Yoq canım hiç sorun diil. Bu arada özelde zor be abi. Bak sen msn messenger indirsene download.com'dan. sonra mailini yaz oraya ondan konuşalım. Kendime güzel bir karakter hazırlamak için sabırsızlanıyorum...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Tamam hadi senin için bir messenger indirelim, hem öğrenmiş oluruz... Yeni bi de mail olmak lazım ama...
Neyse sen icq beceremediysen yapacak bişey yok artık...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yaa abi beceremedim diilde. Siteye giriyorum her yerini karşıtırdım üye olacak bir yeri yok ya olayın. Beynim manyaq oldu böle. (Yani kaç senenin int. kullanıcısıym ama nasıl bulamam ona şaştım. Git bana bilmamna bilmamna bul de hemen buliyim. (ayıptır sölemesi arama motorunu iyi kullanırım) ama bunu yapamadık nedense...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Dostum üye olmak için önce "icq'yu yüklemen" gerekiyor.
İnstall bitince sana yeni hesap açmak için bir seçenek çıkıyor programda o şekilde alıyorsun
bence bir dene çok kolaydır çünkü...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Blind Fight'tan bahsedecekseniz sitenin İndirilecekler bölümünde İnfravision Rules başlıklı bir makale var. Oyun sistemlerinden bağımsız olarak yazılmış hoş bir makale. İnfravision'ın su altında nasıl çalışacağına nasıl bir görünüm oluşacağına kadar her şeyi detaylarıyla anlatıyor. Ciddi araştırılarak yazılmış bir makale. Tavsiye ederim.
Kendinize iyi bakın.
Ben yokmuşum gibi tartışmaya devam edin siz.
(Merak edenler için söyleyim Wuroldar icq numarası almış diye duyduk sitece sevindik. Wuroldar'ı kutlarım.)