T-shirt

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Doğru aslında possessed bir kaç tane çizebilirse iyi olur sonra burda herkes istediğini seçip bastırabilir.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Firble wrote:Arkadaslar ilgili resmi kesinlestirebilirseniz ben mayisa numune Tisortler getirebilirim. Burada istediginiz her hangi bir resmi Tisorte basan yerler var... Yani Darktimes istersen sana ozel Darktimes Tisortu de getiririm.
Babacığım sen nerelerdeydin bunca zamandır ? Biz onca baskıdır yok fiyattır organizasyondur anlaşamadık derken "pat" diye hallediverdin.Possessed 'in yaptığı eskizdeki ejderhanın ön yüzünü basımı ve ayrıca küçükte bir frpworld ve logosunun kaça mâl edebileceğini bize bir araştırabilir misin ? Baktık çok pahalıya geldi yok şöyle oldu yok böyle oldu, Possessed biraz yorularak çizer herkese bizde www.tish-o.com.tr 'dan çıkarttırırız.Biraz pahalıya da gelse kalitesi için "mükemmel" garantisini verebilirim.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Darktimes wrote:çok tatlı olmuş.Bir de böyle alıntı gibi durmuyor tıkladığımda eskizdeki inceliği gördüm cidden iyi.Tebrik ederim.Gerçi bu senin için 5- 10 dakikalık bir çalışma ama yetenek işte :) Böyle orjinal birşey harika durur derim.Yazı işi ise ister .com lu ister com suz benim için farketmez ama orjinalliğe her zaman açığım.İnşallah bu çalışmalar boşa gitmez :roll:
Benim de umudum bu çalışmaların ileriki dönemlere ilk basamak olmasıdır.
Bu eskiz havasını sevmenize çok sevindim. Benim de kendi uydurduğum (vardır başka böyle çizen de, basit bir şey çünkü) ve sevdiğim bir tarz.

".com" olayına şunu söylemek istiyorum. Tişörtü gören bunun bir frp içerikli siteye ait olduğunu anlaması ve bana sormadan bu sitenin adresini öğrenmesi gerekir bence. Başında "www" antipatik durur ama sona ".com" koymak bence "frpworld" adına bir prestij kazandırıyor.
Firble wrote:Possesed kardes biraz simariklik olacak biliyorum. Ancak ben sitenin sembolu olarak Anka kusunu daha cok seviyorum... Ki sitenin kurulusunda ben de ejderhayi desteklemistim. Ancak sonra bir ara anka kusu sitenin sembolu iken gercekten cok hos olmustu... Hem sitenin gecmisi ile de uyumlu... Olabilir mi ki? ? ? ?
şımarıklık olmaz Firble, herkes kafasındakini söylesin burda. Daha proje aşamasındayız. Anka kuşu hiç çizmedim hayatımda, bir deneyeyim. Onu da çizince bu ejderha gibi buraya koyarım.
Ancak önceden belirteyim, bence siyah üstüne beyaz anka kuşu uymaz. Renk belirterek beni yönlendirirseniz sevinirim. Kırmızı üzerine beyaz, gibi...

Ayrıca Edmond yukarıda elf-cüce yazılarının eklenebileceğini belirtmiş, ilginç olabilir ama sade bir eskizin yanında bir sürü yazı çok sırıtabilir.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Possessed wrote:".com" olayına şunu söylemek istiyorum. Tişörtü gören bunun bir frp içerikli siteye ait olduğunu anlaması ve bana sormadan bu sitenin adresini öğrenmesi gerekir bence. Başında "www" antipatik durur ama sona ".com" koymak bence "frpworld" adına bir prestij kazandırıyor.
Hatta işi abartıp "http://" koyalım diyenler çıkarsa şaşırmam :P :D (Anket yapılsın :P )
Possessed wrote:Ayrıca Edmond yukarıda elf-cüce yazılarının eklenebileceğini belirtmiş, ilginç olabilir ama sade bir eskizin yanında bir sürü yazı çok sırıtabilir.
Evet haklısın fakat ben şöyle birşey düşündüm.Hani bu eskizi biraz daha profesyönelleştirebilirsen mesela o ejderhanın çok belirgin olmayan (yani işte kafa, kanat kısmında değil de böyle daha çok haybeye çizilmiş çizikler ya da karalama gibi olanlar diyelim) çizgilerden yazılar falan çıkartabilirsin.Tabi bu sefer eskiz olmuyor bu ama ilginç bir çalışma olmasıyla beraber sana da baya zahmet verecektir çizgileri harflere benzetmek.Olmaz diyorsan sorun değil böyle de gayet hoş.(Ayrıca siyah üzerine beyaz çalışma can alıcı nokta olmuş sanırım burada )

