Kanserli insanları iki gruba ayırmışlar.Bir gruba verdikleri ilacın sadece denemk için olduğunu işe yarayıp yaramadığını bilmediklerini söylemişler.Ã?bür gruba da bu ilacı vermişler.Ama bu gruba bu ilacın kesin çözüm olduğunu falan anlatmışlar.(bu arada ilaçların içi boş.) Aradan zaman geçtikten sonra(ne kadardı unuttum ) bu hastaları tekrar muayane etmişler. Sonuç;
İlacın kesin çözüm olduğunu zanneden grupda çok büyük iyileşmeler görülmüş. Yani iyileşeceklerine inanıp çabalamışlar.Diğer grupsa iyileşceklerine inanmadıklarından hastalıklarında ilerleme saptanmış.
bence zihin gücü karşıdaki kişiye öyle olduğunu göstermek, hissettirmek veya inanmasını sağlamak türünden işlev görür. aynı ilüzyon gibi, ama benimde aklıma takılan bir kaç soru var o da karşıdaki kişi buna inanmak istemese de öyleymiş gibi davranıyor , bu da büyü olabileceği anlamına geliyor, gerçekten çok karmaşık bir konu!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Sanırım yaşı büyük olanlar hatırlar (benim 26) benim lise yıllarımda gazeteye filan çıkmıştı. Bu arada bahsettiğiniz bu olayların hepsi metafizik değilmi?
Adam radyo programında ve o sırada dinleyenlerin evlerindeki çatal kaşıkları beyin gücüyle bükmeye başlıyor! Hatta resimleri bile vardı yamuk yumuk çatalların.Beynin gücü çok büyük ama bilinen sınırlarının ötesini göremiyoruz daha!
Tesladan bahsedilmiş bide, bu amca havadan elektrik transferini gerçekleştiren kişi hatta böyle bir resmini bile gördüm sandalyeye oturmuş sağında ve solunda şu red alert'te kilere benzeyen iki kule üzerinden elektrik taşıyordu!
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
Mind büyüsünü önce 2'ye ayıralım istersiniz!
1. büyüyle, karşımızdakinin beynine etki etmek (domine etmek, birşeylerin olduğuna inandırmak, vs.)
2. beyin gücüyle(veya düşünce gücüde diyebiliriz) nesneleri fiziksel olarak etkileme.
şimdi bu ayrımı kabul ederseniz, bundan sonra bu büyüyü bu 2 koldan ayrı ayrı tartışalım, ne dersiniz?
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
Bu başlık kilitlenmiştir,hikayenin daha fazla uzamasını sakıncalı görüyorum.tartışılacak bir mevzuda değil ayrıca.
Saygılar...Eldarin...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü