evocation
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Konuyu tam olarak bilmiyorum (yarasa dışkısı fln) ama şunu söliim, nitro-gliserin durağan bir madde deildir, ve elde edilmesi özellikle bu yüzden çok zordur. Bu maddenin bağları o kadar kırılgandır ki resmen kırılmak için bahane arar... Ki efsanevi şahsiyetler diyelim nitro-gliserinin varlığından haberdar. Bunu yine o zaman ki koşullarda kolay kolay elde edemez... Etse bulunduramaz. Bulundursa kullanamaz... Dinamitin icadı nie bu kadar uzun sürdü zannediosunuz?
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
abi ben orta 3. sınıfta tübitak biyolojiye girdim. tam bir kabustu. üniversiteye hazırlık biyoloji(uğur konu anlatımlı)sini ezberlediğim halde duman olmuştum ama hala baya bi şey biliyom yani meseleye biyoloji açısından ben yaklaşabilirim hatta fizik te 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ben de hiç bir milli güvenlik, kimya, tarih, coğrafya, beden dersine girmedim lise 2'nin ikinci döneminde ve Tübitağa hazırlandım. Her gün okuldan sonra ekstra 2 saat, Her haftasonu cumartesi günleri 6 saat okulda kimya çalıştık, tabii Dershaneden çıkıp gidiyorduk. Psikopat olacaktım valla, ama hala hayattayım HAHAHAAAA constitution efsanevi 
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
abi ben sınavdan çıktıktan sonra çok kötüydüm ya. ole şeyler sormuşlardı ki dumur olmuştum. adam şekili kendi eliyle çizmiş ve sormuş BU NEDİR?
abi ne bilem aşağıda şıklar : hiçbirini hatırlamıyom hepsi latinceydi. açıkçası pişman oldum o gün hasta olmadığıma . hayatımda sadece o gün bir sınavda kalem oynatamayıp çaresiz kalmıştım
ne kadar kötüydü ya.
neyse unutalım gitsin di mi 
abi ne bilem aşağıda şıklar : hiçbirini hatırlamıyom hepsi latinceydi. açıkçası pişman oldum o gün hasta olmadığıma . hayatımda sadece o gün bir sınavda kalem oynatamayıp çaresiz kalmıştım
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
eywalah saol
yani ben bu evocation olayına masaüstü oyunlarda biraz gıcığım sadece, yoksa CRPGlerde illa ki evocation ya da conjur. NWN oynarken ol bakalım bi diviner nooluyosun. (oldum ordan biliyorum) Ama masaüstünde bi diviner, dmin de izniynen kalkınıyo (oldum, kalkındım). gerçi ben grupta cleric yokluğundan diviner olmuştum ama çok da hoşuma gitmişti
yani ben bu evocation olayına masaüstü oyunlarda biraz gıcığım sadece, yoksa CRPGlerde illa ki evocation ya da conjur. NWN oynarken ol bakalım bi diviner nooluyosun. (oldum ordan biliyorum) Ama masaüstünde bi diviner, dmin de izniynen kalkınıyo (oldum, kalkındım). gerçi ben grupta cleric yokluğundan diviner olmuştum ama çok da hoşuma gitmişti