istanbul tayfası artık bu başlığın aktigleştirilmesi zamanı yaklaşıyor,bugün ayın 17'si,şubata az kaldı ve sizleri ikinci haftada ankarada görmek istiyoruz,bu arada sınavlarda yavaş yavaş bitmeye başlıyor,bu nedenle bu konuda biraz daha teferruatlı konuşmanın vakti yaklaşıyor...
benden söylemesi
Arkadaşlar siz Ankara'ya gelin ben valla sizi dövmekten vaz geçerim. Ayrıca Quel buraya geldiğinde beraberce işlerimizi yürütürüz. Ben İstanbul'a geleceğim ama benim gelme işim haftaya kesinleşecek, İstanbul' kesinlikle geleceğim ama günü belli değil. Zaten ben İstanbul'a geldiğimde hepinizin haberi olur. Ben İstanbul'a şubatın ikinci haftası gelirsem sizinle Ankara'ya geleceğim ya da daha sonra sizinle İstanbul'a gideceğim ama dediğim gibi zamanı belli değil. Ã?ünkü ben de abime bağlıyım. O ne zaman gelecek bir bilsem size kesin bir cevap veririm.
Arkadaşlar artık bir organizasyon yapın ve bana kaç kişi geleceksiniz, kaç gün kalacaksınız ve hangi gün geleceğinizi, hatta burada nerelere gitmek istediğinizi de söylerseniz sevinirim ve bunları en kısa zamanda belirtin lütfen. Tabi bu söylediklerim Ankara'ya gelemek isteyen herkes için geçerli, sadece İstanbullular için geçerli değil. Büyük ihtimalle sizleri garda karşılayan ben olacağım ve benden kırmızı halı isteyen arkadaşımın kanıyla sizlere güzel mi güzel bir kırmızı halı sererim. Tabi bu işin şakasıydı..
Eğer siz bize önceden haber vermezseniz bizim içinde baya sorun yaratacak arkadaşlar ve buraya gelmek isteyenler benim bu mesajımın altına gelip gelmeyeceklerine dair bir mesaj atsınlar.
Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz ve elimizden her türlü yardımı da yaparız.
Aslında bizden gelmek isteyenlerin durumu kesin olmadığı için isim veremiyoruz.Ama gelirsek bu kurban bayramından sonraki hafta olacak orası kesin,yani şubat tatilinin ikinci haftası.
Kendi adıma konuşayım,beklenmedik bir şey olmassa büyük ihtimalle geliyorum Ankaraya.
Valla ikinci hafta nispeten daha rahat olcek ama o kaadaar büyük organizasyona gerek yok ya valla açıkcası ne biliyim gzereiz hovardalık yaparız tamam bitti işte
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
. Büyük ihtimalle sizleri garda karşılayan ben olacağım ve benden kırmızı halı isteyen arkadaşımın kanıyla sizlere güzel mi güzel bir kırmızı halı sererim
bu konuda adminimizi sonuna kadar destekliyorum
evet hükümlü zaten gezip hovardalık edeceğiz ama bazıları hovardalık yapamazlar,çünkü onlar lightlar
ama bunlar kim diye sorma sakın,bende kesin olarak bilemiyorum ama mesela pyros lighttır derim başkalarıda var ama onların ruhlarında bile lightlık var,yani anlayacağın acaba kaç tane hovardalık yapabilecek taş fırın erkeği var bilemiyorum ben hovardalık yaparım,sende yaparsın ama başka taş fırın erkeği var mı,bilemiyorum