Evet çok pahalı... Zaten ben bir arkadaşımla her İstanbul'a dönüşümde bir kere uğrar "vitrin alışverişi" yaparız. Yani yaklaşık bir saat bütün figürleri ve çizgi romanları inceler (hatta bazı çizgi romanların birkaç sayfasını okudum) çıkarız. Birkaç kere şu 15TL-20TLye 12cmlik figürler var ya onlardan aldım. Pahalı maalesef...
Ben bütün figürlerimi internetten alıyorum. Bazı Star Wars figürlerini de Nezih'ten Carrefour'dan falan aldım.
Çizgi romana gelirsek.. şu ana kadar internetten indirip okudum çizgi romanları. Hiç sevmiyorum bilgisayardan okumayı, ama başka çare yok. Ayrıca Remzi Kitabevi'nden 2 kere manga aldım.
Ulaşım ve satıcının karı fiyatı ister istemez yükseltiyor. Gerekli şeyler'in de sanırım dağıtıcı olarak herhangi bir anlaşması yok ve ürünü az miktarlarda alıyor, o yüzden çok pahalı. Adamın da satma garantisi yok, ondan az sayıyla yüksek fiyattan kazanmaya çalışıyor. Halbuki fiyatları düşürse sürümden kazanabilir, artık Türkiye de Avrupa-Amerika gibi çizgi romanla ilgilenen gençlerle dolu.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Yok abi çizgi roman işine girdiler batılar bidaha girmezler. Bide bildiğim kadarıyla nişantaşına açmışlar bi mağaza. Hedef profilini belli ediyolar zaten
Ya bizim izmir'de büyük bir şansımız var. Birkaç tane gerçekten ucuz fiyata ikinci el-birinci el çizgi roman satan dükkan var. Sağolsunlar kendileri malum mağazalara onca para bayılmaktan kurtarıyorlar bizi...
Ekleme: Bu arada bugün V'yi bir daha izledim, fark ettim ki filmin başında V'nin suratına yumruk atan adam acıyla elini tutup geri çekiliyor. Muhtemelen maske'de çelikten???
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lugtarias wrote:Ya bizim izmir'de büyük bir şansımız var. Birkaç tane gerçekten ucuz fiyata ikinci el-birinci el çizgi roman satan dükkan var. Sağolsunlar kendileri malum mağazalara onca para bayılmaktan kurtarıyorlar bizi...
Ekleme: Bu arada bugün V'yi bir daha izledim, fark ettim ki filmin başında V'nin suratına yumruk atan adam acıyla elini tutup geri çekiliyor. Muhtemelen maske'de çelikten???
O değil de, çizgiromanda işler çok daha başka gidiyor.Ve evet, mümkün öyle bir şey.
Filmde V en başta kimseyi öldürmezken.Çizgiromanda, adamın biri kavganın en başında bunun elini tutuyor, V biraz kendini geri kaçırıyor ve eli, adamda kalıyor, sonra oraya bir gözyaşı bombası atıp kızı kaçırıyor, daha sonra geride bıraktığı eli patlıyor ve adamı öldürüyor.Bilmiyorum daha ilerilerde neler göreceğiz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Biri bana 4dk ile 23.dk arasında geçen olayları kısa bir özet geçebilirmi ? kadın kaçmaya çalışıyor sonra görüntü gidiyor. Sonra bardaki televizyon ekranında geliyor görüntü. Arada kaçırdığım önemli ne var ?