benim ama napalım gösterebilmek için kitabın satılması lazım bu gidişte.şurda kendime sayfa bulsam bide lunadan izin alırsam koycam millet baksın.napayım benimde olayım bu!!!
degil kardesim degil.bunlar galeri acılınca kitaptakiler gelene kadar nezareten çizimler.ben yollayacağım onları.lunada taranmışları ben ondan bir isteyeyim...
Sitemize yeni çizerler gelmesi çok güzel... Çizerlik de bir parça ozanlık gibiymiş. Bunu yeni anladım. Yeni çizerlerimizle. Sizle beraber çalışırız belki... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Tomb, bugün bize gösterdiğin, grubumuzun resmine hayran oldum ya. Beni de çokkkkk karizma çizmişsin. Gözlerim yaşardı ya onu resmi taratınca bana gönder, pc de wallpaper yapacam.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ADMİN EFLA VE YEMİNER'İN KATKILARIYLA(teşekkürler)resimlerimi koyabildim sonunda.sevindirik oldum.onlar üşenmedikçe benden devamı isterlerse gelir.hemen hepsi yenidir cok cok eski yok aralarında.daha yeniler elimde yeni bitti ve yolda. :plotting:
ziyadesiyle koyduk efla ve yeminer'in sayesinde!bu nick'imle değil tabi klasörümün adı!ama isme gerek yok.kelam eden aslıyla alsın okkayı eline vursun fikri diline...
Efla wrote:Eline sağlık gerçekten çok başarılı resimler olmuş yine. Kendini geliştiriyorsun günden güne...
saol yapmaya çalışıyoruz bişeyler.deniyorum devamlı.herşeyide yollayamıyorum mesela tablette bayağı gelişmeyi bekliyorum.renksiz yürümüyo bu işler.fakat şimdilik genelde renksiz çalışmalara burada yer vermek istiyorum.zaten sağolasın senden başkada pek ilgilenen yok.olsun!genede dizmeye devam edicem oraya resimleri.