inananlar ya da inanmayanlar.bu şavaş olacak diyosan herkes bi tarafa geçsin.ortalıkta ne var ne yok görelim.Bu sözler Corax'ın azından çıkmışsa benderimki inanın.Tanrılarından yana olmak isteyenler geçsin Corax'ın saflarına.Ben olabildiğimce uzak duracağım.
İnsanlar bu varlik duzlemindeki hayatlairni o kadar onemsiyorlarki din adamlari bile beni anlamiyorlar... Ben insanligi kurtarmaya geliyorum bana kulak verin... Herkes benim kardesimdir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raini oniki yaşının altındaki tüm çocukları savaş bitene kadar tapınaklarımın yer aldığı güvenli dehlizlerde korumayı öneriyorum.. Sana söz veriyorum savaş bitene kadar onlara fiziksel ve ruhsal zarar gelmeyecek ve tek istediğim savaşın sonunda kendi özgür iradeleri ile tapınağımda kalmak isteyenlerin orada kalması... Kabul edersen müridlerim seni on kasabanın dışında bulacak ve gitmen gereken yerin tarifini vereceklerdir....
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Böyle bir durumda bile gelecekte sana katılacak daha fazla günahkar çekmeye mi çalışıyorsun MASK? Önemli değil, senin bile dininle yönetilen bir krallık varolacak... Her dinin krallığının kendine ait kuralları ve kanunları olacak...
raini'ye ben de yardım edebilrim bu konuda.Böyle bi teklifte bulunmama şaşırmış olabilirsiniz ama ciddiyim ve iyi fikirlerim var hem bana hem de rainin düşüncelerine yararı olacak.
savaşla bi alakası yok.mask bahsedince ben de söyleyeyim dedim.asıl bu kararımın sonucu savaş sonrasını ilgilendiriyor.Raini düşünüyorsa bana ulaşsın.İyi bi teklif sunacağım ona.
savaşla bi alakası yok.mask bahsedince ben de söyleyeyim dedim.asıl bu kararımın sonucu savaş sonrasını ilgilendiriyor.Raini düşünüyorsa bana ulaşsın.İyi bi teklif sunacağım ona.
Duyun sesimi ve Tanrının bilgeliğinin yansımasını görün... Bu sözler benim değil büyük Tempus'un sözleri: "Günahla savaşmak için dünyaya son bir şans veriyorum... Kalplerinizi Tanrılarınıza açın ki onlar da sizi ödüllendirsin."
Hepiniz kardeşimsiniz...
Tanrılar asla maddesel düzleme direk müdahale etmediler. Her zaman clericleri sayesinde güzellikle insanları iman aşıladılar... Ama öyle görünüyorki insanlar cehalet ve vurdumduymazlıklıkları içinde kayboldular ve sonsuz özgürlükleri onları yanlış noktalara sürükledi. Tecavüz, cinayet, katliam, soykırım, hırsızlık, yağma derken Tanrılar önce üzüldü sonra öfkelendi... Özüldüler çünkü yarattıkları birbirlerine düştüler ve öğretilerini unuttular. Kızdılar çünkü tüm uyarılarına rağmen reddedildiler...