grupar hakkında ; düşündüm de herkes rüyadaki arkadşı ile bir grup oluşturmak isteyecektir. ama istemeyen varsa hazır kuledeyken seçsin yol arkadaşını. tek nokta raven ve yeni "gizemli" yol arkadaşları ayrı bir grup. ayrıca boşta kalan tek kişi, npc randillan ı yanına alıcak gibi gözüküyor. ve bu gidişata göre alenthas randillan ile yolculuk edecek gibi gözüküyor.
bir diğer nokta, harabelere hep birlikte yolculuk edeceksiniz, ondan sonra ayrılacaksınız. ravkhan size oradan alternatif boyuta geçebilmeniz için gerekli objeleri verecek
Aslında güvenligim icin ben Dwax'ı secerdim bi savas esnasında ne de olsa kendisini kaybedip adamlara kafa göz dalcagı icin bendeki risk azalmıs olurdu
Micah'la yolculuk yapmak tabi süper olucak
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
bende hiç sıkılmıyorum. sizlerle sürekli yazmak, bir şeylere devam ediyor olmak çok güzel. ayrıca harita çizmeyide çok seviyorum. keşke hep oyun oynasak hiç durmasak
Illyra wrote:bende hiç sıkılmıyorum. sizlerle sürekli yazmak, bir şeylere devam ediyor olmak çok güzel. ayrıca harita çizmeyide çok seviyorum. keşke hep oyun oynasak hiç durmasak