Matrix'in içindeki FRP dünyasına ne dersiniz??

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

O savaş sahnesinde katledilen adamlar ve duvarlara pil olarak monte edilen insanların çığlıkları ve acıları ne kadar dehşet bir film yaaaaa
Yemin ederim normal değil bunları yazan ve çizen adamlar!!!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

sanal zeka diye bir şeyin olacağını sanmıyorum. bence bilgisayarın düşünmee şekliyle bizimki arasında şekil farkı yok. bence insanlıkta genleri tarafından kontrol edilen ama çok fazla şey öğrenebildiği için ve karar verme aşamasında çok fazla etken olduğu için hareketleri tahmin edilemeyen bir varlıktır. belli şartlarda vereceğimiz tepkilerin tahmin edilemez ama kesinlikle sebep ve sonuçlar doğrultusunda olduğunu düşünüyorum. insan beyni kadar hızlı bir bilgisayar(ki şu anda bir sineğinki kadar işlem yapabiliyor en hızlısı) yapılıpta uygun bir programlama yapılırtsa bence onlarda gelişmiş bir şekilde düşünebilirler. ama bunun bize sorun oluşturacağını sanmıyorum çünkü onun genlerini programlayan bizler olacağız.(tabi bi manyak insanlığı yok etmek istemiyosa)

:twisted: valla ben istemiyom :wink:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Ben bir Dark -elf olarak ve insanların ırkçılık yapmasından nefret eden bir dark-elf olarak insanları yok etmek böylece ırkçılıktan kurtulmak için bir girişimde bulunabilirim ama öte yandan şu pis şovalye Demran(kendimden bahsediorum) böyle bişey yapmama izin vermio lanet soylu şey (oynatım karakterler birbirlerine saldırdı)
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bazen benim oynattığım cleric te bvana sulşanıyo ama hiç ağzının suyu akmasın keserim onu. zaten adam lawfull good du
güç amacın, k
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Demran kılıcını çeker Tharivol a bakar tharivol'un damarları ise büyünün ateşiyle yanmaya başlamıştır bile... Demran= Her nekadar seni yok etmek kendimi yok etmek olsa da dünyaya ve ii olan hiç bişeye zarar vermemeni sağlamak için bunu yaparım...
Tharivol= şimdilik bişey yapmıorum sovalye ama bu korktuğum için deil seni şuanda çok rahat yok ederim ama sonuç benim alehime olur bundan sana dokunmuorum ama bigün senden ayrılıcam o zamana kadar ii çalış ve güçlen çünkü o gün hayatının en büyük savaşını yapıcak ve ölüceksin...

Emre = yeter lan bi uyutmadınız hay şovalye gibi hay sorcerer gibi gidin lan artık siliorum lan sizi formatlıcam şimdi... şuursuzlar ya alla alla :D GEYYYİİİİİK
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Sevgili Raini bu konuda sana katılmıyorum bılgısayar muhendıslerı bunu yapıcak dıye bır sey yok ve bence matrixin frp si tam bir sacmalık olurdu ne tur bır sey olucaktıkı adamların elınde rocketler m3 ler m4 ler g3 yukarıdan gecen ucaklar eyvahhh kafanı bır kaldırıyorsun kafana nuclier dusuyor
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bence de matrix ten frp falan çıkmaz.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Matrixten frp yapmayi dusunen kim? Ben frp'yi matrix kadar gercek yapalim derim (oha)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Hatta direk bırakalım bilimi falan büyü sanatında ilerleme kaydedelim insanoğlu olarak.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Matrix in içindeki gerçeklikten bahsetmiyorum ben bu gerçekliği zaten her gün yaşıyoruz biz (yani 21. yüzyılı) ben o derece gerçekçi bir sanal dünya yaratabilmekten bahsediyorum tabii bu dünya bir orta çağ dünyası da olabilir di mi ama??? Bu arada arkadaşlar aldığım bir istihbarata göre zion da aslında sanal gerçeklikmiş daha neler var smith sisteme hala savaşa devam eden insanlarca gönderilen bir bilgisayar virüsüymüş.. Yani iyi karakter.. Daha neler var yaa gerçi belki siz bunları biliyordunuz...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

biz zaten çok gelişmiş bir teknolojiden konuşuyoruz . burada sadece matrix ile sistem benzerliği var karıştırmayalımö. güzel oyunları yaşıyomuş gibi oynamak güzel olmazmıydı?
güç amacın, k
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bilmem de bizim o günleri görebileceğimizi sanmıorm
en azından buralara gelmesi uzun sürer
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

biz yaparsak ilk biz görürüz di mi :wink:
güç amacın, k
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

hadi yapalım o zaman
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

matrix sacmalık sacmalık sacmalık sacmalık
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Post Reply