Yahu eğer öle bi sürü tema felan olursa o zaman bu siteyi yavaşlatmaz mı bi yerde duymuştum bu arada hala Oren Cem akyürek mi buna cevap almadım. Eee o zaman her halde o olsa gerek her halde.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Anka kuşu insanları kavuşturuyorsa çok uyumlu olmuş. Logoyu yapanın da yaparken site logosunda ankayı tercih ettiğini öğrendiğime göre rahatladım. Anka'yı ben de severim. Hatta Ã?atlak Kazan'da Ankateleği isimli lirimle şarkı çalıyorum. Yazı öncekine kıyasla çok daha okunur o da iyi.
Ama farklı temalar kullanılırsa sitenin bir düzine logosu olması gerekmez mi? Reklamdan imajdan çok anlamam ama logo sayısının artması o logonun siteyle özdeşleşmesini zorlaştırır gibi geliyor bana.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
yaaa bu ne elmamı dokuna bilirmiyim hemde parlıyoooooooooo .bu arada logo güzel olmuşta sanki birazdaha sade olsa çok ii olurmuş ammmaaaaaaaaaaaaaa neyse hepimize hayırlı uğurlu olsun.
yaaa bu ne elmamı dokuna bilirmiyim hemde parlıyoooooooooo .bu arada logo güzel olmuşta sanki birazdaha sade olsa çok ii olurmuş ammmaaaaaaaaaaaaaa neyse hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Evet yapıla bilir ama uğraş istiyor.. FRPWORL için ise yapılmaya değer. Yazıyı ilk görenler anlıyamıyor dikkatlice bakmak gerekiyor. Anka kuşuda pek belli olmuyor
Valla bu yazdığın ilk yazı için geçerliydi benim knıamca fakat bu seferki geyt okunaklı bence. Belki biraz büyütülebilir logo ama bu siteyi yavaşlatır mı hiç bilemiyorum...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
BU logonun son hali değil ama şimdilik duruyor 1-2 hafta içerisinde logsa küçük oynamalarla beraber yazıyı da deiştireceğim.. ( yazı okunaklı ve sade olacak korkmayın...