kender mazeretleri
Bir masanın çevresinde toplanmış 5 kişi RL oynamaktadır.Birden bir bekçi belirir.
"şuuşş ne oluyo burda?"
"Abi biz RL oynuyoduk..."
"Ne RL'si o yasak bilmiyonuz mu?"
"Abi nasıl olur ne yasagı???"
"Yaw kardaşım kapandıı, yassak deyom yassak. Hade bakam toplanın kapandı hade yok ole oyun oynamıcanız artık!"
"Ama abi..."
"Bak hala konuşuyo, toplansanıza kızdırmayın beni"
Grup elemanları birbirlerini şok geçirmiş insanların bakışlarıyla süzerler...
"Kalk abi gidelim buna laf anlatılmaz" yorumu gelir ve bi daha asla RL oynayamaz insanlar.
NOT:Kısa ve acıklı olan bu öykü son RL oyunundan alıntıdır.
"şuuşş ne oluyo burda?"
"Abi biz RL oynuyoduk..."
"Ne RL'si o yasak bilmiyonuz mu?"
"Abi nasıl olur ne yasagı???"
"Yaw kardaşım kapandıı, yassak deyom yassak. Hade bakam toplanın kapandı hade yok ole oyun oynamıcanız artık!"
"Ama abi..."
"Bak hala konuşuyo, toplansanıza kızdırmayın beni"
Grup elemanları birbirlerini şok geçirmiş insanların bakışlarıyla süzerler...
"Kalk abi gidelim buna laf anlatılmaz" yorumu gelir ve bi daha asla RL oynayamaz insanlar.
NOT:Kısa ve acıklı olan bu öykü son RL oyunundan alıntıdır.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
Evet, ayrıca son RL oynu derken tüm dünya çapında son RL oynu demek istemiştim... Biliyosunuz RL diye bir yer yok dolayısı ile artık kimse RL oynıyamıyo istese bile... Bekçinin dedigi gibi "Yassak kardaşım yassak"yeminer wrote:bu sadece bir espiriydi di mi?
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Antimodes the Wild
Antimodes the Wild
burock wrote:yani ben şimdi bildiğimiz ad&d ve unofficial 3rd ed. cs kullanıp da ravenloft oynayamayacak mıyım? Aman allahım!
hayır abi kesinlikle oynamaya başlayabilirsin.... çünkü sword and sorcery oyunu altında... d20 sistemi ile... rl 3e setting çıkarıldı...bağzı deişiklikler var ama...konsept aynı..... gönlünü rahat tut.... istersen sana pdf ni gönderebilirim.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
yok abi ben kinayeli bi msj olsun diye öyle yazdım. yoksa bende de var 3rd.ed RL CS. yine de saol. zaten bizin RL oyunu 2nd.ed. gidiyo. dme o kadar baskı yaptık ama 3rde geçmiycek sanırım.AZALIN wrote:burock wrote:yani ben şimdi bildiğimiz ad&d ve unofficial 3rd ed. cs kullanıp da ravenloft oynayamayacak mıyım? Aman allahım!
hayır abi kesinlikle oynamaya başlayabilirsin.... çünkü sword and sorcery oyunu altında... d20 sistemi ile... rl 3e setting çıkarıldı...bağzı deişiklikler var ama...konsept aynı..... gönlünü rahat tut.... istersen sana pdf ni gönderebilirim.....
War, war never changes...
Bu Kirath denen arkadaşla ben artık muhattab olmuyorum zaten. Burock 'a gelince senin dediklerinin hatta Whitewolf 'un felan yaptıklarından daha iyilerini ben çok yaptım. Yaklaşık 3-4 tane sistemim, bir o kadarda dünyam var. Sürüylede sistem inceledim. Bu nedenle bana kalkıp sen yapsana deme! Ben birşey için emek vermiyorsam, sizin gibi uzaktan zart zart atmam.
from Dawn to Wish...
kabaktadi sen hayret bi şeysin! ben sana bişey diyemiycem artık. yalnız çok merak ettim. şu sistemlerini ve dünyalarını elektronik ortama aktarıp siteye bi koysan da engin kültüründen ve derin eserlerinden bizi mahrum bırakmasan? Böylece biz de biraz bi şeyler öğreniriz, sen de sewaba geçersin.
Hayret ki ne hayret?
Hayret ki ne hayret?
Elinden geldiği kadar sabırlı davranmaya çalışan bir kender, kendini tutamayarak ortaya çıktı:
"Ya tamam, sizin kapışmalarınızı dinlemek çok eğlenceli ama ben bile sıkıldım artık. Hem burası kenderlere ait olmayacak mıydı. Zaten her yerden kovuyorsunuz, bari burası kalsın. Birbirinizin kalplerini kırmanızı izlemek hiç de eğlenceli değil. Hem bakın, kavga ederken yere düşen eşyalarınızı topladım, isterseniz alın. Belki de geri istemiyorsunuzdur? O zaman şimdilik bende kalsın, olur mu? Aslında şu yüzük çok güzel ama taşını çok sevmedim, onun yerine başka bir taşla değiştirsem kızar mısınız? Mavi renkli olabilir, mesela. Geri verirken eski taşı yerine takarım, söz. Ha, olur mu? Lüüüütfennnn"
"Ya tamam, sizin kapışmalarınızı dinlemek çok eğlenceli ama ben bile sıkıldım artık. Hem burası kenderlere ait olmayacak mıydı. Zaten her yerden kovuyorsunuz, bari burası kalsın. Birbirinizin kalplerini kırmanızı izlemek hiç de eğlenceli değil. Hem bakın, kavga ederken yere düşen eşyalarınızı topladım, isterseniz alın. Belki de geri istemiyorsunuzdur? O zaman şimdilik bende kalsın, olur mu? Aslında şu yüzük çok güzel ama taşını çok sevmedim, onun yerine başka bir taşla değiştirsem kızar mısınız? Mavi renkli olabilir, mesela. Geri verirken eski taşı yerine takarım, söz. Ha, olur mu? Lüüüütfennnn"
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
tamam da sevgili kender kardeş, baksana, senin o gezmek için yanıp tutuştuğun diyarlarını kapattılar bu satırlarda. peki sen şimdi nerelerde gezicen? Hey, hey, heeey! o elindeki benim kutsal madalyonun diil mi? Ã?abuk onu bana ver yoksa sonuçlarına katlanırsın seni küçük şeytan!Aeron wrote:Elinden geldiği kadar sabırlı davranmaya çalışan bir kender, kendini tutamayarak ortaya çıktı: