İlk Kin!!!

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Ben bu çekişme bitti sanıyordum quel sin kaelthas artık bana rahiplik yolu ile bağlıdır ve sonuçta benle müttefik olanlar bana bağlı olanlarla da müttefik olabilmelidir. Kaelthas sen de quel sin e ağır bir suçlama getirmiişsin bu defa bu sözleri unutacağım ancak bir daha ki sefere taınağın gizli odasında bu suçlamaları haklı çıkaracak açıklamalar bekleyeceğim.... Bu zor zamanlarda birliğe her zamankinde fazla ihtiyacımız var kardeşlerim umarım bunu sağlarız...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

Evil karakter kavga etmemeli ama üstünlük sağlayark hakim olma isteği evil ların en güçlü dürtülerinden dir böyle bir kısır döngüdeyiz
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Kaelthas wrote:Susma quel-shin icinden gelenleri yuzume karsı sole Mask'a karsı olan pılanlarını bılıyorum ve bunları onlıyıcem ve senı sonsuzluga yollıyıcam zamanı gelınce bu bir tehtid deyil bu benden sana bır hedıye sende kurtulucaksın bende
Roleplay süper (offline) :lol:
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

bittim abi ihtiras ihanet .....!!!!!!!!!!!!::::.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Shadowmaster sen bızım quel-shinle aramızda gecenlerı bılemezsın onları gıt ogren ondan sonra ne kadar bılıosan senıde gorelım tammı evlat
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

MASK wrote:Ben bu çekişme bitti sanıyordum quel sin kaelthas artık bana rahiplik yolu ile bağlıdır ve sonuçta benle müttefik olanlar bana bağlı olanlarla da müttefik olabilmelidir. Kaelthas sen de quel sin e ağır bir suçlama getirmiişsin bu defa bu sözleri unutacağım ancak bir daha ki sefere taınağın gizli odasında bu suçlamaları haklı çıkaracak açıklamalar bekleyeceğim.... Bu zor zamanlarda birliğe her zamankinde fazla ihtiyacımız var kardeşlerim umarım bunu sağlarız...
Ben kimseyle çekişmiyorum.Sadece rahibine benden ve çocuklarımdan uzak durmasını söylemeni istiyorum senden.Kendisi eski mevzuları karıştırmaktan yenileri takip edemez duruma gelmiş.
Senden bir tane daha ricam olacak.Lütfen Kaelthasla beni hiçbir şekide muhattab etme ve de herhangi birinden gelen suçlamaları benimle konuşmayı dene.Böylece birliğimiz daha uzun ömürlü olacaktır.Saygılarımla.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Kaelthas wrote:Shadowmaster sen bızım quel-shinle aramızda gecenlerı bılemezsın onları gıt ogren ondan sonra ne kadar bılıosan senıde gorelım tammı evlat
Benim bildiğim herşeyi çocuklarımda biliyor demektir.Onlardan gizlim saklım yok.Zaten seninle aramızda gizlenmesi gerekecek olaylar olmadı.Merak eden varsa herkese herşeyi anlatabilirimm bu konuda.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Anlat o zaman quel-shin bana kendın dememısmıydın aramızda gecenleri neden herkeze anlatıosun dıye sen solememısmıydın bide aramızda gecen hic bir seyi cokcuk ların bılmıyor bu konuda emıynım ve neye dayanarak bunu soledıyımıde bılıyorsun
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

(istersen nokta falan kullan Kaelthas)
herkese mi anlatıyorum?
Hayır isteyene anlatırım dedim.Belki sen ikisi arasındaki farkı göremiyorsun ama o fark var.
İnsanlar ne istediklerini biliyor tabii benden birşey istecek kudret ve cesarette olanlar.
Bunu kendimi övme olarak algılama bu diyarda bana karşı istek sunabilecek birçok kudretli şahsiyet var.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

sen ıtedıyın zaman ıstedıyın seyı alıyorsun cınku herhangi bir kısıye teklıf goturduyun zaman hemen kabul edılıyorsun fakat gun geldı senı bır kısı bıraktı onun kım oldugunu sende bılıyorsun bende bılıyorum baska bılmek ısteyen cesaretli ve kudretlı kımse varsa quel-shinden ogrenebılır...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Böyle şeyler olmuş olabilir kaelthas şimdi bir savaş var ve quel sinle anlaşmazlığımızı noktaladık sanırım şu anda aynı tarafta olduğumuzun farkındayız... Quel sin ve benim müridlerim... Böyle bir durumda tartışmayı noktalamanın doğru olduğuna inanıyorum...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Bu tartısmada geriye cekılıyorum zamanı gelınce her sey daha acık bır sekılde orataya cıkıcaktır
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Evet Mask senin müritlerin ve benim çocuklarım bunun bilincindeler artık.
Müttefikliğimiz biz istemedikçe bozulmayacaktır artık.İsteyeceğimizi de sanmıyorum.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

quel-shin bu tatsız tartısma yuzunden senden ozur dılıyorum, bole bır tartısmanın bır daha yasanmıyıcagı konusunda Efendim Mask'ın uzerine yemın edıyorum.

Saygılarımla..
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

O zaman sorun yok.Herşey tamamen unutuldu.
Locked