Edit:Dikkatsizlik
Last edited by Darktimes on Fri Dec 12, 2008 10:34 am, edited 1 time in total.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

ya aslında bu çizimlerin biraz daha büyüğünü buraya koyalım ortak bir tane seçtikten sonra, hatta bir kaç tane seçenek yapalım, isteyen kendide bastırabilsin :) sonuçta ticari bir amaç gütmüyoruz bu işte (gütmek :D )
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Darktimes bu zamana kadar Ankaradaydim kardes... Orada tisort basan yer bilmiyordum... Simdi New Yorktayim evimden ileride yurume mesafesinde bir yer var... Ancak iki haftadan kisa surede vatana donuyorum. Bir daha ocak sonunda ABDye gelecegim ve mayisa kadar buradayim.

Su kalan zamanda deli gibi son sinavlara calismam gerekiyor... Zaten her halikarda baski isi sonraki gelisime kalacagi icin arastirmayi da o zaman yapmam daha iyi olur sanirim.... Tabii Turkiyede on adet tisortu uygun fiyata basacak yer varsa bildiginiz orada yapalim... Para vatanimizda kalsin..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Firble wrote:Darktimes bu zamana kadar Ankaradaydim kardes... Orada tisort basan yer bilmiyordum... Simdi New Yorktayim evimden ileride yurume mesafesinde bir yer var... Ancak iki haftadan kisa surede vatana donuyorum. Bir daha ocak sonunda ABDye gelecegim ve mayisa kadar buradayim.

Su kalan zamanda deli gibi son sinavlara calismam gerekiyor... Zaten her halikarda baski isi sonraki gelisime kalacagi icin arastirmayi da o zaman yapmam daha iyi olur sanirim.... Tabii Turkiyede on adet tisortu uygun fiyata basacak yer varsa bildiginiz orada yapalim... Para vatanimizda kalsin..
Acelesi yok bunca senedir askıda kalmış biraz daha bekleyiversin.Zaten bence o işin Türkiye'de daha mâkul fiyatlara yapan yerini buluruz ama pek araştırmayı sevmiyoruz biz :roll:
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

lightflarer wrote:ya aslında bu çizimlerin biraz daha büyüğünü buraya koyalım ortak bir tane seçtikten sonra, hatta bir kaç tane seçenek yapalım, isteyen kendide bastırabilsin sonuçta ticari bir amaç gütmüyoruz bu işte (gütmek :D )
Yok zaten kar yok üstünde, maliyetine vereceğiz tişörtleri. Hepsi aynı yerde basılırsa hem daha ucuz olur hem de hepsinin kalitesi aynı olur.
Birkaç seçenek yaparız tabii, Firble'ın anka kuşu önerisi de var. Bir ara çizip koyacağım onu da.

Bir de internet ortamına baskı için yüksek çözünürlüklü resim koymak tehlikeli. Hırsızlık çok büyük boyutlarda. Biri resmi alır, frpworld yazısını silip her istediği amaçta kullanabilir. Gerçekten şahit olduğum olaylar bunlar.

