Lepfter Macerası (oyun ekranı)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim Laarena'ya saldıran ejder bozuntusunu kafasına koymuştu.Zihin güçlerini kullanarak onun kendisine yoğunlaşmasını sağladı.

Aegis of Shielding

Daha sonra dibindeki düşmana kılıcını savurdu, kılıç daha düşmanına varırken hiddetten parlamaya başlamıştı.

Booming Blade
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elemdil dragonborna tekrar kılıcını savurdu, şimşekler çakan kılıç dragonborna vurduğu anda gözden kaybolup Laarena'ya saldıran dragonbornun arkasında belirerek ona da saldırdı.

Dual Lightning Strike Att:11 vs AC, Dmg 1d8+6 AP sf.53
Teleportu ettiğim dragonbornu ortaya alacak şekilde yapacağım (flank) saldırı başarılı olursa ikiside marklanmış olacak.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Ruhlar yanımızda ve bizi koruyorlar, dayanın dostlarım!!!

diye bağıran cüce arkadaşlarının yanına ilerledi, yetişebilirse ayı ruhu aracılıyla saldırısını yapmaya çalışacaktı.

Birinci Aksiyon
Move Action
Lareena'ya doğru attack of opportunity almadan gideceğim, koşabiliyorsam koşcam, dibimde düşman varsa önce shift edip attack yemeyeceğim. Spirit'im de benimle aynı şekilde hareket edecek. (Shift ettiysem o da shift edecek vsvs.)

İkinci Aksiyon
Spirit Companion'um Lareena'nın yanına ulaştıysa (Spirit'imi mümkünse birden çok dostumun arasına alacağım.)

Standart Action
Protecting Strike
Lareena'ya saldıran Dragonborn'a yapıyorum. Vurursa Spirit'imin yanındaki tüm dostlarım 4 temp hp alcak.

Spirit Companion'um yanına ulaşmadıysa,
Move Action
Spirit'imi Lareena ve Larenaaya saldıran dragonborn'un yanına getiriyorum
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Argu-zyrus dragonborn'un işini bitirmeye kararlıydı; ilk olarak eğilip yerden biraz toprak aldı ve dragonborn'a fırlattıktan sonra kısa kılıcını yaratığa sapladı (phb 121. sand in the eyes).

Kendini biraz daha zorladı (action point) ve kısa kılıcını bu sefer daha sert bir şekilde sapladı, sonra da acı verici bir şekilde çevirdi (torturous strike, phb 118). şansı varsa yaratık kör olduğu için bu darbeyi göremeyecek, hazırlıksız yakalanacaktı. Bu darbeyle dragonbornun işini bitirmeyi umuyordu.

Bir an kendinden iğrendi; dragonborn'a ciddi ciddi acı çektiriyordu. Sonra omzunu silkti; sonuçta bu dragonborn büyük ihtimalle masum bir elfi öldürmüştü. O elfin intikamını alıyordu sadece.
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

En yakındaki arkadaşıma doğru geriliyorum.
Hunter's Quarry ile işaretlediğim dragonborn' a, oklarımı gönderiyorum.
(Two-Fanged Strike) (s105)
Attack düşük gelirse, yeniden zar atıyorum; Elven Accuracy (s40)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Lareena Dargonborn'un saldırısı karşısında iyice öfkelenen elf kızı, kulaklarını başına yatırarak öfkeyle düşmanına kükredi, sesi tıslayışlarla doluydu ve tüyler ürpertiyordu.

Roar of Terror
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Edmond;
Kaddim Laarena ya saldıran dragornbornu kendine çekmeyi başarmıştı. Silahını dragonborna doğru savururken parlamaya başladığını gördü.

Atack roll:17
Damage:1d8+4=9

Devrimk;
Elemdil dragonborna tekrar kılıcını savurdu, şimşekler çakan kılıç dragonborna vurduğu anda gözden kaybolup Laarena'ya saldıran dragonbornun arkasında belirerek ona da saldırdı.

Dual Lightning Strike Att:11 vs AC, Dmg 1d8+6 AP sf.53
Teleportu ettiğim dragonbornu ortaya alacak şekilde yapacağım (flank) saldırı başarılı olursa ikiside marklanmış olacak.

Atack roll:24
Damage; 1d8+6=13
Atack roll:22
Secondary Atack: 1d8+6=11

Flank edemedin. Dragonbornlar sinirlenmişti bu duruma. Elemdil onların canlarını epey yakmış olsa gerek.

Androner;
Ruhlar yanımızda ve bizi koruyorlar, dayanın dostlarım!!!

diye bağıran cüce arkadaşlarının yanına ilerledi, yetişebilirse ayı ruhu aracılıyla saldırısını yapmaya çalışacaktı.

