Kadim büyücülere sesleniyorum
Corax Tigerhearth... Umarım rp yaptığımı anlıyorsundur.. Kutsal bir kılıcı seninle aynı inanca inanmayan büyücülere inceletmek bana oldukça ters ve bu bence yanlış bir hareketti ve sonuçta bu konuda seni uyardım... Aramızın iyi olmadığı bir sırada uyardığım için de dil biraz ters olmuş olabilir ama sonuçta senin bunu anlamanı beklerdim.. Doğrusu rpyi bu kadar ciddiye almana şaşırdım sonuçta bir hafta önce onkasaba ittifakının kalan tek üyesi idim ben de kendi amacını yeterince iyi anlatırsan sen de ttifakını güçlendirebilirsin ve sonuçta bu bir oyun.. Eğer savaş olacaksa (ki kararkterim olmasın diye çalışacak) biri kaybedecek kaybedenin ben oynamıyorum deyip gitmesi bilmiyorum bana ters geliyor... Bilmiyorum son uyarım bana çok ters gelmiyor diğerleri ise zaten en az onlar kadar ağır mesajlara cevap niteliğinde tabii tüm bunlar rp içi olduğu için hiçbir şekilde alınmıyorum..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Merhaba değerli meslektaşlarım, bu mesajım tamamen rp dışıdır ve lütfen mesajlara yansımasın:
Raistlin-Corax'ın yolculuğunu 2 sebten dolayı bilerek geciktirdim.
1. Yaklaşık 15 Mart gibi - kesin değil - yeni dünyamıza geçiyoruz. (Ve Corax orada rehberiniz olacak bir süre)
2. Site içi savaşın belli bir seviyeye gelmesini bekliyordum, ama tam tersine azaldı.
Bu nedenle (sen de bilmiyordun Corax
) corax'ın Kılıç Yolculuğu devam ediyor. Saygılarımla...
Raistlin-Corax'ın yolculuğunu 2 sebten dolayı bilerek geciktirdim.
1. Yaklaşık 15 Mart gibi - kesin değil - yeni dünyamıza geçiyoruz. (Ve Corax orada rehberiniz olacak bir süre)
2. Site içi savaşın belli bir seviyeye gelmesini bekliyordum, ama tam tersine azaldı.
Bu nedenle (sen de bilmiyordun Corax
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
rp dışı: bunun sebebi bu konuda değerli bir müttefiğim olan Oren Dautry in bu olaylardan uzaklaştırılması önemli bir sebep olabilir ama yine de ben tekrar başlayabileceğine inanıyorum. yakında okullar başlayacak ve bu olaylatr tekrar hareketlenecek.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Benim kendi icadım olan bir alet var hemmen sana ne olduğunu kimin yaptığını hangi metalden yapıldığını üstüne ne yazıldığını açıklar. Daha önceki denemelerde büyüleri biraz karıştırdı ama ben kimseyi üzgün yollamam.
Bak şimdi ben o kılıcın sapına bir zincirli topuz takarım, ağız kısmını lazer sistem keserim, bide kılıcın hiç kullanmadığın orta kısmını alır hafifletirim. Herkesin gıptayla baktığı bir kılıca sahip olursun
. Hatta istersen birde keskin kısmını sapından ayrılır yapayım bir düğmeye basınca fılayıp uzaktaki adamı duvara mıhlasın
.
Bak şimdi ben o kılıcın sapına bir zincirli topuz takarım, ağız kısmını lazer sistem keserim, bide kılıcın hiç kullanmadığın orta kısmını alır hafifletirim. Herkesin gıptayla baktığı bir kılıca sahip olursun
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka