Avcılarda Oyun (Yeniden doğuş)

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

oooo kadro kalabalıklasmıs.

simdi arkadaslar logan a o kadar yolu gelmek koymuyorsa biz onu hersekilde alırız bi yerlerden o sorun degilde. asıl sorun dm kim olacak.

İste teklifim benim kaprislerime adiliklerime ve entrikalarıma katlanabilirseniz benim generic dunyam icin interaktif bi oyun dusunuyorum. bizim kulubun elemanlara da oynatacagım aynı zamanda, bu da demek oluyor ki bir grubun yaptıgı olay diger grubu da etkileyecek. ayrıca oyuna direk etki yapmak serbest mesela 3 yıl onceki grubun yaptıkları oyunda degişiklik olarak kaldı. yani oyuncu etkilesimi had safhada. ayrıca gelmiş gecmiş en iyi psycic karakterler benim dunyamda deginmeden gecemeyecegim.

birde "ghost in the shell" evreninde gecen bir oyunum var ama o digeri kadar tam tesekkullu degil. ama cok zevkli oynaması animeleride bi harika bu project I.G. işi biliyor...

haa yok ben yeni tatlara kapalıyım sadece zar atmaktan anlarım. aptal 3rd edition kurallarına boyun egerim evren olarakta sadece FR tanırım diyorsanız ben Monk olurum yada buyucu ona gore senaryo hazırlayın.

bu pazar hayatta olmaz ondan sonraki cumartesi de sınavım var ogleden sonra gelebilirim onun haricinde her sekilde gelirim. :roll:
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

lan o kadar oynadın fr da şindide laf at..sadece zar sallıyoduk dimi,olma monk fln hayret bişi sinirlendirmeyin beni..

ben generic istiyorum hunter olcam..nerden estiyse ..zamana gelince 2 hafta sonraya mı diyosun yani?
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Sylvius wrote:
haa yok ben yeni tatlara kapalıyım sadece zar atmaktan anlarım. aptal 3rd edition kurallarına boyun egerim evren olarakta sadece FR tanırım diyorsanız ben Monk olurum yada buyucu ona gore senaryo hazırlayın.

:
yuh , hayır diyeceği varsa da birisinin, artık hayatta diyemez^^....

işini biliyosun ;)...

benim için sorun olmaz.ama bir bakalım belki daha iyi öneri olan birileri vardır.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Yaa harbiden yanlıs anlasılmalar olmus. kimse alınmasın bu benim dusuncem abi fr yi sevemedim bi turlu yaa ayrıca cok zar var abi ota b.ka zar atıyoruz. role play yapıyosun onda bile yok bluff chech yok sense motive falan filan insanın rol yapası gelmiyor

Yanlısmıyım ama... hayır yanlıssam soyle. senin Quel bi zarın tutmadı mesela bi gittin gelmek bilmedin. zarlara cok baglı yani olaylar.ben mesela white wolfun oyunları super buluruum bu acıdan. adamlar atmosfer icin ellerinden geleni yapmıs yani helal olsun.

dedigim gibi benim icin farketmez ben oynarım her turlu. fr de oynarım dl de yeter ki role play olsun. sozlerimi su anlamlı dizelerle nokta koymak istiyorum,

gonul ne ejder ister ne meyhane,
gonul role play ister xp bahane...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

okumadım geneli ama Sylvius bence çok haklı rp bu . sen diyeceğini ölee bi de ki karşıdakizar atmaya gerek kalmadan blöfünü yesin ; zar önemli ama rp de önemli ...

açıkçası bende kıl olurum her konuda dm e dönüp blöf mü yapıyo diye sorup zar atanlardan
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

yuru be barabus bana hak veren birini gormek ne kadar guzel resmen gozlerim yasardı. goruyorsunuz dimi insanlar bilinçleniyor. :lol: yakında yepyeni bir sistemle karsınızdayım arkadaslar. viva le role play ...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Sayın İstanbul Tayfası,

