Gates of Shadow / Out of Game
Aa, sen ölmüş müydün
Ben senin yalnızca kolun kavruldu zannediyordum 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yazık :'( Özgünüm, yapabileceğim hiçbir şey yoktu.Ama bir de güzel tarafını gör.Öldüren doğrudan ben değilim 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
D&D ne der ben bilmem ama aslında ben D&D nin vampirlerini çok gerçekçi bulmuyorum yıllarca vampir kültürünü araştırdım sonuçta kurduğum mantık şu görmediği bir şey onu nasıl korkutabilir ? aslında D&D içinde gümüşün de vampire zarar vermesi saçma çünkü D&D tarihi ve pantheonu içinde gerçek hayattaki efsanesi yok. yani şudur ki ben çok fazla D&D kurallarına takmıyorum. ama gerekirse yazdığım rp yi düzeltirim tabi. ben her şeyi biliyorum diye bir kural yok, bazı şeyleri de kafama göre yapıyorum lütfen gerekli yerlerde bana yardı edin. yanlışlarımı düzletirseniz sevinirim 

Sevgili DM ve oyuncular, oyununuz gayet güzel gidiyor tebriklerimi sunarım.
Oyun hakkında bildiklerimizi karakterimiz de biliyormuş gibi yaparsak, oyunun tadı kaçabilir, bu konuya biraz dikkat.
Kolay gelsin iyi oyunlar.
Dwaxer bu dediğin kural olarak doğru, ama bunu cüce bir savaşçı nereden bilebilir? Knowledge Religion'u yüksek olan bir karakter ya da vampirler üzerine özel araştırma yapmış biri bunu bilebilir.dwaxer wrote:.
Illyra vampir aynadan neden etkilenmedi (rüyada olduğumuz için mi? ) Ã?ünkü vampirlerin aynadan en az 5 ft uzağa kaçtıkları ve aynayı tutana saldıramadığını söylüyor D&D kuralına göre?
.
Oyun hakkında bildiklerimizi karakterimiz de biliyormuş gibi yaparsak, oyunun tadı kaçabilir, bu konuya biraz dikkat.
Kolay gelsin iyi oyunlar.