Kardeşlik (DnD 3.5 ed) Forgotten Realms
Kardeşlik (Yan karakterler)
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 493#157493
diye bir sayfa açtım, buraya oyundaki karakterleri ve sizin bilebildiğiniz kadarıyla özelliklerini yazacağım. O sayfaya mail atmamanızı rica ederim, npc'ler topluca orada bulunsun.
Resimler şimdilik siyah beyaz, renklendirince yenilerim.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 493#157493
diye bir sayfa açtım, buraya oyundaki karakterleri ve sizin bilebildiğiniz kadarıyla özelliklerini yazacağım. O sayfaya mail atmamanızı rica ederim, npc'ler topluca orada bulunsun.
Resimler şimdilik siyah beyaz, renklendirince yenilerim.
Xerxes:
Oyun kısmına bakarsan Chaotic evil bir karakterin partide bulunamayacağını farkedersin.
Dolayısıyla aligmenti good olarak düşünebilirsen oyuna başlayabilirsin. Eğer good oynamakla ilgili bir problem yoksa sende gruptakilerle beraber değirmendesin ve senden de cevap bekliyorlar.
3 feat almışsın
Martial Weapon Proficiency (Greatsword)
Weapon Focus (Greatsword)
Bunları alabilmen için uygun tanrı bulamadım ama kafandakini anladığımı sanarak savaş tanrısı Tempus'u öneriyorum. Domain olarak War'u seçersen battleaxe'ın martial weapon ve weapon focus featlerini bedavaya alabilirsin.
Phb'de War domain'in fazladan gelen büyüleride var elinde yoksa buraya yazarım.
Sadece öneri olarak yazıyorum Hide'a puan yatıracağına Concentration'a yatırman daha hayırlı olabilir. Savaşırken büyü yapabilmene yardımcı olur.
Oyun kısmına bakarsan Chaotic evil bir karakterin partide bulunamayacağını farkedersin.
Dolayısıyla aligmenti good olarak düşünebilirsen oyuna başlayabilirsin. Eğer good oynamakla ilgili bir problem yoksa sende gruptakilerle beraber değirmendesin ve senden de cevap bekliyorlar.
3 feat almışsın
Martial Weapon Proficiency (Greatsword)
Weapon Focus (Greatsword)
Bunları alabilmen için uygun tanrı bulamadım ama kafandakini anladığımı sanarak savaş tanrısı Tempus'u öneriyorum. Domain olarak War'u seçersen battleaxe'ın martial weapon ve weapon focus featlerini bedavaya alabilirsin.
Phb'de War domain'in fazladan gelen büyüleride var elinde yoksa buraya yazarım.
Sadece öneri olarak yazıyorum Hide'a puan yatıracağına Concentration'a yatırman daha hayırlı olabilir. Savaşırken büyü yapabilmene yardımcı olur.
Herkes için yazıyorum, herhalde pek açık olmamış;
Burası her ne kadar kasaba olsa bile birbirinizi tanıyorsunuz. Yaşlarınız farklı ama maceraya atılma yaşınız geldiği için birbirinizle çalışmışlığınız ya da yarışmışlığınız var.
Karakter kağıtlarının açık olmasının bir sebebi de bu, arkadaşlarınızın ne kadar kuvvetli yada çevik olduğunu biliyorsunuz, keza sınıfını falan da biliyorsunuz.
Tanışmamış insanları çağırıp birleştirme gibi bir durum yok, "Bunca farklı adam bu kasabaya mı doluşmuş?" diyeceksiniz, onun cevabını ileride bulacaksınız.
Karakterleriniz açısından bakarsanız siz her kasabayı böyle zannediyorsunuz. Mesela Kragash half-orc olduğu için hiç bir zaman aşağılanmadı şimdiye kadar.
Edmond:
Feat Lightning reflex yazıyor ama bu sefer +2 bonusun silinmiş
Xerxes:
Karakter kağıdına Tanrını ve seçtiğin domainleride yaz
Greatsword'u Tempus'un silahı olan Battleaxe'a çevir
Seni çağıran Rahip Rhombus Fireshield onu da yan karakterlere ekliyeceğim.
Burası her ne kadar kasaba olsa bile birbirinizi tanıyorsunuz. Yaşlarınız farklı ama maceraya atılma yaşınız geldiği için birbirinizle çalışmışlığınız ya da yarışmışlığınız var.
Karakter kağıtlarının açık olmasının bir sebebi de bu, arkadaşlarınızın ne kadar kuvvetli yada çevik olduğunu biliyorsunuz, keza sınıfını falan da biliyorsunuz.
Tanışmamış insanları çağırıp birleştirme gibi bir durum yok, "Bunca farklı adam bu kasabaya mı doluşmuş?" diyeceksiniz, onun cevabını ileride bulacaksınız.
Karakterleriniz açısından bakarsanız siz her kasabayı böyle zannediyorsunuz. Mesela Kragash half-orc olduğu için hiç bir zaman aşağılanmadı şimdiye kadar.
Edmond:
Feat Lightning reflex yazıyor ama bu sefer +2 bonusun silinmiş
Xerxes:
Karakter kağıdına Tanrını ve seçtiğin domainleride yaz
Greatsword'u Tempus'un silahı olan Battleaxe'a çevir
Seni çağıran Rahip Rhombus Fireshield onu da yan karakterlere ekliyeceğim.
Ya Ref'imi iki azalttım, perform'u üç artırdım ama tuttum skill'in adını değiştirmedim
Ama şimdi düzelttim.Illyra gıcık olcak
Illyra hep sondan bir öncekini sil sen 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Eşyalar:
Yenendithas'ın âsası:
Empower Spell günde 1 defa
Maximize Spell günde 1 defa
Not: İkisi aynı anda da kullanılabilir.
Wulfgar'ın yüzüğü
Pençelerine +1 Attack +1 Damage ekliyor
Darthu’nun Bileklikleri
Yay kullanmana +1 Attack +1 Damage ekliyor
Kragash'ın Pazubendi
Turn Undead yeteneğini 4 level fazlaymış gibi yaptırıyor