Birsüredir FRPWorld forumalrında takılamıyorum çok şey kaçırdım. şu an girdiğim internetin hali de malum olduğu için soruyorum: şu an son durum nedir? Caine ile haberleşiyorum msn'den. Bu yakınlarda planlanmış bi oyun var mı? Benim için Ã?arşamba, haftasonu ve salı da kısmen uygun ve İstenbul tayfası ile daha hiç buluşmadım ve Bakırköy veya Avcılar'a da hiç gitmedim. Durumum bu..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

şimdi öncelikle sinan ın oynatacağı oyun conventionda da denediği generic oyun olacaksa bence o kadar zevkli olmaz.. gerçi o zaman one shot bi oyundu geneliyle değerlendirmek nasıl olur bilemem ama yeni bi sistem herşeyin sorumluğu dm in üzerinde oynanabilirlik açısından biraz zor olur gibime geliyo... bunları gerçi fikrim aşağı yukarı ne olduğu anlaşılsın diye yazıom... hep beraber toplanır orta bi yol bulurus...

oyun bu hafta bakırköyde olsun arkadaşlar... oyuna kadıköyden bir arkadaş (astarte), mecidiyeköy maslak taraflarından bi arkadaş (frontside air) da gelecek ve bendeniz de beyazıttan geleceğim için ve bakırköy diğerlerine çok da ters kalmadığı için bakırköyde oynayalım diyorum en azından bu hafta..(avcılarda göremediğim kişiler olmasına rağmen :)).. ve saat de 1 gibi olursa çok iyi olur... ne diyosunuz...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Valla bu hafta sonu için ben ve emre her zamanki gibi gelebiliriz bizim için problem olmaz :wink:

Bu arada Sylvius dediklerine %100 katılıyorum White Wolf oyunları Dnd katlıyacak kadar süper yapılmış sebebi adamların tamamiyle zarı felan unutturup atmosfere kapılıp Rp yaptırmalarına izin vermesi. Ben white wolf başladığımdan beridir yaklaşık 1 seneden beridir Dnd bırakmış vaziyetindeyim ama şuda var bu ortam bile özleniyor arada :D
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

BU haftasonu gelemem Mustafa bak biliyosun dershane olayı,haftaya haftasonu oynayalım banane banane..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

bu hafta pazar oyun var di mi şimdi...??????
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Sanırım oyun bu pazar saat 1'de Bakırköy meydanında olacak.
Peki buluşmaya ilk kez katılacak biri olarak bilmem gereken bir şey var mı?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşlar bu pazar olursa oyun ben de gelebilirim ;) o taraflarda olcam zaten, ama devamlı olamayacağım için sadece size eşlik ederim :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

esasında gelmek koymaz da.... gitmek koyar ... ya...
şimdi benim bu yakaya göne bilmem için en geçç oooo hesaplamak bile istemiyorum... tabi dönüş ve gidiş ne kadar sürer... ona bağlı kadı köyüde oturuyorum biri oyun yerine kaç saat lik yolumun ve ne kadara kaç vasıstaya patlıyacanı hesaplıya bilirimi ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

şimdi kadıköyden bakırköye geçmenin 3 yolu var sevgili logancım :D

şimdi kadıköyden eğer deniz otobüslerini seçersen bu direk seni bakırköye getirir zaten en az yarım saat içinde varırsın bu sana 5000 patlıyordu galiba yalan olmasın ama o civarlarda bir fayat yani tuzlu biraz :D

2. Kadıköy iskelesinden Eminönü vapur ile geçer ordanda bakırköy otobüslerine atlayıp gelebilirsin bu sana vapur 1200 desek otobüste 1200 desek eder sana 2400 zaman ise 1.30, 2.00 saat bir süreye denk oluyor :D

3. Kadıköyden Cevizlibağ otobüslerine binebilirlisin Cevizlibağdanda inip hemen Bakırköy dolmuşlarına yada otobüslerine binebilirsin iki seçenek sunuyor bu yol sana :D otobüs fiyatı en son 2000 dolmuş yada otobüs fiyatıda 1200 desen buda sana 3400 patlar zaman olarak 2.00 veya 3.00 saat arası :D

En azından benim bildiğim kadarıyla tarifeler bunlar selamlar herkese :D
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Post Reply