Soth sna katılıorum ama Raıstlın ın onunde kımse duramaz bu lafımın arkasında da duruorum :!: :!: :!:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm Raistlin'in en büyük sorunu şu anda ölmüş olması (hehehe)
ama o bir efsana benimle beraber yaşamaya devam edecek.

Lord Soth'un gerçekten Sthrad'ı yenebileceğini mi düşünüyorsunuz. Ben size çok yanıldığınızı söylerim çünkü Strahd Karanlık güçlerin en çok önem verdiği kötülüğü efsanelere konu olmuş bir adam. Lord Soth bence "Strahd kadar" acımasız ve nefret dolu olamaz asla.

Bu arada çok ilginç bir olay ise Lord Soth'un "olmayan hormonlarının" beynine ve isteklerine ve sürekli hükmetmesidirki takdir edersiniz Lord Soth'u defalarca kez salak durumuna düşürüyor. Bir ruhun arkasından fellik fellik koşup başka bir şeyi düşünmeyecek ölü bir şovalye gerçekten ilginç bir tezat
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply