Sınırsız Pizza Günü İzlenimler & Yorum
şimdi birkaç şeyi açıklığa kavuşturayım.
evet-11 dilim pizza yiyerek günü galip bitirdim. (12 yediğini iddia edenlerin 10 tanede durduğunu öğrendiğim için 11'de durdum)
evet scythe'ı tavlada perişan ettim.
ama...
eski formumdan çok düşmüşüm i daha 23 dilim pizza yiyebilir miyim bilmiyorum. herhalde 15-16'da dururum.
tavla konusunda ise daha unun rövanşını isteyeceğini biliyorum. hele seni rövanşta da yeneyim o zaman görürsün gününü.
evet-11 dilim pizza yiyerek günü galip bitirdim. (12 yediğini iddia edenlerin 10 tanede durduğunu öğrendiğim için 11'de durdum)
evet scythe'ı tavlada perişan ettim.
ama...
eski formumdan çok düşmüşüm i daha 23 dilim pizza yiyebilir miyim bilmiyorum. herhalde 15-16'da dururum.
tavla konusunda ise daha unun rövanşını isteyeceğini biliyorum. hele seni rövanşta da yeneyim o zaman görürsün gününü.
yola devam...
...barış için
...barış için
-
Khellendros
- Kullanıcı

Yahu arkadaşlar resimlerde kim kim merak ettim. şimdi isterseniz resimin altına yazın. Ya da durun yazmayın biz tahmin etmeye çalışalım. İstanbullu olmayanlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
daha rövanş var.. yenildim sayılmam henüzScythe hani kimse tavlada yenemzdi seni bu sitede
bakalım bakalım.... bekle beni kirshamor...tavla konusunda ise daha unun rövanşını isteyeceğini biliyorum. hele seni rövanşta da yeneyim o zaman görürsün gününü.
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
oh bea!! oh bea yazicam sonunda !!! 4 sayfa yapmisiniz arada laf atmisiniz patliyorum burda!!!
simdi bi kere ben gercekten cok korkuncum ama bu korkuncluk GIZLI oldugu icin fark edemiyosunuz. ehe ehe ehe!!!!
soracigimaaaaa yaaaaa bu isi tekrar edelim demekten baska bisi aklima gelmiyo
ne diyim eglendik, pudu yaptik, oyun bile oynadik iki dakkada!! patates firlattim millete.
ya ya ben vampircik degilim ya!!!! koskaca vampirim nasil cik olurum???
bi de sey!!! ne zaman cay icecez???
simdi bi kere ben gercekten cok korkuncum ama bu korkuncluk GIZLI oldugu icin fark edemiyosunuz. ehe ehe ehe!!!!
soracigimaaaaa yaaaaa bu isi tekrar edelim demekten baska bisi aklima gelmiyo
ne diyim eglendik, pudu yaptik, oyun bile oynadik iki dakkada!! patates firlattim millete.
ya ya ben vampircik degilim ya!!!! koskaca vampirim nasil cik olurum???
bi de sey!!! ne zaman cay icecez???
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki