Yalandan yalana fark var.
Konuya söyleyene ve yerine göre bir şeyin adı yalan olur bence. Yoksa daha farklı şekillerde isimlendirilebilir.
En basitinden mizah, şaka, nasihat gibi...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
bende söylemem valla
herkes her zaman yalan söyler kimse onlara yalan söylediğini hatırlatmazsa sorun olmas belli bi zaman sonra artık yalanlarınız doğrularınız, doğrularınız da hayatınız olur o yüzden tekrar gerçekleri söyleyip yalan söylemiş olmanız gerekir yalancılığa devam edebilmek için ve bu şekilde hayatınız bir yalan dengesine oturur. bazen doğru bazen yalan söylersiniz ama her söylediğiniz doğru anlaşılır ve hiç kimse size yalancı diyemez. ne zaman yalan söylediğiniz tahmin edilenmeyeceğinden acaba doğruların yalan mı doğru mu olduğu nalaşılamaz ve bu şekilde doğrularınızı en güvenli yere düşmanın en yakınına gömersiniz ama o asla bulamaz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
peki bu dediklerinin türkçesi ne
yok dediklerinde yalan olan kısımları ayırmaya çalıştım ama en büyük yalancının yalanlarını bulmak zor sanırım
şimdi olayın türkçe açıklamasını alayım
abi peki yazdığım yazılarımdaki yeni yalanları nasıl ayılayacaksın bencde sen en iyisi başına bela almada şimdiki kadarı ile idare et. zaten artık onlar benim gerçeklerim
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k