Possessed wrote:Hmm, Efla ile Edmond'un düşüncelerini karıştırıyorum ve ortaya şunu atıyorum:
Siyah bir tişört üzerine beyaz eskiz halinde detaysız çizilmiş bir ejderha, altında da runik tarzda "frpworld" yazıyor.
(Kendimden alıntı yaptım eheh.) Dediğimi yaptım, bakalım ne düşüneceksiniz.
Eskiz halinde bir ejderha derken bunu kastediyordum. Renkler değişebilir. Eskiz çizgilerini de azaltabilirim eğer resim fazla karışık gelirse. Her tür oynamayı yaparım yani. Ağzına ateş çizmeye çalıştım da güzel olmadı, sildim. Yazıyı Göktürk Alfabesinden ilham alarak yazdım.
Liseden beridir ejderha çizmiyordum, biraz zorlandım. Benden daha iyi yapabilecekler vardır eminim, onların çalışmalarını da görmek isterim. Sıfırdan bir şey aklınıza gelirse onu da belirtin, deneyelim. Burda beyin fırtınası yapıyoruz, "illa bunu basacağız" demiyorum.
---
Evet
Edmond, seni hep görüyorum burda. Senin gibi burayı benimsemiş ve örgütlenebilecek bir grup lazım bize. Bu tişört olayı örgütlenmeye bakar. Maalesef organize olma problemimiz var. Ama bunu yenebileceğimizi tahmin ediyorum. Uyanmaya hazır kullanıcılar var (senin gibi).
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..