KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

çok muhabbettçi adamsın firble :P
hehehe karakterin ne bakiim senin ölmesi gerekiosa hatırlat :P
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İlk karakterimi de sen öldürmüştün Findor... Ama asıl karakteri alt etme şerefi senin değil Gorath ın. Sen ona saldırdığında zaten eski Firble den çok az şey kalmıştı.

Bu karakterim de çok öyle savaşma canlısı değil.. Hani diyosan ki Firble nin oynattığı karakterlerin hepsini öldürücem çok zorlanacağını sanmam. Yalnız yanımdaki boynuzlu arkadaşa dikkat et beni öldürürken onun dikkatini çekersen bana biraz tehlikeli gözüktü.

Bu arada senin de bir şeylerinin çalınması gerekiyorsa söyle.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Ohoo hemen de kızmışsın be kardeşim :P
takılmıştım sadece kimse ölmücek ben kendi canımı kurtarmanın derdindeyim ama tapınakta geçirdiğim uzun süreler boyuncada boş durmadım belirtmek isterim sevgiler :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh hemşerimiz bizi öldürünce kızmıştım. Hakkaten beklemiyordum. RP içi de bana hata yapmışsınız gibi geldi hatta ama neyse epey zaman geçti üzerinden. Ne yapalım hadi sana da kolay gelsin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Hekimmmm oğluuu derlerrrrr......

msn dede yoksun bu aralar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yokum abi MSN i sevmiyorum zaten.. Biliyosundur. Bu arada cidden çalınacak bir şeyin var mı? Andreo ve Sverash ın karakterlerinin üzerlerinde pek bir şey göremedim tasvirlerinde.. Olanlar da genelde büyük nesneler. Ama Dragonfire da bir süre şey var iştahım kabardı. Vay be. Özellikle şu tüylü kalemi istiyorum. Ama bakalım.. Sanırım elf olduğu için karakterim onu şirin de bulur. E cahil ne de olsa. elf gerçekte nedir bilmiyor. Ama görünüşleri sanırım biraz daha şirinimsi idi. Ama belki biraz daha beklemek lazım daha çook şey çıkabilir karşıma..
HARBE GİDEN
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

valla o senin eşyaya bakış açına bağlı :)
bi kaç çalınacak eşyam var
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh önce görmem lazım eşyalarını... Görürsem alırım. Benim hoşuma gidecek bir şey olmalı. Değerli bir şey zannedersem o zaman sadece çok ihtiyacım varsa ya da birilerinin ihtiyacı varsa alabilirim.

Eh öldüre öldüre Firble den kurtuldunuz. şimdi üstünüze başınıza dikkat edin artık.
HARBE GİDEN
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Normal elf değilim ben ona göre.:) çalmayın değerli tek şey kılıcım onuda vermem :P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

valla firble yaklaşma fasla :P sevmem ben öle yabancuıları
yobazıun tekiyim :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yahu benim karakterim elf ne ne bilir ki bir de normal elfi bilsin... Ama sonuçta elfler kara da olsalar bildiğim kadarı ile daha eli yüzü düzgün duruyorlar. Bu arada eğer gelirse fingolfin in de üstündekiler fena değilmiş özellikle kitaplar ilgimi çeker sanırım. : )
HARBE GİDEN
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

firble yine işin felsefesine sarmayalım da onlarca yüzlerce msg gider yoksa , meraba meraba bundan sonra sana aksi halde çok uzatıyoruz sohbeti ;)
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Bu arada rplerimizi bir daha okudum da, Hakan sen bir an önce gel yoksa bu eküri keser birbirini.... Andero manyak zaten, D.fire da delikanlı ayaklarında, Firble afacan, bende hevesliyim aksiyona (paranoyakta olabilir biraz :) ) Birşeyler olmazsa kan çıkar buradan :lol:
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Valla buralardayım esasende RP ye odaklanmam biraz gecikecek gibi.

Yine de yarın sabah üşenmeyipte girersem nete yazacam RP mesajımı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Andero wrote:
logan wrote:Andero
hakını doldurdu biraz da diyer elmanlar öldürsün...:D
dimi Andero ??
Ben her zaman açım... :twisted:

Kan davasına dönmesin ... ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked