ARDA-13 .................. yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Hadi ya?.. Özüldüm ben de oyunun iptaline. Çok sağlam bir oyuna benziyordu. Benim de şu aralar final dönemim, yoksa oyuna dahil olmak isterdim :(

Bu arada Darkgnome'un karakteri çok güzel olmuş. İngiliz anahtarı müthiş silah olur, aklıma Gordon Freeman'ın levyesi geldi :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
3 kişi toplarsak oynayabiliriz arkadaşlar. İptal ettik ama iptali de iptal ederim yani; karakterler hazırlansın madem Darkgnome hazırlamış, haftaya pazartesiye kadar süreyi uzatıyorum. Karakter hazırlama filan oldukça basit aslında; tahminim sistemi okumak 10 dk filan sürer, çok zamanınızı almaz yani.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Var ya şimdi 5 kişi gelse hiç şaşırmam aslında. Ama diğer oyun da gümbür gümbür geliyor. Bakalım ne çıkacak sonunda. Ben de merak ediyorum. Açılsın bu oyunu da oynarım. Uzay gemisi, robotlar, çöl, GECK, Fallout, He-man... Mekanik çok hoşuıma gitti. Yalnız oradaki robotlar sadece örnek değil mi?

Bu arada 0. sevielerde de çok güzel büyüler var. Ayrıca hazır büyüler konusunda bu kadar serbestiz, biraz daha böyle X-men'deki forge karakterine kaymamı sağlyacak büyüler felan da ekeleyebilirmisin dwaxer. İşi senin hayal gücüne bırakıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Var ya şimdi 5 kişi gelse hiç şaşırmam aslında. Ama diğer oyun da gümbür gümbür geliyor. Bakalım ne çıkacak sonunda. Ben de merak ediyorum. Açılsın bu oyunu da oynarım. Uzay gemisi, robotlar, çöl, GECK, Fallout, He-man... Mekanik çok hoşuıma gitti. Yalnız oradaki robotlar sadece örnek değil mi?

Bu arada 0. sevielerde de çok güzel büyüler var. Ayrıca hazır büyüler konusunda bu kadar serbestiz, biraz daha böyle X-men'deki forge karakterine kaymamı sağlyacak büyüler felan da ekeleyebilirmisin dwaxer. İşi senin hayal gücüne bırakıyorum.
Sıfırıncı seviye büyülerden istediğin varsa söyle, uygunsa ekleyebiliriz. Zaten 5 büyü bilmen gerekiyor ama 4 seçmişsin sanırım.
Oradaki robotlardan birini seçmen gerekiyor; istersen sonradan da bu üçü arasında robotunu dönüştürebilirsin. Bundan sonra ise; 2.levelden itibaren olası başka robot dizaynlarını vereceğim ama bunlar için belli madenler, vs malzemeler bulman ve biriktirmen gerekecek (elimde değişik robot dizaynları mevcut) Level atladıkça diye düşündüm ama malzemeyi topladıkça yeni robotlar yapabilmen daha uygun geldi sonradan ama her seferinde robotun karmaşıklığına bağlı olarak belli DClerde imalat zarı atman gerekir tabii ki.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

0. seviye:
Mage Hand: A designated, unattended object that weights no more than 5 lbs can be moved at up to 15’ per Move Action.

Mending: Repairs one object of up to 1 pound.

Message: The caster plus 1 creature per level can communicate within range by whispering as long as there is no physical/magical barrier.

Prestidigitation: Performs minor tasks, such as drying, cleaning, & soaking objects.

Light: Object touched gives off bright light in a 20’ radius & dim light for another 20’. This spell Counters and Dispels spells with the [darkness] category of equal or lower level.

Bunlardan "mage hand" ve"Mending" büyülerini çok isterim. Ayrıca Message büyüsü de oldukça güzel olurdu. Prestigitation ise gerçekten rolü zevkli olabilecek bir büyü.

Aşağıda hafif süper güçlere benzetilebilecek bazı büyüler de var. Oyuncuların olmak istedikelri karakterlere biraz daha yakınlaşmaları için güzel bir seçim olabilir.

1. seviye:

Corrosive Grasp: 1d6+1 Acid damage. Can make 1touch/level.

Comprehend Languages: Understands all spoken and written languages of the person or object touched.

Magecraft: The caster gains a +5 Competence bonus on a Craft check for the day’s work.

Empathy: The caster sense the emotion of the living target creature. He/she knows the target’s emotion (fear, hate, joy, etc.) and its strength (mild, moderate, or strong). The caster gains a +2 Competence bonus to all Charisma-based skill checks against the target for the spell’s duration.

Enlarge Person: One Humanoid (& all his/her equipment) becomes 1 Size category larger. Subject gains +2 Size bonus to Strength, –2 Size penalty to Dexterity, and –1 penalty on attacks & AC. A subject who becomes Large-size gains ‘Reach’.
If the subject is within an area too small for his/her new size, the subject may attempt to ‘burst’ his/her surroundings with a Strength check (including the bonus). If the check fails, the subject is trapped, but takes no damage.
An unwilling subject gets a Fortitude save & SR applies.

Expeditious Retreat:The caster’s base land speed receives a +30’ Enhancement bonus. This spell has no effect on the speed of Flying, Burrowing, Climbing, or Swimming.

Eyes of the Avoral: Subject gains +8 Racial bonus on Spot checks.

Jump: Touched subject gains an Enhancement bonus on Jump checks:
Lvl Bonus Lvl Bonus Lvl Bonus
1 +10 .....5 +20 .....9 +30

Forcewave: One target takes 1d4+1 damage plus Bull Rush (Str 18, Medium-size, & Charging). If the target’s save is successful, it takes 1 hp.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome bu büyülerden hangisini istiyorsun, yani hangisini listene alacaksın;?
.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yazmıştım aslında büyük puntolarla ama...

Mage hand ve tanirlerime yardım edecekse Mending. Mending'i almama durumunda grease'den vaz geçebilirim.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Yazmıştım aslında büyük puntolarla ama...

Mage hand ve tanirlerime yardım edecekse Mending. Mending'i almama durumunda grease'den vaz geçebilirim.
Evet pardon Darkgnome, söylediğin büyüleri alabilirsin. Ayrıca mending sana basit arızaları onarmasının yanısıra robot imalatı, vs gibi işlerine de, çalışırken büyüyü yapman kaydıyla ekstradan +5 imalat zarına bonus verir.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Teşekkür ederim. :D
Eskisi ka
Post Reply