Gates of Shadow / Out of Game

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Tipi felan biliyorum da karakterlerin boylarını ve karima değerlerini yazabilir misiniz? Ona göre rolümü yapmayı tercih ederim. Hatta bu bilgiler mümkünse NPC'ler için de verilebilirse onlara göre de oynatacağım karakterimi.
Ya aslında Illyra bütün karakterlerin ismini, tipini, ırkını, cinsiyetini, sınıfını şu anda nerde ne yapıyor, vs bir özet, bir liste hâlinde vermeni rica ediyorum. Sanırım oyundan çıkanlar oldu bir de uzun ara verdik konu silikleşti biraz. şöyle özet bir durum değerlendirmesi hafızayı tazelemeye, güzel bir şekilde rolümüzü yapmaya yarayabilir.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome wrote:Tipi felan biliyorum da karakterlerin boylarını ve karima değerlerini yazabilir misiniz? Ona göre rolümü yapmayı tercih ederim. Hatta bu bilgiler mümkünse NPC'ler için de verilebilirse onlara göre de oynatacağım karakterimi.
Benim karizma 18 :) Ona göre davran 1. seviye Dragon Disciple'yim :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

20 Karizma var burada!

Tipim Mumya filmindeki kılıçlı şahinli bedevi karakter gibi. Aynısının tıpkısı. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Sir Randillan; insan, paladin, şu anda darkgnome ile birlikte kamp alanında. Boyu 195 civarı kumral saçlı, açık renk tenli, pos bıyıklı 30 yaşlarında karizması 18-20 arası bir erkek.

Celt: elf, ranger. şu anda darkgnome ile birlikte kamp alanında. Boyu 170 civarı, siyah saçlı gözlü, açık renk tenli, yüzü yaralarla dolu narin ve gizemli bir erkek. Karizması 9-10 arası.

Raven: insan, scout. şu anda darkgnome il birlikte kampta. Boyu 164 civarı, kumral saçlı, açık renk tenli, gümüş rengi gözlü meleksi bir kız. Karizması 24’ün üzerinde.

şu anda darkgnome 3 npc ile birlikte antik şehire doğru yol alıyor. Geri kalanınız ise alton harabelerindesiniz, yanınızda hiç npc yok.

Ayrıca:

Alenthas, drow, ranger
Dwaxer, dwarf, figther
Edmond, human, mage
Tersyuz, human, mage
Micah, human mage

Daha merak ettikleriniz varsa pm ile de sorabilirsiniz. ;)
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ya arkadaşlar biz durduk mu? Darkgnome oynuyor, Edmond ve Tersyuz'den bir ses çıkmıyor? :mrgreen: Ben biraz şapşallaştığımdan olayın yürümesini bekliyorum, uyacam adımlarınıza. Neydi bizim görevimiz, gidelim gidelim diye tutturduk niye gitmiyoruz ve nereye gideceğiz?

Illyra bize bir ip ucu ver de hareketlenelim? :angel:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Benim oradaki tek NPC olmayan karakter olduğumdan bu olay olurken uyanık olduğumu düşünüyorum. Eğer hatalıysam daha sonra mesajım zaten silinebilir diye düşünüyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:.
Ya arkadaşlar biz durduk mu? Darkgnome oynuyor, Edmond ve Tersyuz'den bir ses çıkmıyor? :mrgreen: Ben biraz şapşallaştığımdan olayın yürümesini bekliyorum, uyacam adımlarınıza. Neydi bizim görevimiz, gidelim gidelim diye tutturduk niye gitmiyoruz ve nereye gideceğiz?

Illyra bize bir ip ucu ver de hareketlenelim? :angel:

.
Aynı şapşallık bende de var. :D
Sanırım birbirimizi bekliyoruz, bir ara verdik dağıldık!
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

aksama olduysa biz de hatırlatma yaparız :)

işte baş büyücünün size söyledikleri

“Tanrılar dünya ilk yaratıldığında, denge kurulabilmesi için bazı özel taşlara öz benliklerini koyup güvende olması için diyarın dört bir yanına sakladılar. Ama kara eflerin boyut kapıları ile oynaması sonucu bu diyarın bir alternatifi oluştu. Ve bu özel objeler alternatif diyara kaydı. Böylece burasının dengesi ve koruması tehlike altında kaldı. şu anda tamamen savunmasız.

Gördüğünüz tuhaf rüyalar alternatif diyarın oluşması sırasında sizinkiyle çakışan paralel var oluşun yansımasıydı. Oradaki benlikleriniz hakkında hiçbir fikrim yok. Ama yapmanız gereken denge taşlarını bulup buraya geri getirmek. Böylece onları Antik şehir’de birleştirip kara eflere karşı büyük bir silah elde edebiliriz.Eğer başarısız olursanız, gölge boyutunun kapıları korumasız diyarımıza açılacak ve kötülük toprakları hakimiyeti altına alacak. Fakat öncelikle Alton Harabelerine gidip Sir Randillan’ın kılıcını bulmalısınız. Bu önemli. Bazı sorularınız olduğunu biliyorum. Ve sadece bazılarının cevaplayabilirim. Sir Randillan’ın kılıcını gerçek hayata almasının sebebi, her birinizin Alton Harabelerinde denge taşları hakkında önemli ipuçları bulacak olmasıdır Ã?ünkü harabe çok uzun zamandır Sir Alton ve askerlerinin ruhları ile korunuyor. Ve sadece Sir Alton denge taşlarının nerede olduğuna dair sırrı öğrenmeye muvaffak olmuştur. Ve bunu sakladı. Harabe doğaüstü şeyler tarafından korunuyor. Bu sırrı öğrenmemesi gerekenler oraya giremez.

Ama siz gireceksiniz. İpuçlarını iyi değerlendirin. Taşlar muhtemelen alternatif diyarda da buradaki yerlerinde olacaktır. Bu taşlar beş tanedir. Her birisinin isimleri vardır. Bunlar; Sadakat, Yaşam, Umut, Mucize ve İhanet’tir. Hızlı olmak zorundasınız..."

yani alternatif diyara geçeceksiniz. bunu ise harablerin içinden bir yerden açılan boyut kapısından yapacaksınız. randillan ın ayrılmasının sebebi, alacağı kılıcın antik şehirde olduğunu öğrenmesiydi. böylece sizden ayrıldılar. aslında senaryo size göre değişti biraz :) gerçek hayatta dengeler değişince oyunun içindede iki kişinin gitmesi kendinisini belli etti, böylece siz de beş taşı bulup aramak görevindesiniz.

umarım yardımcı olmuşumdur :)
Image
Post Reply