İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

SEn gelme necros seni istemiyorum :evillaugh: :evillaugh:
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

Lord Necros wrote:
Squan wrote:
Lord Necros wrote:Elbette, tüm üyelere açık. :) Yani en azından İstanbul'a ulaşımı olabilen herkese. :mrgreen:
hmm. Enterasan bir cümle. Necros sen benim gözüme gözükme bu aralar. Dur ama ben senle ne yapacağımı biliyorum :evil:
Elime düşersin sen benim :)

Bu arada herkese iyi eğlenceler. Bende istanbul da olmak isterdim.
Elinden geleni ardına koyma. :mrgreen:

Burakcım İçimden bir ses bu sefer kopuk bacakla kurtulamayacağını söylesede durumun vehametinden sesimi çıkartamıyorum... :mrgreen: Görkem kısa zamanda senide aramızda görmek isteriz kardeşim... Özlettin DM liğini :)

Saygılar efenim
-- Phoenix --
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

dfunk wrote:SEn gelme necros seni istemiyorum :evillaugh: :evillaugh:
Ha? Ne? Biri bir şey mi dedi? :roll: :mrgreen:
Xanaphia wrote:Burakcım İçimden bir ses bu sefer kopuk bacakla kurtulamayacağını söylesede durumun vehametinden sesimi çıkartamıyorum... :mrgreen:
Dedim ya, elinden geleni ardına koymasın. :mrgreen: Anladı o anladı. :evil:
Xanaphia wrote:Görkem kısa zamanda senide aramızda görmek isteriz kardeşim... Özlettin DM liğini :)
Belanı mı arıyorsun yav? Ağzını hayra aç. :tongue: :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Esen her zamanki görevini reddedip buluşma listesini güncellemediğine göre sanırım iş bana düştü. :)

1- Necros
2-Yılmax
3-Xanaphia
4-Yener
5-dfunk
6-Bogus
7-Yeminer
8-Artemis Entreri
9-WizardOfQuarks
10-Galanodel
11-haldor_goraxe
12-Gaara of the Sand
13-lordana
14-Ramonia
15-Sylvius
16-Par-Salian
17-Mark
18-Gorath (Eğer Esen getirebilirse. :D )
19-Falcon (Eğer askerden dönmüş olursa, zira dönüş tarihini bilmiyorum. :mrgreen: )

Evet, unuttuğum birileri var mı? :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Xanaphia wrote: Görkem kısa zamanda senide aramızda görmek isteriz kardeşim... Özlettin DM liğini :)
Yaza kadar bekletecem sizi ne yazıkki. Ama bende özledim. Aslında bir hafta sonu gelsemmi :plotting:

Ama güzel süprizlerim olacak onu söyleyeyim.
Lord Necros wrote:
Belanı mı arıyorsun yav? Ağzını hayra aç. :tongue: :mrgreen:
Sen merak etme senin belan ben olacam zaten :schemes:
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Lord Necros tebrikler listeyi güncellediğin için. Böylece atıp tutanlar da ismini burada gördüğü zaman kolay kolay ortalardan kaybolmayacaklardır. :wink:

Bir de bir şey dikkatimi çekti, gün belirten herkes pazar demiş. Taksim, pazar, bilmiyorum... Bir şeyler eksik gibi geliyor bana sanki... :evil:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bira bira bira bi ra eksik orada içlelm güzelleşelim değğilmi bogus (biz cumartesi akşamdan halleder gideriz ) :D
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Valla kesin tarih 15 Nisan Pazar yoğun istek üzerine :schemes: saat 13:00 Yer taksim heykelin önü Yapılacak aktiviteler... Evet öncelikle heykelin önünde bekleme gelenlerle selamlaşma kaynaşma geç gelenlere allah ne verdiyse ağızdan saymaca :evil: gelemeyenlere son bir istekleri olup olmadığını sormaca toplu halde :D Sonracıma toplu bir yürüğüş , FRP'YİZ BİZ HERKEZİ KESERİZ , İNSANIZ, CÃ?CEYİZ, DROWUZ,vs... HAKLIYIZ HAKKIMIZI SÃ?KE SÃ?KE ALIRIZ ( Sıkıysa vermesinler hehhehe 8) ) beyoğluna doğru yürüyüşe geçebiliriz. Yada gelenleri beklerken ben bir kaç arternatif sayarım yada aklında fikri olan varsa sayar böylece günün planı ortaya çıkar... Eh nasılsa artık havada geç kararıyor :D tamam abartmayayım 1 saat bir saattir ama :evillaugh: neyse gelecekler listeye adını eklesin efendim
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben İstanbul'u hiç bilmiyorum ama. :|

Nasıl geleceğim buluşma yerine? :|
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ben seni karşılarım istersen nerden geleceksin haremdenmi, esenler otagarındanmı? :D
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Bilmem. :|

Daha belli değil o.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
reflah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by reflah »

Lord necros listene beni de eklersen çok sevinirim bende gelmeyi çok istiyorum muhakkak gelicem diğim yada ...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Necros... 2 3 nisan gibi bende istanbulda olacam... DAvetlimiyim ? :(

Yani gele bilirmiyim gelmeyi çok isterim çünkü bir kaç arkaşla tanışmayı gerçekten cok istiyorum :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ama buluşmaya ben de katılmak isterim.Hem forum üzerinden uzun zamanda gerçekleşecek bir samimiyeti buluşma sayesinde çok daha kolay oluşturabiliriz haksız mıyım :) beni de kesin gelecekler listesine ekleyebilirsiniz.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Valla Berk, eğer ayın 15'ine kadar İstanbul'daysan buyur. :) Ben yine de ekledim seni listeye. :wink:

Listenin yeni versiyonu. :D

1-Necros
2-Yılmax
3-Xanaphia
4-Yener
5-dfunk
6-Bogus
7-Yeminer
8-Artemis Entreri
9-WizardOfQuarks
10-Galanodel
11-haldor_goraxe
12-Gaara of the Sand
13-lordana
14-Ramonia
15-Sylvius
16-Par-Salian
17-Mark
18-Gorath (Eğer Esen getirebilirse. :D )
19-Falcon (Eğer askerden dönmüş olursa, zira dönüş tarihini bilmiyorum. :mrgreen )
20-reflah
21-Gabriell-The-Sorcerer
22-Logan (Eğer o tarihte İstanbul'daysa.)

Power demands sacrifice.
Post Reply