Diyarın eli çabuk, beyni kıvrak kahramanları
-
Logan
- Kullanıcı

Belki bir odanın içindeki karartı belki Bir mumdan yaılan şığın yaratığı bir gölge.
Belkide senin gölgen...
Belki ben belki o ...
belkide ben bunları yazana kadar bir süıkaste kurban gitmiştir ve değişmiştir:D
Belkide senin gölgen...
Belki ben belki o ...
belkide ben bunları yazana kadar bir süıkaste kurban gitmiştir ve değişmiştir:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yemiyelim birbirimizi arkadaşlar. Çok bariz asıl liderin Logan olduğu. İlk başlayan çok yol alır. Malı olan kuralı koyar, kuralı koyan daha çok mal alır. E zaten sadece kendi karizması ile koca bir diyarı canlandıran birinden daha azını bekleyemeyiz... (Nifak tohumları denemesi No:2)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Alakam yok ama:
"Murphy'nin altın kuralı "Altını olan kuralı koyar!""
(Murphy denen adamı seviyorum ya!)
"Murphy'nin altın kuralı "Altını olan kuralı koyar!""
(Murphy denen adamı seviyorum ya!)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Logan
- Kullanıcı

Bu grur okşıyan konuşma için teşekür ederim DArk...Darkgnome wrote:Yemiyelim birbirimizi arkadaşlar. Çok bariz asıl liderin Logan olduğu. İlk başlayan çok yol alır. Malı olan kuralı koyar, kuralı koyan daha çok mal alır. E zaten sadece kendi karizması ile koca bir diyarı canlandıran birinden daha azını bekleyemeyiz... (Nifak tohumları denemesi No:2)
EWEt bir diyarı canlandırdım ama tek başına yapmadım....
Saol
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

NE loncası ... Lonca ne... aaa sağdece bir aramızda toplanıp konuşuyoruz...
-
Logan
- Kullanıcı

Logan'' Yanlızken bu bile bu kadar kalabalığız. gücü seviyorum.''
Diye geçirir kapşonunu biraz daha öne çeker ve önünki mum 'u söndür.
Diye geçirir kapşonunu biraz daha öne çeker ve önünki mum 'u söndür.
-
Logan
- Kullanıcı

logan şöle derin Bİr nefes Alır burnundan yüzünde sinsi bir ifade Eski kokuları Eski tadları Yaşıcaz gibi görünüyor tekrar bu diyarda Diye içinden geçirir