tebrik ediyorum bu konuda
Diyarlar
bu konuda quel-shin'e kesınlıkle oy verıyorum
bu konuda quel-shin'e tam not verıyorum cinku masa ustu frp ye doner ve sıte cok daha zevklı bır hale gelır normalınden daha cok hayal kurma sansımız olur bole bır anketın dusunulmesı bıle cok iyi bır fıkır quel-shin'i

Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Sağolasın Kaelthas ama düşünülünce kulağa hoş gelen bir sürü fikir var.Önemli olan bunların fikirde kalmaması.
Norticusun buluşma fikrine gelince.Bence de buluşmadan olmaz.1-2 haftada bir kez belirlenen bir günde bakırköyde falan buluşunabilir.Tabii İstanbuldakiler için söylüyorum.Ben bir günümü feda edebilirim.
Norticusun buluşma fikrine gelince.Bence de buluşmadan olmaz.1-2 haftada bir kez belirlenen bir günde bakırköyde falan buluşunabilir.Tabii İstanbuldakiler için söylüyorum.Ben bir günümü feda edebilirim.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Bence bir grup herşeyi yaratsın en azından hikayeyi diğerleri bu hikayeyi okuyup kendilerine uygun bi yer seçsinler. O seçtikleri yere ve tarihçeye göre hikayelerini yazsınlar moderatörler uygun bulursa girsinler siteye oynıabilsinler... Ama bence forumlar aynen bu şekilde kalmalı tüm siteyi bu hikayeyle deiştirmek kötü bir sona götürebilir siteyi...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Zaten öyle birşeyin olması 'bence' söz konusu bile olamaz...çekirdek bir yazar ve çizer grubu belirli fikirler doğrultusunda başlarlar ve bellli bir süre sonra sonucu gösterirler.
Eleştiriler gelince yontuluru ve ortaya birşeyler yavaş yavaş çıkar...organize olmak lazım...
Eleştiriler gelince yontuluru ve ortaya birşeyler yavaş yavaş çıkar...organize olmak lazım...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Sahiden yetkili birileri bu konuda konuşursa bizde ona göre elimizden ne geliosa yaparız ama başlangıç olmadığı için devamda edemioruz...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı