Adam akıllı diyemeyeceğimiz kadar fazla zeki desek anlaşabiliriz sanırım bu konuda
Ben kötü karakterleri çok seviyorum hatta idollerimin çoğu da biraz sıyırmıştır yoksa idolüm olmazlardı
bkz. Darth Vader, Wolverine, Apocalypse, Raistlin, Corax, Hulk
yani bunların bazıları aynı zamanda neutral ama olsun good değiller en azından
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Abi eowyn ile anzgul araswındaki olay acı bir olay.Neden mi?Günümüz zamanında hani bi laf vardır ya her zaman kötülük kaybeder.Aynen bu.Yani sen kaybettin kardeşim çünkü öyle olması gerekiyordu.Kötü adamların kazandıığ bi kitap biliyormusunuz??ben söyleyeyim benim bildiğim yok(ama yazılacak kimse yazmassa bile ben yazacağım,kötülüğün gözünden olacak ).
Yani olay şu:iyi güçsüzdür ama onurludur,kötü güçlüdür ama şerefsizin tekidir.İyi hançerini öylebir saplarki sorma gitsin.EE böyle gelmiş böyle gidecek.Ne de olsa her zaman iyiler kazanır...
evet belki iyinin hep kazanması çok kötü değil ama kazanmayı hakeden kötüler oluyo bence hep... Yani ne biliim adamlar çalışıyo inanılmaz güce ulaiıyo, sora aşmış planlar yapıp saldırıyo, soraaaa hoooooop iki tane mucize oluyo iyiler kazanıyo...
olmaz ki ya haksızlık... ben lichlerin herşeyi yakıp yıktıı bi dünya da bulunsun isterdim mesela
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Ya beyler yanlış hatırlamıyorsam Yaz Alevi Ejderhalarında Takhisis şovalyeleri bütün dünyayı fethediyordu (Sonradan Chaos'a karşı herkesin birleşmelerini saymazsak)
Yani kötüler de kazanır ama bütün Dünyanın kötülük ya da bütün dünyanın iyilik tarafından yönetilmesi mümkün değildir
(Tabii Dark Sun da herkes evil da olsa yine de bir çatıda birleşemiyorlar kaos her zaman hakim bu dünyada bile)
Kötülüğün kazandığı bir dünya (yani tamamen iyileri ezip geçtiği) zaten yok olmaya mahkumdur bence...
Kötüler her zaman daha çok daha güçlü ve daha korkunç olmuşlardır ama güçsüz az ve korku dolu iyiler bunları bir şekilde yenerler. Aynı lotr'da görüğümüz gibi.
Yine de iyiliğin bütün dünyaya hakim olduğunu gören olmamıştır...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin süper bir karakter ama... Ezik... Hiç kazanamiyor.. Sonunda hiçbir sey oluyor... Bu yüzden kanınca kötüler asla kazanamaz çünkü tatmin olamazlar... (Tabi bu kötüler fantezi alemlerinde tanımlanan cinsten olanlar) Raistlin de aynı bir farkı yok bence...