Yeni Dünya'da Köle Olursak Neler Olur? (gRP Ekranı)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Alegria'nın yaptığı şeyden sonra ona dönüp:

"Ben burada sana iyilik yapmaya çalışıyorum ama senin yaptığına bak. Çok ayıp. şimdi daha çok emin oldum seni cin çarptığından. Hıh. :nonono: "

Onun yanından ayrılıp birşeyler satan Ales'e doğru gitti.

"Abicim be sadece 7 buçuk altınım var. Biraz indirim yap gözünü seveyim ya. Bak ben şuracıkta bekliyorum sen de karar ver. O boya kalemlerine çok ihtiyacım var. Boyama kitaplarım boyasız duruyor. Ã?hühühü :cry: "

Kafasını iyice yemiş olduğu belli olan Susy'nin yanından geçip Amora'ya gitti. o sırada birinin falına bakıyordu. Aman tanrım acaba benim falımda ne çıkacak diye düşündü.

"Ben de fal istiyorum, ben de. Ne olur bana da bak. Sonra da içip güzelleşiriz. :pint "
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

Lienas ın kendi kendine calıp oynadığını gören elanora dayanamadı, falcıya doğru giden Xyra'nın arkasından 'bende bakdırcam canikom da sen bi oyalayı ver.falcıyı.' 'şu ritme dayanamadın hemen gelirim 'die bagırdı.

VE kendini lienasın karsısına atı verdı.
avuclarını birbirine geçirdi, ve parmaklarını şaklatmaya başladı .Bir yandanda lienas ın tuttuğu ritme uygun bi şarkı sölemeye başladı,
'ooo mastika,mastika,ooo şişe dolu mastika,oooo sigarası malbora,alayım sana bir kutu boya boya kendini boydan boya,bir elinde cımbız bir elinde ayna, daha 13 ünde bakın hele siz şuna,ooo mastika mastika,'

çatır çatır karşılıklı atmaya devam edrlerken göbekleri şarkının nakaratı değişmişti
.'ohhh ohhhh, yağmur yağdı kaç, şemsiyeni aç, yemek buldun ye, dayak buldun kaç, akıyor seller, kıvrılıyor beller, hababam de babam, çatlasın ellerrr..'

dans edrken bı yandanda düşünüyordu, mastika ne demekti? sigara malbora ne demekti?peki ya cımbız? kulağına en korkutucu gelende şEMSİYE ne demekti?????

kaynak şarkı: sulu kule göbek havaları
EldariL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EldariL »

Xyra'nın arkasından baktı bir süre burnu hala akmaya devam ederken. Bir de şimdi yüzünde iki kesik vardı.

"Aptal büyücüüüüüüüüüüü, cin yanaktan mı çıkarılır uleeeeeeeeeennnn," diye bağırdı bütün gücüyle. Sesi tüm mağarada yankılandı. Ellerini yüzüne götürdü şuursuz. Beceriksizce kanı sildi.

"Yüzüm!... Ah güzel yüzüm!..." diye söylendi kederle...

Sonra tekrar yankılar uyandıracak kadar yüksek sesle bağırmaya devam etti. "şu yaptığına baaaaaaaaaaakkkkk büyücüüüüüüüü!"

Xyra'nın peşinden koşmaya başladı. "Xyraaaaaaaa," diye zırlayarak. "Beni bu çatlakla yalnız bırakmaaa noooolur."

Onun bi falcıya yaklaştığını görüp yavaşladı. Kedi gibi uysallaştı birden... "Ben de fal istiommmm," diye sırnaştı.

Bi yerden iğrenç bi müzik sesi geliyodu. :D
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Alegria'nın attığı çığlıklar Xardas'ın sinirine dokunmuştu. O o kadar uğraşmıştı ve bir de aldığı tepki onu daha da çok yormuştu. Yanaktan da cin çıkarılır ayrıca, diye geçirdi içinden, ben her yerden çıkarırım.
Sonra kadın arkasını dönüp Xyra'ya doğru koşmaya başlayınca kara cüppeli arkasından fısıldadı:"Salak Karı!"
Bu işe sinirlenmişti, buradakilerin hepsi aptalca hareketler yapıyordu, tek zeki oydu. Ciddi olan tek sanat onunkiydi-cin çıkarmak. Bu işin felsefesini anlaması uzun senelerini almıştı kara cüppelinin. Bazı meslektaşlarının ahlak dışı hareketlerinin hiçbiri onda yoktu. Gayet kibar, nazik biriydi Xardas. şimdiye kadar kimseye-özellikle kadınlara-hakaret etmemişti. Etmeyecekti de...
Sinirle etrafına bakındı ve iş başında cin yakalamak için dikkatini toparlamaya çalıştı...
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

zayıf naif kız yorulmuştu. karşısındaki güsel kısla göbeciklerini atıp kurtçuklarını da dökmüştü. bölece sırtını duvara yasladı ve oturdu. cebinden çıkarttıığı pipoyu :-o bi yandan tüttüürken, bi yandan da belindeki matarayı çekti ve sert cüce ispirtosunu yudumladı :roll:

sonra ortalııa seslendi

"heeyy güsel bi içki istien var mı?"

bilordu ki içen birisi eğer sağlamsa ayakta kalırdı ama zayıfsa düşer kalırdı. :evil:

"sakinleştirici niyetine millet isteyen var mıııı?"
Image
Post Reply