ben de ilk olarak senin anladığın gibi anladım.ama sonra bu düşünceyi hemen kafamdan uzaklaştırdım.Eğer sen çizmiş sen oren imzalı bi resmini gönder bana.
Raistlin wrote:Oren... şu anki avatarını kendin çizdiğini mi söyledin yoksa ben mi yanlış anladım???
yok abi ben kim o çizim kim bi ara Oren ın asıl halini çizmiştim dedim beni ele geçirmişti karakter hatta bir spell book yaptım kendime Dm in azı açık kaldı o kadar abartmıştım
Hmm evet havaya girince insan fantastik seyler yapabiliyor
Bende universitedeki vampire oyunumuzdaki karakterimi daha iyi canlandirabilmek icin biraz rusca ogreniyorum
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
benimde kendi research ettiğm speller war zor componentlar ama shapechange deamon war ona göre kim ufaklık görürüz...
drow kafatası
wyvern pulu
seytan bağı(bitki)
kral otu ( kışın yükseklerde karların altında çıkan bir bitki...
Oren hazır elin deymişken birkaçtanede harita çizde diyarlar için baya iyi olur sanırım...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong