Kum,toz toprak ile büyücünün konsantrasyonunu bo
ama abi şimdi biraz düşünelim bi adamın burnuna toprağı nasıl sokacan. tutup kafasını içeri mi tıkacan? bunu yapacağına kes kafasını gitsin ama sen toprak atacaksan malesef abi senin attığın toz torragı ben bile sallamam. sen o kadar savaş deneyimi olan büyücünün(ki bu büyücü birisi kılkıçla sağını solunu deşerken bile büyü yapabiliyor. niye tozu topragı dert etsin abi. ) dert etmesi zor bir ihtimal. adamın göznü düşünüyorsan zaten göz kendini koruyacaktır. istemsiz olarak gözünü kaparsın. tabi bundan dolayı bir saniye rakibi görememek gibi bir dezavantajı olabilir ama sen toprağı yerden almak için eilirken çok daha fazla avantaj verirsin büyücüye.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Toz toprağı attığınıza göre oldukça cakınsınız. Mademki yakınsınız tutun büyücüyü kolundan vurun duvardan duvara. Ne stone skin kalır ne konsantrasyon.
O toz olayını Drizzt Bansheeye kullanmıştı hatıladığım. Ya undead toz toprağı takarmı? Bir anlam veremedim açıkçası.
O toz olayını Drizzt Bansheeye kullanmıştı hatıladığım. Ya undead toz toprağı takarmı? Bir anlam veremedim açıkçası.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
şimdi herif ulu bir büyücü ve tam kosantrasyonun rşiğindeyken,sert bir rüzgar esiyor(AAH ZE'ler AHHH!)ve ulu büyücümüzün gözüne,ağzına burnuna toz toprak,sinek kaçıyor [MEEAS ttEahklieaan ,meavs deti!!! Yumean-hommm hommm... uh? ...ptee pteee)(toz toprak...)
şimdi burada kime,neye kızmalı?
şimdi burada kime,neye kızmalı?
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
...iyi de ağzının içine;boğazına,toz toprak,sinek girdi diyorum..Adam nefessizlikten Zarar(damage)yiyip durur...Konsantrsayon bozulmasa bile adam nefessizlikten..Naaş Naşş...Tahtalı köy...

.....Rahmetliyi nasıl bilirdiniiizz...(İmam)
....Çok iyibüyü yapardı;konsantrasyonu asla bozulmazdı...(Solunum yetrsizliğinden gitti Garibim)

....Çok iyibüyü yapardı;konsantrasyonu asla bozulmazdı...(Solunum yetrsizliğinden gitti Garibim)
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Siz cocukken hiç bi dierinin ağzına yüzüne toprak atmadınız heralde. Veya size atılmadı. Bu kadar da abartılmaz ki... Tuttunuz adamı öldürdünüz bile bu yüzden... Saçmalamayın lütfen. En fazla 0 dam atak olarak alırım onu. Ve emin olun büyü gibi hayati bir konu olunca insan ağzına toprak doldursanda konuşabilir...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Evet konuşabilir ama büyü sırasında öyle öksürmeye, kekelemeye, teklemeye yer yoktur. Boğazına toz kaçması bunlardan birine ve hatta daha fazlasına sebep olur. Senin boğazına toprak kaçınca hiç birşey hissetmedinmi yani. Böyle ,ne bileyim, öksürme.
Pek çok filimde kötü adam iyi adamın yüzüne toprak atar ve dövüşü kazanma noktasına kadar gelir. (Ama kazanamaz tabi. Neden? Ã?ünkü karşıadaki karhamandır. Buradan acımasız DM lerede sesleniyorum
) Sencede böylesine öneli bir dövüşte iyi arkadaşımız (Kahraman) neden gözlerini kapatarak "AHHHHHHHHHHHHH" diye bağırır.
Pek çok filimde kötü adam iyi adamın yüzüne toprak atar ve dövüşü kazanma noktasına kadar gelir. (Ama kazanamaz tabi. Neden? Ã?ünkü karşıadaki karhamandır. Buradan acımasız DM lerede sesleniyorum
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Sistemde büyünün bozulması için büyücünün darbe alması veya benzer ölçüde bir etkiye maruz kalması gerekir. Toprak atarak büyücünün konsantrasyonu bozulmaz.
Sistem bu bence de çok mantıksız degil topragı tutturmak veya yüze gelen topragın etkili olması oldukça zordur filmlerde oldugu gibi degildir yani.
Sistem bu bence de çok mantıksız degil topragı tutturmak veya yüze gelen topragın etkili olması oldukça zordur filmlerde oldugu gibi degildir yani.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Zaten bu yüzden büyüye devam etmez, çünkü bilirki devam ederse kendi büyüsü ile ölmesi oldukça muhtemeldir. Yok sen boşver ben devam edeyim derse consantration check veya fortitude save atması gerekir. (Bence)erethan wrote:yahu nediyorum adam senelerini vermiş üşenmemiş habire çalışmış hayatının savaşına çıkmış bi toprakla konsantrasyonunun bozulup ortamı telef etmeye o kadar kolay razı olurmu olmaz tabi.
Zaten kurallarda yüzekum atmak hakkındada birşey yazılmamış, ancak kitapta herşey yazılamaz.erethan wrote:Sistemde büyünün bozulması için büyücünün darbe alması veya benzer ölçüde bir etkiye maruz kalması gerekir. Toprak atarak büyücünün konsantrasyonu bozulmaz.
Senin bahsettiğin damage olayı aklıma stone skin büyüsünü getirdi. Stone skin yapılmış büyücünün üstüne bir avuç dolusu taşı hızlı bir şekilde atsan stone skin geçermi.
Eskisi ka
Eskisi ka
ben erethana katılıyorum, çok uç durumlar söz konusu olmadıkça büyücünün konstantrasyonunu toz-toprakla bozmak mümkün olmamalı.
bu arada büyücünün dmg reductionu varsa ve o round aldığı tüm hasarı absorb edebildiyse gene de concentration check atmak gerekli midir? bence fiziksel bi darbe olduğundan 0 dmg için concentration check atılmalı ama bi kuralı var mı bunun?
bu arada büyücünün dmg reductionu varsa ve o round aldığı tüm hasarı absorb edebildiyse gene de concentration check atmak gerekli midir? bence fiziksel bi darbe olduğundan 0 dmg için concentration check atılmalı ama bi kuralı var mı bunun?
War, war never changes...
ben zaten check atmasın demedim daha önceki mesajıma bakarsan dc15 yeter üstüne bişey eklemeye gerek yok demiştim,taş atılması ise sapandan çıkan taş bile 1d4 damage veriyorken elle atılanın stone skinni bozmamalı bence ama yinede izin verilebilir onada itirazım olmaz,burockun bahsettiği olay da ilginç daha önce düşünmemiştim ama bence 0 damagela check olabilir dm'in damage reduction'ı tasfir'i ile ilgili bi durum yinede.
Ejderhaların bir özelliği vardı hatırladığım güçlü bir şekilde kanatlarını çırparak yapılıyordu. Büyücü bu durumda damage almasada büyü yapamıyordu.
18/00 adamın sapanla attığı taş 1d4+6 damage vurur. Eliyle attığı taş 1d3+5 damage vurur. Hani küçük bir kaç tane atıyorsun her biri 1 damage vursun yeter.
18/00 adamın sapanla attığı taş 1d4+6 damage vurur. Eliyle attığı taş 1d3+5 damage vurur. Hani küçük bir kaç tane atıyorsun her biri 1 damage vursun yeter.
Eskisi ka
Eskisi ka