kender mazeretleri

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Hayal gücünün temel olduğu bir oyunun, bir firmayla sınırlanması son derece saçma bir olay.
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Bir masanın çevresinde toplanmış 5 kişi RL oynamaktadır.Birden bir bekçi belirir.

"şuuşş ne oluyo burda?"

"Abi biz RL oynuyoduk..."

"Ne RL'si o yasak bilmiyonuz mu?"

"Abi nasıl olur ne yasagı???"

"Yaw kardaşım kapandıı, yassak deyom yassak. Hade bakam toplanın kapandı hade yok ole oyun oynamıcanız artık!"

"Ama abi..."

"Bak hala konuşuyo, toplansanıza kızdırmayın beni"

Grup elemanları birbirlerini şok geçirmiş insanların bakışlarıyla süzerler...

"Kalk abi gidelim buna laf anlatılmaz" yorumu gelir ve bi daha asla RL oynayamaz insanlar.

NOT:Kısa ve acıklı olan bu öykü son RL oyunundan alıntıdır.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bu sadece bir espiriydi di mi?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

pyros wrote:Burock; You Rock!
eywallah, ne dimek efenim. kim olsa aynı şeyi yapardı
War, war never changes...
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

yeminer wrote:bu sadece bir espiriydi di mi?
Evet, ayrıca son RL oynu derken tüm dünya çapında son RL oynu demek istemiştim... Biliyosunuz RL diye bir yer yok dolayısı ile artık kimse RL oynıyamıyo istese bile... Bekçinin dedigi gibi "Yassak kardaşım yassak"
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

burock wrote:yani ben şimdi bildiğimiz ad&d ve unofficial 3rd ed. cs kullanıp da ravenloft oynayamayacak mıyım? Aman allahım!

hayır abi kesinlikle oynamaya başlayabilirsin.... çünkü sword and sorcery oyunu altında... d20 sistemi ile... rl 3e setting çıkarıldı...bağzı deişiklikler var ama...konsept aynı..... gönlünü rahat tut.... istersen sana pdf ni gönderebilirim.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ayrıca yukardaki...msj bu oyunu kimsenin tek elinde olamadığı nın en büyük kanıtlarındandır.... biri yapmazsa öteki yapar...hemde gayet güzel yapar.....

burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

AZALIN wrote:
burock wrote:yani ben şimdi bildiğimiz ad&d ve unofficial 3rd ed. cs kullanıp da ravenloft oynayamayacak mıyım? Aman allahım!

hayır abi kesinlikle oynamaya başlayabilirsin.... çünkü sword and sorcery oyunu altında... d20 sistemi ile... rl 3e setting çıkarıldı...bağzı deişiklikler var ama...konsept aynı..... gönlünü rahat tut.... istersen sana pdf ni gönderebilirim.....
yok abi ben kinayeli bi msj olsun diye öyle yazdım. yoksa bende de var 3rd.ed RL CS. yine de saol. zaten bizin RL oyunu 2nd.ed. gidiyo. dme o kadar baskı yaptık ama 3rde geçmiycek sanırım. :cry:
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

zaten 2e iidir....napcan 3e. nı.... :lol:

KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Bu Kirath denen arkadaşla ben artık muhattab olmuyorum zaten. Burock 'a gelince senin dediklerinin hatta Whitewolf 'un felan yaptıklarından daha iyilerini ben çok yaptım. Yaklaşık 3-4 tane sistemim, bir o kadarda dünyam var. Sürüylede sistem inceledim. Bu nedenle bana kalkıp sen yapsana deme! Ben birşey için emek vermiyorsam, sizin gibi uzaktan zart zart atmam.
from Dawn to Wish...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

kabaktadi sen hayret bi şeysin! ben sana bişey diyemiycem artık. yalnız çok merak ettim. şu sistemlerini ve dünyalarını elektronik ortama aktarıp siteye bi koysan da engin kültüründen ve derin eserlerinden bizi mahrum bırakmasan? Böylece biz de biraz bi şeyler öğreniriz, sen de sewaba geçersin.

Hayret ki ne hayret?
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

sevaba geçilmez, sevaba girilir...

imza: Düzelten Adam
not: eylemlerim sürecek
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

fingolfin wrote:sevaba geçilmez, sevaba girilir...

imza: Düzelten Adam
not: eylemlerim sürecek
ikimizinki de yanlışmış. tdkya göre "sevap" kazanılır vaye işlenirmiş. yani ne seninki ne de benimki doğru :cry:
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Elinden geldiği kadar sabırlı davranmaya çalışan bir kender, kendini tutamayarak ortaya çıktı:

"Ya tamam, sizin kapışmalarınızı dinlemek çok eğlenceli ama ben bile sıkıldım artık. Hem burası kenderlere ait olmayacak mıydı. Zaten her yerden kovuyorsunuz, bari burası kalsın. Birbirinizin kalplerini kırmanızı izlemek hiç de eğlenceli değil. Hem bakın, kavga ederken yere düşen eşyalarınızı topladım, isterseniz alın. Belki de geri istemiyorsunuzdur? O zaman şimdilik bende kalsın, olur mu? Aslında şu yüzük çok güzel ama taşını çok sevmedim, onun yerine başka bir taşla değiştirsem kızar mısınız? Mavi renkli olabilir, mesela. Geri verirken eski taşı yerine takarım, söz. Ha, olur mu? Lüüüütfennnn"
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Aeron wrote:Elinden geldiği kadar sabırlı davranmaya çalışan bir kender, kendini tutamayarak ortaya çıktı:

"Ya tamam, sizin kapışmalarınızı dinlemek çok eğlenceli ama ben bile sıkıldım artık. Hem burası kenderlere ait olmayacak mıydı. Zaten her yerden kovuyorsunuz, bari burası kalsın. Birbirinizin kalplerini kırmanızı izlemek hiç de eğlenceli değil. Hem bakın, kavga ederken yere düşen eşyalarınızı topladım, isterseniz alın. Belki de geri istemiyorsunuzdur? O zaman şimdilik bende kalsın, olur mu? Aslında şu yüzük çok güzel ama taşını çok sevmedim, onun yerine başka bir taşla değiştirsem kızar mısınız? Mavi renkli olabilir, mesela. Geri verirken eski taşı yerine takarım, söz. Ha, olur mu? Lüüüütfennnn"
tamam da sevgili kender kardeş, baksana, senin o gezmek için yanıp tutuştuğun diyarlarını kapattılar bu satırlarda. peki sen şimdi nerelerde gezicen? Hey, hey, heeey! o elindeki benim kutsal madalyonun diil mi? Ã?abuk onu bana ver yoksa sonuçlarına katlanırsın seni küçük şeytan!
Post Reply