Lord Azalin buluşma gününde bize bir şarkı söyleyeceğine dair söz verdi rkadaşlar. Bu şarkı sonucunda bütün istanbul acılara boğulcak ama olsun. Biz yinede onun sesini duymayı merakla bekliyoruz (Ben kesinlikle sesini duymayı beklemiyorum. Bu teklifi sadece siz şehir sakinlerimize bir aktivite olsun diye kendisine götürdüm Ama tanışmak için sabırsızlanıyorum:D)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath wrote:Lord Azalin buluşma gününde bize bir şarkı söyleyeceğine dair söz verdi rkadaşlar.
sen bittin ..... geçmiş olsun..sana..helalleş ailenle falan....
Sabah uyandığımda gözümü açar açmaz gördüğüm bir diğer tehdit. Artık alıştım bağımlılık yapıyor bu tehditler. Buluşmada on kişi dalıcak ben sırıtıcam yani
Abi heykeli bulmak kolay Taksime git görürsün
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Sabah sabah aklıma takıldı biz şimdi saat tam 12:00 da heykelin gölgesinde buluşucaz daaaaa bir rivayete göre saat 12 de güneş tam tepede olmazmıydı. Bu durmda biz heykelin altınamı giriceğiz.
Buyrun sabah saçmalıkları
Dijital makinem yanımda olucak böylece kan damlalarının yere düşmesini belgeleyebilicem.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Bu kadar kişi gelirde ben gelmem mi. Uyuya kalmassam -ki kalmam- geliyorum. Bu arada tophane tophane içim şişti. Başka bir yere gidelim o gün. Neyse bir buluşalım da