İstimbol (oyun)
" Mukayyit olurum, muhtevayı iyice anladılarsa." dedi, Merdi, "Anlaşıldığı kadarıyla bu işi kavgayla çözmek isteseniz çoktan çözerdiniz, ama bu politik olarak uygun kaçmıyor tabi, Ayrıca Keferlere de güvenilmez bilirim."
Ardından biraz duraksayarak, odaya göz gezdirdi, (Spot check ) sonra tekrar, Kara Mehmet'e doğru dönerek konuştu
"Ã?nce konuşacağız aklımdaki plan bu baktık zorluyorlar korkutacağız, tahminim bu onları yeterince korkutacak, yok korkutmazsa işi sessizce halledeceğiz. Kafamdaki plan bu beyim uygunsa sana iş düşer başa,"
Ardından biraz duraksayarak, odaya göz gezdirdi, (Spot check ) sonra tekrar, Kara Mehmet'e doğru dönerek konuştu
"Ã?nce konuşacağız aklımdaki plan bu baktık zorluyorlar korkutacağız, tahminim bu onları yeterince korkutacak, yok korkutmazsa işi sessizce halledeceğiz. Kafamdaki plan bu beyim uygunsa sana iş düşer başa,"
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
"Fidyeyi Hüseyin taşıyacak, onun da benzer bir planı vardı." dedi Kalkancık beyi.
Hüseyin lafa girdi.
"Zaten benzer bir plan uygulamayı düşünüyoruz. Balta adasına gitmek için bir gemi ayarladım, gerekirse kalenizi topa tutarız diye göz korkutacağız. Adaya ben ve sizden bir kaçı iner fidyeyi öder, Gülpembe'yi alır döneriz. Siz hazırlanır hazırlanmaz yola koyulabiliriz."
Hüseyin lafa girdi.
"Zaten benzer bir plan uygulamayı düşünüyoruz. Balta adasına gitmek için bir gemi ayarladım, gerekirse kalenizi topa tutarız diye göz korkutacağız. Adaya ben ve sizden bir kaçı iner fidyeyi öder, Gülpembe'yi alır döneriz. Siz hazırlanır hazırlanmaz yola koyulabiliriz."
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hüseyin gemi diyince Carlos'un gözleri parladı. Ne de olsa deniz onun hayatıydı. Carlos Hüseyin'i tepeden tırnağa süzdü. Emir eri gibiydi. Verilen görevi harfiyen yerine getiren biri gibiydi. Görevleri ne eksik ne de fazla yapardı kanınca...
Bir an önce Gülpembe'yi kurtarmak istiyordu.
(Odayı iyice incelemek istiyorum. Bu adamla veya Hüseyinle kızı kaçıranlar arasında bir bağ bulmak için her detayı incelemem lazım.)
"Emredersiniz Paşam. Kızınız sağ salim geri gelecek Allah'ın izniyle."
Bir an önce Gülpembe'yi kurtarmak istiyordu.
(Odayı iyice incelemek istiyorum. Bu adamla veya Hüseyinle kızı kaçıranlar arasında bir bağ bulmak için her detayı incelemem lazım.)
"Emredersiniz Paşam. Kızınız sağ salim geri gelecek Allah'ın izniyle."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
Hüseyin her birine 50'şer akçelik keseler uzatır.
"Atla biraz yolumuz var, atları bizim ahırdan seçebilirsiniz. Kıyıya ulaşınca bir kayığa bineceğiz ve anlaştığım gemiye çıkacağız."
Kahramanlarımız hazırlıklarını yaptıktan sonra atlarla yola koyulurlar. Zmirnoff ayağındaki tekerlekler sayesinde yorulmadan paten kayar gibi yanlarında gelmektedir.
Bir köprüye doğru yaklaştıklarında köprünün önünde ufak tefek tıknaz kel kafalı bir adam görürler. Adam sanki cephanelik gibidir. Bıçaktan baltaya, tabancadan makineli tüfeğe her tip silah üzerindedir neredeyse.
"Evet beyler! Köprü geçiş ücretlerini alayım." (e leri ezerek neredeyse i gibi söylemektedir bu adam)
"Kelle başı 10 akçe, atlar için 5 akçe... Mmmmmm...." dikkatle Zmirnoff'u inceler
"Senin ne biçim aracın var yahu? Tamam senin tekerlekler de 10 akçe. mmmm. 5 - 75 - 90 - 100 akçe verseniz toplamda tamadır."
"Atla biraz yolumuz var, atları bizim ahırdan seçebilirsiniz. Kıyıya ulaşınca bir kayığa bineceğiz ve anlaştığım gemiye çıkacağız."
Kahramanlarımız hazırlıklarını yaptıktan sonra atlarla yola koyulurlar. Zmirnoff ayağındaki tekerlekler sayesinde yorulmadan paten kayar gibi yanlarında gelmektedir.
Bir köprüye doğru yaklaştıklarında köprünün önünde ufak tefek tıknaz kel kafalı bir adam görürler. Adam sanki cephanelik gibidir. Bıçaktan baltaya, tabancadan makineli tüfeğe her tip silah üzerindedir neredeyse.
