frpciler NEDEN zengin olmak zorunda??!!
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

fotokopi mi?? asla!!!
hele böyle güzelim kitapları......ad&d si filan hiç farketmez,, ya düşünsenize, 50 yaşınıza gelmişsiniz, piyasada bu kitapların bir teki bile kalmamış, ve siz evinizde müthiş bir kitaplığa sahipsiniz..bu harika bişey.
bi de ketchup, kütüphane fikri nasıl gerçekleşebilir?
eğer böyle bişeyi başarabilirsek,çok güzel olur orası ayrı, frpcilerin toplanma, tartışma, mekanı haline bile gelebilir.
kulağa hiç fena gelmiyor;)
hele böyle güzelim kitapları......ad&d si filan hiç farketmez,, ya düşünsenize, 50 yaşınıza gelmişsiniz, piyasada bu kitapların bir teki bile kalmamış, ve siz evinizde müthiş bir kitaplığa sahipsiniz..bu harika bişey.
bi de ketchup, kütüphane fikri nasıl gerçekleşebilir?
eğer böyle bişeyi başarabilirsek,çok güzel olur orası ayrı, frpcilerin toplanma, tartışma, mekanı haline bile gelebilir.
kulağa hiç fena gelmiyor;)
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
ben şey yapıyorum... kitap almış olan arkadaşlardan kitap rica edip okuyorum. sonra param olduğu vakit okumaya niyetlendiğim kitabı satın alıyorum; okumayan arkadaşlarıma ödünç veriyorum... okuyupta çok beğendiğim kitapları da satın almaya çalışıyorum (arşiv hesabı).. tabi maalesef fantastik edebiyatla sınırlı değil: bazı yazarlarında serilerini tamamlamak arzum olduğundan bunun yanında başka hobilerle de uğraştığımdan ayda 1 kitap falan alabiliyorum.. zor yani bu işler
.. okul bi bitsin, çalışmaya başlıyım o zaman daha yüksek bir alım gücüm olucak umarım
:D
Abi bende dl kitapları yok ama ben mesela Drizzt Na'chezbaernon (böyle yazılıyo dimi) kitaplarının özellikle , oluşturduğu unutulmuş diyarlar kitaplarının yan yana durması çok hoşuma gidiyor.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
xxx
Bence diğer hobiler gibi diğer uğraşlar gibi bununda belli bir sermaye belirli bir alt yap olması gerekir... Eğer bu işi çok severek yapıyorsak paradanda biraz ödün vermek zorundayız "-bence-" Siz eğer frp ile ilgili bir şeyler öğrenmek veya frp ile ilgili herşeye ulaşmak istiyorsanınz Yane üzgünüm ama........
Bu topik başlığıda biraz ilginç ama -ZENGİN- yane bu sözcük biraz abartılı bunun yerine Maddi durumumuz biraz daha iyi olsa.... falan filan şeker daha iyi olurdu...
......biraz paramız olması lazım
Bu topik başlığıda biraz ilginç ama -ZENGİN- yane bu sözcük biraz abartılı bunun yerine Maddi durumumuz biraz daha iyi olsa.... falan filan şeker daha iyi olurdu...
......biraz paramız olması lazım
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Bütün mesajlara şöyle bir göz attım...
öğrenci olarak kitaplara kaynak ayırmak gerçekten zor olabiliyor haklısınız...
çalışmaya başladıktan sonra hele bir de evlendiyseniz evin ihtiyaçları ön plana çıkıyor... ama yine de kitaplara daha fazla kaynak ayrılabiliyor...
WotC'un çıkardığı bütün kitapları almak gerekmiyor. Ben 3rd Ed. core rulebook ları aldım. FRCS aldım. Aslında bunlar yeterli oluyor... sword & fist, song & silence, tome & blood gibi aksessuar kitapların içeriklerini incelediğinizde bunların yetersiz kaldığını görüyorsunuz ve bunları almasanız da olur...
Belli bir dünyayı veya dünya üzerindeki ülke ve organizasyonları tanıtan kitaplar yine de faydalı oluyor ve ekstra bütçe ayrılabiliyorsa orjinalinin alınmasında fayda var...
kitapların pdf lerinin netten indirilme ihtimali de var ki bunu pek doğru bulmasam da yukarıda belirttiğim "alınmasa da olur ama bir kenarda bulunmasında sakınca yok" tarzında kitaplar için uyguladığım bir yöntemdir.