Birinci Aksiyon
Move Action
Lareena'ya doğru attack of opportunity almadan gideceğim, koşabiliyorsam koşcam, dibimde düşman varsa önce shift edip attack yemeyeceğim. Spirit'im de benimle aynı şekilde hareket edecek. (Shift ettiysem o da shift edecek vsvs.)

İkinci Aksiyon
Spirit Companion'um Lareena'nın yanına ulaştıysa (Spirit'imi mümkünse birden çok dostumun arasına alacağım.)

Standart Action
Protecting Strike
Lareena'ya saldıran Dragonborn'a yapıyorum. Vurursa Spirit'imin yanındaki tüm dostlarım 4 temp hp alcak.
Atack roll:20
Damage:1d10+4=9
Kaddim, Laarena ve Elemdik(+4 temp hp)

Spirit Companion'um yanına ulaşmadıysa,
Move Action
Spirit'imi Lareena ve Larenaaya saldıran dragonborn'un yanına getiriyorum
Lydron; Argu-zyrus dragonborn'un işini bitirmeye kararlıydı; ilk olarak eğilip yerden biraz toprak aldı ve dragonborn'a fırlattıktan sonra kısa kılıcını yaratığa sapladı (phb 121. sand in the eyes).
Atack roll: 11 Failed!
Kendini biraz daha zorladı (action point) ve kısa kılıcını bu sefer daha sert bir şekilde sapladı, sonra da acı verici bir şekilde çevirdi (torturous strike, phb 118). şansı varsa yaratık kör olduğu için bu darbeyi göremeyecek, hazırlıksız yakalanacaktı. Bu darbeyle dragonbornun işini bitirmeyi umuyordu.
Atack roll:18
Damage: 2d6+3=13

Bir an kendinden iğrendi; dragonborn'a ciddi ciddi acı çektiriyordu. Sonra omzunu silkti; sonuçta bu dragonborn büyük ihtimalle masum bir elfi öldürmüştü. O elfin intikamını alıyordu sadece.

Mark;
En yakındaki arkadaşıma doğru geriliyorum.
Hunter's Quarry ile işaretlediğim dragonborn' a, oklarımı gönderiyorum.
(Two-Fanged Strike) (s105)
Atack roll: 12,11 Failed!
Attack düşük gelirse, yeniden zar atıyorum; Elven Accuracy (s40)

Ilyra;
Lareena Dargonborn'un saldırısı karşısında iyice öfkelenen elf kızı, kulaklarını başına yatırarak öfkeyle düşmanına kükredi, sesi tıslayışlarla doluydu ve tüyler ürpertiyordu.

Roar of Terror
Atack roll: 18
Damage:2d6+4=14(dazed)

Grup saldırılarını yaparken anlayamadıkları bir ok yağmuru içinde kaldılar. Dragonbornların hepsi birden yere serilmişti. Tuhaf olan okların hiçbirinin gruptakilere gelmeyişiydi. Laarena ve Aramil bunların elf okları olduğunu kısa sürede fark ettiler. Bağlı tutsakların yanına yaklaşan elflerden bir kaçı hızlıca bağlandıkları yerden kurtardılar tutsakları. Elflerden biri gruba dönerek size borçluyuz dedi.

Bu sırada tüm meydandaki kişiler dağılmış herkes çığlık atıyor gördükleri ilk aradan kaçıyorlardı. Her yer kan gölü olmuştu ve ağır bir koku kapladı her yanı. Elflerden biri Aramile doğru bakarak:

""Burası güvenli değil hem de hiç bizimle gelin"" dedi ve hızlıca ara sokaklardan birine daldı diğer arkadaşlarının ve tutsakların arkasından"
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

"O da neydi, öyle?" Sağıma soluma bakıp, meydanda gizemli okları gönderen kişileri görmeye çalışıyorum.
""Burasý güvenli deðil hem de hiç bizimle gelin"" dedi ve hýzlýca ara sokaklardan birine daldý diðer arkadaþlarýnýn ve tutsaklarýn arkasýndan
"

"Tamam..." Adamın arkasından takip ediyorum. Grubumda geliyor mu, diye baktım.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elemdil kalabalığa doğru döndü.
"Her kim burada kölelik yapmaya çalışırsa bu vicdansızlarla aynı akıbete uğrayacaktır!" diye haykırdı kılıcıyla yerdeki cesetleri göstererek.

