ya arkadaşlar asıl mesele şuydu. bulutlu günlerde gölge oluşmayacağından buluşacak bi şeyimiz olmayacak o zaman ne yapacaz. mesela ben bi gölge oluşturursam bu gölgeyi de şey kabul edebilir miyiz?
ama bunu kabul edersek demokrasiye aykırı bişey yapmış oluyor ve buluşma yerini tayin meselesinde beni mutlak güç ğlan ediyorsunuz(her gün orda bulut oluşturursam yani ki oluştururum sadistimdir ) ve bu da böyle demokrasinin hakim olduğu bir siteye yakışmaz bu durumda bide şey kalıyo?
a:
ne dir bu "şey" şeyy yani diyenler için cevabım şu goto a;
evet bu döngüyü aşabilmiş arkadaşım galiba tatmin edici bir cevap uldun? evet bekliyorum? nedir o?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Cevap veriyorum;aslında itiraf ediyorum şey benim eserim...
Olayları dengelemek için bir büyülü söz söyledim ve o yıllardır unutulmadı...Bir gün hayvanlar arasında anlaşmazlık varken sen şey ol dedim ve olaylar buraya kadar geldi...
Bu arada gölgge konusunda hiç endişeniz olmasın.Benim yanımdaki şu kocaoğlan sanırım gölge sorunumuzu halleder
Anlasıldı...
İç güdülerinle hareket etmek sana yakışmaz Drizzt_Dourden...
İç güdüsel davranan canlılar yanımdakinden farksızdır...
Sen ne olduğunu ve benımde bir druid olduğumu unutma
*Dragonfly handa oturduğu masadan kalkıp yüzünde anlamsız bir gülümseme ile yerine oturur...O sırada dışardan bir kurt sürüsünün sesi duyulur...