Bilgisayar ekranından pdf okumak kadar sıkıcı birşey olamaz...
ama oyun esnasında hemen birşeyler bulup bakmak için faydalı olabilir... Bu arada belirteyim bu kitapların renkli / renksiz çıktılarını alıp ciltlettirmeye kalkarsanız, ve download için harcadığınız süreyi de hesaba katarsanız hiç de kar etmiş sayılmazsınız zira elde ettiğiniz kopya hiç bir zaman orjinaline benzemiyor... orjinali kadar kullanışlı olmuyor...
sayfalarını çevirirken aynı zevki vermiyor...
uzun lafın kısası... oynamak için ana kitaplar yeterli. Kolleksiyon yapacağım derseniz, bütçenizin elverdiği oranda orjinallerinin alınmasını tavsiye ederim... Hergün bir milyon TL bir kumbaraya atsanız iki ayda 60 milyon eder ve bir orjinal kitap alabilirsiniz. Zaten iki ayda onu okuyuncaya kadar bir yenisi için para biriktirmiş olursunuz...

öğrenci olarak kitaplara kaynak ayırmak gerçekten zor olabiliyor haklısınız...
çalışmaya başladıktan sonra hele bir de evlendiyseniz evin ihtiyaçları ön plana çıkıyor... ama yine de kitaplara daha fazla kaynak ayrılabiliyor...
WotC'un çıkardığı bütün kitapları almak gerekmiyor. Ben 3rd Ed. core rulebook ları aldım. FRCS aldım. Aslında bunlar yeterli oluyor... sword & fist, song & silence, tome & blood gibi aksessuar kitapların içeriklerini incelediğinizde bunların yetersiz kaldığını görüyorsunuz ve bunları almasanız da olur...
Belli bir dünyayı veya dünya üzerindeki ülke ve organizasyonları tanıtan kitaplar yine de faydalı oluyor ve ekstra bütçe ayrılabiliyorsa orjinalinin alınmasında fayda var...
kitapların pdf lerinin netten indirilme ihtimali de var ki bunu pek doğru bulmasam da yukarıda belirttiğim "alınmasa da olur ama bir kenarda bulunmasında sakınca yok" tarzında kitaplar için uyguladığım bir yöntemdir.
uzun lafın kısası... oynamak için ana kitaplar yeterli. Kolleksiyon yapacağım derseniz, bütçenizin elverdiği oranda orjinallerinin alınmasını tavsiye ederim... Hergün bir milyon TL bir kumbaraya atsanız iki ayda 60 milyon eder ve bir orjinal kitap alabilirsiniz. Zaten iki ayda onu okuyuncaya kadar bir yenisi için para biriktirmiş olursunuz...
adam gitmiş herifin zor olan ismini hatırlamışAsuthay wrote:Abi bende dl kitapları yok ama ben mesela Drizzt Na'chezbaernon (böyle yazılıyo dimi) kitaplarının özellikle , oluşturduğu unutulmuş diyarlar kitaplarının yan yana durması çok hoşuma gidiyor.
Drizzt Do'Urden be abi
senin yazdığın do'urden evinin uzun adı
bu arada evet bunu yapmayı ben de seviyorum tabii
Haklısın da abi drizzt'in zor ismini yani Na'chezbaernon adına hastayım desem yeridir.Bu kadar Drizzt'in karizmasına uyan bir isim başka bulunamazdı herhalde...pyros wrote:adam gitmiş herifin zor olan ismini hatırlamışAsuthay wrote:Abi bende dl kitapları yok ama ben mesela Drizzt Na'chezbaernon (böyle yazılıyo dimi) kitaplarının özellikle , oluşturduğu unutulmuş diyarlar kitaplarının yan yana durması çok hoşuma gidiyor.
Drizzt Do'Urden be abi
senin yazdığın do'urden evinin uzun adı
bu arada evet bunu yapmayı ben de seviyorum tabii
Zaknafein de çok güzel bir karakter ismi , aslında bunun hakkında yeni bir topic açılabilir , açayım mı?
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı