hakkaten ya. böyle insanın içinde ne bi huşu, ne de bi korkuyla karışık saygı uyandırıyo. Gerçi bu heralde onun kabahati diil, sanırım çizeri çizmek gerekiyo bu noktada
Bu tanrı bi dragon tanrısı olsa karizmatik olmasını bekleyebilirsiniz.Ã?ünkü o tanrı dragonların en iyi örneidir.
Ama söz konusu bir gnoll tanrısıysa varolan en iyi gnoll örneği olması gerek.Gnollar pekte karizmatik yaratıklar olmadığına göre en iyi dnoll örneğinin karizmatik olmasını nasıl bekleriz?
ama abi neyse ne başına tanrı koyduğun her ne olursa olsun tanımlamalarına göre daha önce de arkadaşın da belirttiği gibi sende azından saygı hissi uyandırması lazım. ben resme bakınca sümükten ötesgöremiyom oysa tanrı olduğuna göre kudreti ne kadar büyüktür düşünsene.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Burada bir yanlışlık var arkadaşlar 'Maglubiyet' goblin tanrısıdır,(bakınız :defenders of the faith)Gnoll tanrısı ise oldukça güçlü bir iblis yanlış hatırlamıyorsam.
Karıştırılan birşey yok yalnızca bir yanlışlığı düzelttim,gönlüm genç arkadaşlarımın yanlış bilgilerle büyümesine el vermedi.Bu bir toplumu felakete sürükler:)Yanlız yazdıklarım doğruydu, daha sonra birkaç kaynağada baktım(bu kaynaklar hem second hem de third'den oluşmakta).