Kim ne derse desin ben Lord Sothderim
Vampirlerin özelliklerini yalnızca tasvir ederek anlattığı için mükemmel bir kitap. Strahd bütün özelliklerini sanki "normal" bir şeymiş gibi anlatıyor ve çok ilginç sözler çıkabiliyor ortaya.
"Tapınağın gitmek için kalemden dışarı çıktım, rüzgarı kokladım ve kanatlarımın altından kayışını hissettim. Çok iyi göremiyordum ama keskin kulaklarım bana çok yardım ediyordu. Tapınağın kaç santimetre ileride olduğunu bile söyleyebilirdim..."
"Tapınağın gitmek için kalemden dışarı çıktım, rüzgarı kokladım ve kanatlarımın altından kayışını hissettim. Çok iyi göremiyordum ama keskin kulaklarım bana çok yardım ediyordu. Tapınağın kaç santimetre ileride olduğunu bile söyleyebilirdim..."
Vala Wuroldar Lord Soth dedııın gıbı karızmatık ve korkutucu bı karakter
Lord Soth bı death Knıght olduuundan dolayı hıcbıseden korkmuyor ama bunu sonradan goruyoruz onun 1 korkusu var oda Raıstlın
yane su kdrını solıeım
Raıstlın onla dalga gecıo Lord Soth, Rasıtlıne dalacagına onunde dız cokuyor!!!!
Lord Soth bı death Knıght olduuundan dolayı hıcbıseden korkmuyor ama bunu sonradan goruyoruz onun 1 korkusu var oda Raıstlın
yane su kdrını solıeım
Raıstlın onla dalga gecıo Lord Soth, Rasıtlıne dalacagına onunde dız cokuyor!!!!
Lord soth..kaslarını kullandıı kadarda beynini kullanabileseydi (ne yazıkki)...bırak raven lofttan çıkmayı oranın en büyü lordu olurdu....Zaten adamın oraya girmesi ayrı bi dert çıkması ayrı bi dert olmuş yazarlar için....geldiii gibi giittii arkadaş benim en sevdiim dünyadan.......neden;adamlar sevgili Dragon lance okuyucularımızdan tepki aldıı için......bu sebeplede sevgili yazarlarımız ravenlofta gönderdikleri lord soth u bu tepkiler üzerinde ravenlofttan çıkarmakta buldular çareyi.....ve bölecede lord soth buradan kaçan ilk domain lordu ünvanınıda eline aldı.....bu çok saçmaydı bence hep orda kalmalıydı..oraya daha çok yakışan bir karakterdi...ama dedim yaaa...ah biraz daha int:fazla olsa dark lordların bile koruyup gözeddi ravenloftun ilk kara tohumu shdrat bile halt etmiş derdim Lord Soth cuumun yanında vallaaa.....
Hmm Raistlin'in en büyük sorunu şu anda ölmüş olması (hehehe)
ama o bir efsana benimle beraber yaşamaya devam edecek.
Lord Soth'un gerçekten Sthrad'ı yenebileceğini mi düşünüyorsunuz. Ben size çok yanıldığınızı söylerim çünkü Strahd Karanlık güçlerin en çok önem verdiği kötülüğü efsanelere konu olmuş bir adam. Lord Soth bence "Strahd kadar" acımasız ve nefret dolu olamaz asla.
Bu arada çok ilginç bir olay ise Lord Soth'un "olmayan hormonlarının" beynine ve isteklerine ve sürekli hükmetmesidirki takdir edersiniz Lord Soth'u defalarca kez salak durumuna düşürüyor. Bir ruhun arkasından fellik fellik koşup başka bir şeyi düşünmeyecek ölü bir şovalye gerçekten ilginç bir tezat
ama o bir efsana benimle beraber yaşamaya devam edecek.
Lord Soth'un gerçekten Sthrad'ı yenebileceğini mi düşünüyorsunuz. Ben size çok yanıldığınızı söylerim çünkü Strahd Karanlık güçlerin en çok önem verdiği kötülüğü efsanelere konu olmuş bir adam. Lord Soth bence "Strahd kadar" acımasız ve nefret dolu olamaz asla.
Bu arada çok ilginç bir olay ise Lord Soth'un "olmayan hormonlarının" beynine ve isteklerine ve sürekli hükmetmesidirki takdir edersiniz Lord Soth'u defalarca kez salak durumuna düşürüyor. Bir ruhun arkasından fellik fellik koşup başka bir şeyi düşünmeyecek ölü bir şovalye gerçekten ilginç bir tezat
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power