Sonra yardımlarına koşan kişileri takip etmeye başladı.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Normalde kendi başladığı işi kendisi halletmek isterdi Argu-zyrus; ama büyük ihtimalle bu dragonbornları gurubun tek başına halletmesi pek mümkün değildi. Yine de saldırıları büyük ihtimalle bir işe yaramıştı, sonuçta öbür türlü elfler bu kadar kolay öldüremezdi yaratıkları. Elemdil'in başkalarının iyiliğini niye bu adar umursadığını pek anlayamamıştı; sonuçta tamamen yabancı insanlar sözkonusuydu, bu adamlar kötü insanlar olabilirlerdi sonuçta. Ne halleri varsa görmekte özgürlerdi Argu-zyrus'a göre.

Kılıcını hala elinde tutarak Elemdil'in arkasından elfi takip etmeye başladı.
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Elf formuna mecbur kalmadıkça geçmek istemeyen kız, zafer dolu bir şekilde kükredi. Yardım geldiğine memnun olmuştu. Olduğu yerden zıplayarak cücenin yanına gitti, kolunu burnuyla dürtükledikten sonra, koşar adımlarla eflerin yanına gitti. Elflerin tanıdığı kimseler çıkması işten bile değildi...
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aradığı heyecanı yavaş yavaş bulmakta olduğunu hissetmişti Kaddim. Üstelik bu kavgadan zerre bere almadan yırtmıştı. Hoş belki ileride iyi yaralanacaktı ama, bu yaptığı dövüş, ona güzel bir siftah olmuştu.

Takip etti diğerlerini.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Elfleri uzunca bir süre takip etmeye başladınız. Yolda Liderleri olduğu her halinden belli olan elf yanınıza geldi.
'' O pisliklere saldırmaya cesaret etmeniz....'' duraksadı biraz.Sonra devam etti.
''Çok cesurca! Irkımızı hala savunabilecek kişilerin olması güzel'' bunu söylerken gülümsüyordu. Bir saatlik bir yürüyüşten sonra sık ağaçların olduğu bir ormana girdiniz. Çok geçmeden elflerin bulunduğu yere vardınız. Oklarıyla şehre giren elfleri görenler koşuştu kimi sadaklarını alıyordu ellerinden kimi sarılıyordu birbirlerine. Özellikle tutsaklar yakınları ile özlem gideriyordu. Sizi daha farketmemişlerdi ama farketmeleride uzun sürmedi. Hepsi birden etrafınıza toplandı ve sorgulayıcı gözlerle size baktılar. Herkes kendi arasında konuşurken sesler yavaş yavaş azaldı ve en sonunda tamamen bitti. Kalabalığı yara yara biri geldi en öne kadar o geçerken herkes kenara çekiliyordu. Önemli biri olduğu kesindi. Sizi hafifçe süzdü ve:

'' Buralarda ne işiniz var bilmem ama size teşekkür borçluyuz. Hala ırkımızı savunabilecek birilerinin olması güzel '' dedi aynı önceki elf gibi. Sonra sizi kendi bulunduğu eve davet etti. Yiyecekler ikram edildi sizlere. Sonra elf birşey unutmuş gibi size baktı ve;
'' Adım Liberstin.. Halkım uzun süredir burada kendi kıtamızda sürgün hayatı yaşıyor. Birçoğumuzu köle olarak aldılar. Artık kendi aramızdaki birliği tamamen sağladık ve olabildiğince çok köle avcısını yok etmeye çalışıyoruz. Madenlerde evettt.. madenlerde bir sürü elf ve diğer ırklardan kişiler tutsak. Ama onların yerlerine giremeyiz. Açık alanda avlayabiliriz ama mağaralar bizim için tehlike..'' çok konuşmuş ve ayıp etmiş gibi geri çekildi biraz.
'' Siz niye buradasınız peki?''
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Elemdil Silverleaf" diye kendini tanıttı hafifçe eğilerek eladrin.
"Teşekküre gerek yok, yerimizde kim olsa bu şekilde davranırdı. Hoş zaten biz olmasak bile başarılı bir şekilde esirleri kurtaracağınızı farkettik." diyerek gülümsedi.

"Burada bulunma sebebimiz Lepfter divan üyelerinin zor durumda olduğunu haber aldığımız içindir. Ã?yelerin nerede olduğuna dair bir bilginiz var mı acaba?"
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim konuşma işini, bu işi bilenlere bırakmayı tercih ederdi. Zaten genellikle tez-canlı olduğu için pek konuşamazdı da. Sadece sorulursa cevap vermeye karar verdi. Zaten Elemdil çoktan sözü almıştı bile.

Kendisini tanıtmayı düşündü ama önce konuşmanın bitmesini beklemeliydi.

-Freddie Mercury
Post Reply