---

Bence baskı olayında en önemli unsurlar, ucuzluk ve yüksek kalite. Bu ikisini bir arada bulacağımız yer yurtdışıysa olabilir yani. Eğer ABD'de bu bireysel tişört basma sektörü daha gelişmişse orda basılabilir. Ama Türkiye'de de bulabiliriz belki. Yalnız dikkat etmeliyiz kaliteye, öyle iki yıkamada çıkan baskı yapılıyor genelde.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Possessed wrote:
lightflarer wrote:ya aslında bu çizimlerin biraz daha büyüğünü buraya koyalım ortak bir tane seçtikten sonra, hatta bir kaç tane seçenek yapalım, isteyen kendide bastırabilsin sonuçta ticari bir amaç gütmüyoruz bu işte (gütmek :D )
Yok zaten kar yok üstünde, maliyetine vereceğiz tişörtleri. Hepsi aynı yerde basılırsa hem daha ucuz olur hem de hepsinin kalitesi aynı olur.
Birkaç seçenek yaparız tabii, Firble'ın anka kuşu önerisi de var. Bir ara çizip koyacağım onu da.

Bir de internet ortamına baskı için yüksek çözünürlüklü resim koymak tehlikeli. Hırsızlık çok büyük boyutlarda. Biri resmi alır, frpworld yazısını silip her istediği amaçta kullanabilir. Gerçekten şahit olduğum olaylar bunlar.

---

Bence baskı olayında en önemli unsurlar, ucuzluk ve yüksek kalite. Bu ikisini bir arada bulacağımız yer yurtdışıysa olabilir yani. Eğer ABD'de bu bireysel tişört basma sektörü daha gelişmişse orda basılabilir. Ama Türkiye'de de bulabiliriz belki. Yalnız dikkat etmeliyiz kaliteye, öyle iki yıkamada çıkan baskı yapılıyor genelde.
ben tabii iyi niyetli olduğum için :D :D kötü niyeti olan insanlarda var sonuçta haklısın :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

http://img172.imageshack.us/img172/2338 ... edrtf2.jpg

Hoca bir örnek anka kuşuna... Anka kuşu ateşten bir kuştur. Gerçek anlamda da yanar ve bir süre sonra kendini tüketip küle dönüşür ancak bir süre sonra küllerin içinde yeniden şekillenmeye başlar ve yeniden doğar...

Ne bileyim sanki FRPworldün hikayesi de anka kuşununki gibi geliyor bana....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Evet anka kuşu iyi bir fikir olabilir eskiz havasında olacaksa tabi.Çok uğraşmaya değmez zaten hem hırsızlıkta var bu işin ucunda Possessed'in dediği gibi.Bir çizersen memnun kalırız Possessed.

Eğer Türkiye'de baskı yaptıracaksak ve tereddüt ediyorsak kalitesinden 1-2 yıkamada baskının çıkmasından ısrarla tish-o.com diyorum.Ama tabi fiyatı da ona göre tuzlu olabilir.Ama yine de ben kaliteli olsun tuzlu olsun diyenlerdenim.Ã?bür türlü uğraştımız emeğe değmeyecek yazık olup gidecek.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Tabletimin kalemini evde unutmuşum! Bayram için evime dönmüştüm, şimdi yurda geri geldim, ama kalem evde kalmış. O yüzden bir süre için çizim çalışmalarım durmak zorunda... :cry: Ancak kalemimi geri alınca anka kuşunu çizebilirim.

---

tish-o.com bana da uyar, biraz tuzlu ama süper kaliteli.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu kalemi bulmak çok mu zor bilmiyorum Possesed ama ne yapalım canın sağ olsun. Belki aklında bir şeyler oluşmuştur ama Anka kuşu ile ilgili değil mi?
HARBE GİDEN
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

T-shirt işi askıda kaldı yine ? :)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Aaa, mesajlarınızı görmemişim, şimdi gördüm.

Yok kalemimi geri aldım. Evdekiler kargoladılar. Normal olarak kırtasiyede falan bulamam zaten bu kalemi, özel manyetik bir kalem :D

En kısa zamanda bir anka kuşu eskizi çizer koyarım o zaman buraya.
Post Reply