LOGAN İSTANBULDA

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

majenta wrote:burdan herkese söylüyorum gorath sorunlu... :D

az önce aradı ve taksime geliyorsun dedi. hadi bakalım ben de çıkıyorum evden ama soracam bunun hesabını... :)
Gerçekten güzel zaman geçirdik. Sorunlumuyum bilmiyorum ama gerçekten güzel bir gündü. Bayramın birinci günü apar topar yapılan bir buluşma oldu ama müthişti. Esen ve Kentaky müthiş baskılar yaptılar gel diye ve bende hiç gidiceğim yokken anında evden çıktım. O üstteki mesajıda nasıl attım bilmiyorum. Herkese de yolda telefon edip durdum. Acaip bir şeydi ya... :D :wink:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Gorath wrote:

az önce aradı ve taksime geliyorsun dedi. hadi bakalım ben de çıkıyorum evden ama soracam bunun hesabını... :)
Gerçekten güzel zaman geçirdik. Sorunlumuyum bilmiyorum ama gerçekten güzel bir gündü. Bayramın birinci günü apar topar yapılan bir buluşma oldu ama müthişti. Esen ve Kentaky müthiş baskılar yaptılar gel diye ve bende hiç gidiceğim yokken anında evden çıktım. O üstteki mesajıda nasıl attım bilmiyorum. Herkese de yolda telefon edip durdum. Acaip bir şeydi ya... :D :wink:

borumu ben geliyorum ....
zuhahaha

zuhahahha
ve şimidide gidiyorum...
salı günü gidiyorum bu istanıbuldan gidiyorum...
güzel anılarla ve iyi anılar bırakarak gidiyorum...
güzek anılar yaşadıktan sona gidiyorum...
teşekürler istanbul tayfasıııı.

kentaky=karizma ve iyi arkdaşım
yeminer=saf ve akılı arkdaşım
suquan =eylenceli ve sırdaş arkadaşım
levi.=kafa ve uykulu arkdaşım..
Gorath= zuhahahhahaha arkaşım sorunlu arkdaşım
majenta_= şansılı arkadaşım.. ( macig)
esen= sen kelimelerle ifade edilemesin ;)

raist ve sensei =hayırsız arkaşlarım.... :D
..........................................................
saolun güzel bir bayram tatili geçirdim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

logan wrote:
Gorath wrote:

borumu ben geliyorum ....
zuhahaha

zuhahahha
ve şimidide gidiyorum...
salı günü gidiyorum bu istanıbuldan gidiyorum...
güzel anılarla ve iyi anılar bırakarak gidiyorum...
güzek anılar yaşadıktan sona gidiyorum...
teşekürler istanbul tayfasıııı.

saolun güzel bir bayram tatili geçirdim...
İnanmıyorum ya gidiyor musun?Ben daha lysana buluşmasına gelicektim :D
Logan wrote:squan =eylenceli ve sırdaş arkadaşım
Evet bu konuyu bir hayli irdelemem gerekecek. Bu Squanın ikinci sakladığı büyük sır. Ama yok sır saklayan o değildi ki sendin Logan. Evet evet hatırladım Senseinin bir sırrını saklıyordun ve bir türlü söyletememiştim sana.
Logan wrote:levi.=kafa ve uykulu arkdaşım..
Ah onu orada uyandırabilmeyi o kadar çok isterdim ki! Ama Levi seni yeniden gördüğüme inan bak çok sevindim...
Logan" wrote:Gorath= zuhahahhahaha arkaşım sorunlu arkdaşım
Tamam çok çabuk kandırılıyorum. Kabul ediyorum. :???:
Logan wrote:majenta_= şansılı arkadaşım.. ( macig)
İnanmıyorum ya 26-8 den oyun alınır mı ya. Ama bana hiç beklediğim kartlar gelmedi. Sanırım şanssız olan ben oluyorum. :cry:
Logan wrote:esen= sen kelimelerle ifade edilemesin
Esen bir rüzgâr gibisin Esen. Bakarsın Esenle birlikte bir günde Ankaraya eseriz ki bu hiç zor olan bir şey değilmiş senin anlattığına göre. Yolda oldukça ucuz... :D
Logan wrote:raist ve sensei =hayırsız arkaşlarım....
Sanırım burada bir yanlışlık var. Raistlin neden gelmedi bilmiyorum ama Sensei hayırsız arkadaşın değil. Light arkadaşın. Kız izin veremediği için gelmemişti :P şaka bir yana dedenler keşke gönderseydide gelebilseydin Sensei yavvv. Görüşmüş olurduk ne güzel...
Logan wrote:yeminer=saf ve akılı arkdaşım
Bilmez miyim fark ettiyseniz artık yeminere laf söleyemiyorum. Elinde büyük kozlar tutuyor. Yoksa yeniden Bard Yeminer çıkacak karşınıza ama neyse bu konuyu açmamakta fayda var :P
Logan wrote:kentaky=karizma ve iyi arkdaşım
Karizma... Hımmm olabilir ama iyi olduğu kesin hatta tamamen iyi. Very very very very very iyi... :D Kutsal Arkadaş. Büyük ruh hep yanında olsun Kentaky...
Logan wrote:teşekürler istanbul tayfasıııı.
Biz sana teşekkür ederiz kutsal dost, büyük arkadaş, sıradışı ve eğlenceli olmayan ama kafa ve uykulu olan kişi, zuhahahahaha yapmak durumunda olduğum ve sorunlu olmayan arkadaşım. Ne kadar şanslıymışız ki seninle tanışmışız... :wink:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hulen şu dünyada bir saf olmadığımız kalmıştı...
Zavallı logan o numarayı bile yutabilecek kadar saf mıydın sen be gülüm :) Galiba o gün yaptıklarımın hepsini gerçek anladı bu arkadaş. Esen kızım git şu arkadaşı ayılt :D puahahaaa
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