"Evet beyler! Köprü geçiş ücretlerini alayım." (e leri ezerek neredeyse i gibi söylemektedir bu adam)
"Kelle başı 10 akçe, atlar için 5 akçe... Mmmmmm...." dikkatle Zmirnoff'u inceler
"Senin ne biçim aracın var yahu? Tamam senin tekerlekler de 10 akçe. mmmm. 5 - 75 - 90 - 100 akçe verseniz toplamda tamadır."
"şaka mı la bu?"
Yanındakilere eğilerek sormuştu.
"Bela galiba?"
Tüfeğini çıkartacaktı ki, yemedi.
Başka da bir şey demedi.
Yanındakilere eğilerek sormuştu.
"Bela galiba?"
Tüfeğini çıkartacaktı ki, yemedi.
Başka da bir şey demedi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Eğer kendisi Paşa'dan azar işitmemiş olsaydı şimdi baltasıyla ondan para isteyenlere kan kustururdu ama hala Paşa'dan dolayı kaygıları vardı.
"Hüseyin! Napcaz şimdi? Senin Paşa ne yapmamızı söyledi? Eminim ki biliyordur o koca ordusuyla bunların burda haraç topladığını." dedi. Sesinde sitemkar bir ton vardı. Ve gayet sakin bir şekilde bekledi. Yinede bir eli baltasındaydı.
"Hüseyin! Napcaz şimdi? Senin Paşa ne yapmamızı söyledi? Eminim ki biliyordur o koca ordusuyla bunların burda haraç topladığını." dedi. Sesinde sitemkar bir ton vardı. Ve gayet sakin bir şekilde bekledi. Yinede bir eli baltasındaydı.
"Beyler sakin olun buna gerek yok. Dostum, bak ben sana bir şey önereceğim," dedi, Ozan, güzel sesiyle adama doğru gelerek, "Gece gece burada beklemek yorar insanı, sıcak bir yatak ısıtır kalıbı GüzelKoşan, Hanında, Merd'inin selamını getirdim de, Mütheşem Dilruban Yakar kollarını. Burada yüz altın bekleyeceğine, şu adamlarla hırgüre gireceğine dediğimi yap, Güzel bir hatunu kap,"
Code: Select all
Mükemmel dinleti, İkna veyahut efsunBeş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Efsun 3z6=15 başarılı
"Evet yauv! Doğru diyosun. Dikkat edin köprüden geçerken burda kol var çekince devrilir köprü. Bazı mendebur
müşteriler için hazırladım. Hi hi hi."
Yarı deli adam ıslık çalarak kasabaya doğru yollanır.
Zmirnoff üstün mekanik bilgisiyle adamın gösterdiği kolu inceler ve çalışmayacak hale getirir.
Maceracılarımız yollarına devam ederler Sahilde ufak bir kayıkçı teknesine binerler ödemeyi Hüseyin yapar.
Tekneyle biraz açılıp topları bulunan büyük bir gemiye binerler. Merdivenden çıkınca şaşırtıcı bir manzarayla karşılaşırlar. Ã?ıktıkları gemi düpedüz bir korsan gemisidir.

"Hah ha! Güzeel, makine dairesinde kömür küreyecek gönüllülerde geldi tamam oldu."
"Evet yauv! Doğru diyosun. Dikkat edin köprüden geçerken burda kol var çekince devrilir köprü. Bazı mendebur
müşteriler için hazırladım. Hi hi hi."
Yarı deli adam ıslık çalarak kasabaya doğru yollanır.
Zmirnoff üstün mekanik bilgisiyle adamın gösterdiği kolu inceler ve çalışmayacak hale getirir.
Maceracılarımız yollarına devam ederler Sahilde ufak bir kayıkçı teknesine binerler ödemeyi Hüseyin yapar.
Tekneyle biraz açılıp topları bulunan büyük bir gemiye binerler. Merdivenden çıkınca şaşırtıcı bir manzarayla karşılaşırlar. Ã?ıktıkları gemi düpedüz bir korsan gemisidir.

"Hah ha! Güzeel, makine dairesinde kömür küreyecek gönüllülerde geldi tamam oldu."
"Bugün çizmezsem kafayı bir daha çizmem, bir de şu image dosyasını görünteleyebilsem."
Dedi kendi kendine ve sonra.
"Gök tanrı söyletti galiba."
Diye ekledi.Ardından
"şimdi biz köle mi oluyoruz bağa mı öyle geliyor yoksa?"
Dedi kendi kendine ve sonra.
"Gök tanrı söyletti galiba."
Diye ekledi.Ardından
"şimdi biz köle mi oluyoruz bağa mı öyle geliyor yoksa?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Carlos için bu gemi paha biçilemez bir kaftandı. Bir sahip olabilseydi böyle bir gemiye. Denizleri dar ederdi. Böylece adasına dönüp saygın bir kaptan olabilir kendi tayfasını toplayabilirdi. Ama gel görki şimdi köle yapılmak isteniyordu.
Carlos dişlerini sıkarak sadece yakınlarındakilerin ve Hüseyin'in duyacağı şekilde "Bu iki oldu. Üçte affetmem." dedi. Gerçi bizden biri ikide de affetmezse bende affetmem diye iç geçirdi.
Carlos dişlerini sıkarak sadece yakınlarındakilerin ve Hüseyin'in duyacağı şekilde "Bu iki oldu. Üçte affetmem." dedi. Gerçi bizden biri ikide de affetmezse bende affetmem diye iç geçirdi.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı