Yeminer den şiirler
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
bende önden çıkabilirmiyim:olay şöyle olur;
önce kapkara cüppe içinde sahneye biri çıktı,yavaşça başladığı şarkısına çığlıklarla devam etti.en sonunda da başlığını geriye atınca yaştan arınmış kara bir yüz ve parlak beyaz saçları gördüler bir an.
sonra sahneye yeminer çıktı.
millet kaçtı
önce kapkara cüppe içinde sahneye biri çıktı,yavaşça başladığı şarkısına çığlıklarla devam etti.en sonunda da başlığını geriye atınca yaştan arınmış kara bir yüz ve parlak beyaz saçları gördüler bir an.
sonra sahneye yeminer çıktı.
millet kaçtı
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
abi naptın yaw bundan iisi can sağlığı.sen çıkmassan başka lich bulucazyeminer wrote:PEH ! 10 gp imiş. çocuk mu kandırıyonuz be. en az 200 gp alırım.. vermezseniz ben yine alırımben bir süperstarım
düşünsene yüzlerce iskeletimsi manita sana deli alacak
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
O kitaptan geçenlerde bir tane görmüştüm ama Banseeler fazla etkilenmeye gelemiyorlarmış. Yeminer eminim onları çok fazla etkilersin. Bir uyarayım dedim...NIGHT wrote:Yeminer! Hiç yardımcı olmuyorsun! Lich biraz kendinden falan bahseder!
Yani bansee etkileme sanatı kitabı yok mu? Git bul, seni böyle yanlız görünce içim parçalanıyor!!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
wicked_one
- Kullanıcı

Kemikli bir şey mi? Biliyorum zevklerinizi sorgulayamam ama..
Tamam;
Yeminer the lich için; Kızıl (saçları kızıl olacak, bana ulaşan bir kaç bayan tenimiz kızın olsa olur mu diyordu da) ve kemikli -mümkünse kızıl kemikli bansee
- bayan aranıyor. Sonsuza tek sürecek mutlu bir yaşam istiyor, yeminer the lich, ona hayır denir mi?? Bakın şu nur yüzlü liche!! Ne kadar da sevimli! Ne kadar da..tamam kabul kaptırdım biraz..
Ã?öpçatanlık servisimiz günde otuz saat çalışmatadır. Gece, gündüz, öğle, ikindi...Ã?ekinmeyin, arayın!
Nasıl ustacım? Bu ilana cevap verirler herhalde??
Tamam;
Yeminer the lich için; Kızıl (saçları kızıl olacak, bana ulaşan bir kaç bayan tenimiz kızın olsa olur mu diyordu da) ve kemikli -mümkünse kızıl kemikli bansee
Ã?öpçatanlık servisimiz günde otuz saat çalışmatadır. Gece, gündüz, öğle, ikindi...Ã?ekinmeyin, arayın!
Nasıl ustacım? Bu ilana cevap verirler herhalde??
versinler artık yani.
ben bile kendime aşık oldum night.. sen bu işi biliyon
bu arada wicked one abicim ben size katılmak istemiyorum oki... ben gayet kendi halince, kötücül, aşka inanmayan bir lich'im ve halimden memnunum.
sen de gece 03:30 a kadar program yaz ve sonraki gün bir mat birde C sınavın olsun bak abicim sen de yazarsın hem de alasını 
bu arada wicked one abicim ben size katılmak istemiyorum oki... ben gayet kendi halince, kötücül, aşka inanmayan bir lich'im ve halimden memnunum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k