yeminer wrote:Hulen şu dünyada bir saf olmadığımız kalmıştı...
Zavallı logan o numarayı bile yutabilecek kadar saf mıydın sen be gülüm :) Galiba o gün yaptıklarımın hepsini gerçek anladı bu arkadaş. Esen kızım git şu arkadaşı ayılt :D puahahaaa

zuahhahah...
sen o günü hatırlamıyorsundr bile.. :)
sınavlarında başarılar....
arkdaşımm..

bu arda seseii ve raiste ölesine dedim biliyorum..
senseii ve raistin mazeretlerini..
byzzZ
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Ã?hüüüüüüüüüü bende gelecektim hastalıgım olmasaydı..
Ankaraya gelin siz ya gelin gelin iyi karşılarız yediririz içiririrz hesap patlarsa kaçar gideriz :P şaka bi yana Ankraraya beklerim hepinizi hasta koltugumdan selamlarım..ühüü o kadar adam gelmiş ben burada sürünüyorum..Nerden çıktı şimdi stresten tansiyon ya ühühüü :}

:~(
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

:) Kadıköy buluşması demek... ehuehu Hala büyücülerin ejderhalardan türediğini iddaa eden varmı aranızda :)

Logancım sen en kısa zamanda fenerbahceden feragat et kardeşim :) Ankaraya döndünmü? O gün baya terlettik sanırım senı Esenle :)

yeminer yüce merlin adına ya mailere cevap ver yada telefonunu aç site mevzusunda konuşmamız gerekiyor
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Galadriel_Phoenix wrote::) Kadıköy buluşması demek... ehuehu Hala büyücülerin ejderhalardan türediğini iddaa eden varmı aranızda :)

Logancım sen en kısa zamanda fenerbahceden feragat et kardeşim :) Ankaraya döndünmü? O gün baya terlettik sanırım senı Esenle :)

yeminer yüce merlin adına ya mailere cevap ver yada telefonunu aç site mevzusunda konuşmamız gerekiyor
zuahhauu
fenerden vaz geçmem...
ben karşılık vermek istemdim..
çünkü futbol bilgisi olmıyan 2 kişi ile hele bunların 2 side kız sa ve saygı duyduğum kişiler ile ;)
dalaşmaya girmem...
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

:) logan harikasın valla yine işi belden aşağı indirdin bakıyorum kardeşim :)

benım hatırladığım kadarıyla sen baya bir terlemiştin iki kız arasında :)

ama sıkı çocuksun İstanbula geldiğinde tekrar karşılaşmak isterim senınle hoş olur
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Muahaa :) yüce merlin kimmiş.. Ben onun adına bişey yapmam. Telefonumu açmam söz konusu bile olamaz. Kimse beni bulamaaazz 8O :D
şaka bi yana...
Last edited by yeminer on Sat Jan 29, 2005 12:58 am, edited 1 time in total.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

:) hızlı msj çalışıyorsa iş hızlı msja :) yeminercim
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Galadriel_Phoenix wrote::) logan harikasın valla yine işi belden aşağı indirdin bakıyorum kardeşim :)

benım hatırladığım kadarıyla sen baya bir terlemiştin iki kız arasında :)

ama sıkı çocuksun İstanbula geldiğinde tekrar karşılaşmak isterim senınle hoş olur
ne beli ne aşası ya..
:P ben kafadan aşşa inmedim bile..

hepinizle tanışmak büyük bir zevkti
en yakın zamanda tekrar geliyorum..
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

:D
Locked