Anket: Drizzt'in düşmanları...

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Frenzied Berserker'dan başka hiç kimsede "Supreme Power Attack" yoktur ve bu feat şimdiye kadar yaratılmış en güçlü featlerden biri...
Power Attack'ta attack bonusa aldığınız her -1 size +2 damage olarak geri dönüyor ve Corax bir roundda en az 220 damage vurabilir. Biraz riske atarsa attacklarını 330 damage vuru üstelik criticalları da saymıyorum...
Drizztin 1d8 +7 vuran silahlarının hepsi critical vursa bile Corax kadar hasar veremez..
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strider »

Nedeni :
1:Armor class -8 olan birine vurmak biras zor gibi...
2:İnt in yüksek deilse hiç yaklaşma!Öünkü üstüne bir peri alevi büyüsü yaparak seni kolayca etkisiz hale getirebilir.
3:Blind-fighting özelliğin yoksa KAÖ!!!Cünkü üzerine yerlestirilecek bir karanlık küresi seni mahveder!
4:Drizztin palaları 1d6 gibi acınacak seyler ne zaman oldu??!!Drizzt sana 1d8+7(x3)&1d8+5(x2) seklinde gelecek!
5:Drizzt in thac0 su da 5
6:guenhwyar tek başına deil ama drizzt le beraber iken bir round da 8 saldırı gerçekleştiriyolar...1 round da 8 saldırıyı çevirebilirmisin?
7:Dua et de drizzt sana tuzak kurmasın!Öünkü move silently %99 ve hide in shadows da keza!!ve sana böyle bir saldırı gerçekleştir ise yukarda yazdığın damage leri 5 ile çarp!
Bu arada drizzt e büyü yaparken de bi kez daha düşünmek lazım! spell resistance %82
EST SULARUS OTH MITHAS
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

1. yani 3rd editionda adamın AC'si 23
yani ben d20 + 33 atıyorum ve vurmaya çalışıyorum...
33 fazla olduğu için 12 supreme power attack alıyorum
yani d20+21 atıyorum ve 23'ü %95 ihtimalle tutturuyorum bir atağım tam
2d6+2(weapon specialize) + 20(strden) + 24(power attack) = 2d6+46 vuruyorum
yani minimum 48 vuruyorum ve 5 attack yapıyorum
Drizzt'in hitpointi: 124
sanırım daha fazla matematişe gerek yok 1 roundda drizzt ölüyor...
Kedisinin Hitpointi 37 ve AC'si 16 onu zaten direk cleave ile öldürüyorum konuşmaya bile gerek yok

o beni öldürebilir mi 1 roundda?
Benim hitpointim 16d12 + 4d10 + 6x20 = (Ortalamada) 22+120+104 = 246 hitpointim olur (ki normalde çok daha fazla hitpointim var iyi zar atmıştım...)
Drizzt ve kedisi bu kadar hasar veremez her attackları critical olsa bile ve bir roundda ölürler damage'ı ispatladım üstelik %95 ihtimalle ölüyorlar ve critical vurmadığımı varsaydım...

Gelelim diğerlerine...
2. Fairy fire yalnızca AC düşürür başka yan etkisi yoktur
3. Blind Fight'ım var karakterimin lakabı "Rouge's Bane"dir
4. Palalar 3rd editionda 1d6 vururlar...
5. Drizzt'in atatck rolu (senin tacho dediğin şey +17 benim +33)
6. Saldırıları çevirmeremesem bile ölmem hitpoint yüksek dediğim gibi
7. Barbarların bir diğer supernatural abilitysi sneak attack yapılamaz olmalarıdır bu yüzden Drizzt avucunu yalar (ayrıca drizzt sneak attack yapamaz çünkü rouge değil...
8. Ben savaşöıyım büyü umurumda bile değil magic resistance'ı da umurumda değil bu yüzden...
Sanırım birbirimizi daha iyi anlarız artık
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Kesinlikle haklı. Hmmm bence gün geçtikçe sende Corax'ı tanır ve ona gerçekten inandığını farkedersin. Bende olamaz falan diyodum ama oldu işte. Sevgili Drizzt'imiz yarmamızın elinde can vardi...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Drizzt'i köfte yaparım kızdırmayın beni!!! :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

:cikcik :cikcik :cikcik Öık çık çık yanlışsın. Bir drowdan en güzel kavurma olur. Bunu nasıl bilmezsin??? :cikcik :cikcik :cikcik
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Muzlu kokoreci de iyi oluyor... 8)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hayır hayır bu seferki oscarı sen hakkettin. Ama esprine göre bu sefer domates değil ama muz kabuklarıyla birlikte geliyor ödülün.

- Atın kabukları beyler. Benden kötü espri yapmak neymiş görsün...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Takdirlerinize layık olmaya çalışıyorum... 8)
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Raistlin wrote:1. yani 3rd editionda adamın AC'si 23
yani ben d20 + 33 atıyorum ve vurmaya çalışıyorum...
33 fazla olduğu için 12 supreme power attack alıyorum
yani d20+21 atıyorum ve 23'ü %95 ihtimalle tutturuyorum bir atağım tam
2d6+2(weapon specialize) + 20(strden) + 24(power attack) = 2d6+46 vuruyorum
yani minimum 48 vuruyorum ve 5 attack yapıyorum
Drizzt'in hitpointi: 124
sanırım daha fazla matematişe gerek yok 1 roundda drizzt ölüyor...
Kedisinin Hitpointi 37 ve AC'si 16 onu zaten direk cleave ile öldürüyorum konuşmaya bile gerek yok

o beni öldürebilir mi 1 roundda?
Benim hitpointim 16d12 + 4d10 + 6x20 = (Ortalamada) 22+120+104 = 246 hitpointim olur (ki normalde çok daha fazla hitpointim var iyi zar atmıştım...)
Drizzt ve kedisi bu kadar hasar veremez her attackları critical olsa bile ve bir roundda ölürler damage'ı ispatladım üstelik %95 ihtimalle ölüyorlar ve critical vurmadığımı varsaydım...

Gelelim diğerlerine...
2. Fairy fire yalnızca AC düşürür başka yan etkisi yoktur
3. Blind Fight'ım var karakterimin lakabı "Rouge's Bane"dir
4. Palalar 3rd editionda 1d6 vururlar...
5. Drizzt'in atatck rolu (senin tacho dediğin şey +17 benim +33)
6. Saldırıları çevirmeremesem bile ölmem hitpoint yüksek dediğim gibi
7. Barbarların bir diğer supernatural abilitysi sneak attack yapılamaz olmalarıdır bu yüzden Drizzt avucunu yalar (ayrıca drizzt sneak attack yapamaz çünkü rouge değil...
8. Ben savaşöıyım büyü umurumda bile değil magic resistance'ı da umurumda değil bu yüzden...
Sanırım birbirimizi daha iyi anlarız artık
Başka bi forumda da yazmışın burda herkes benim Drizzt'i öldüreceim konusunda hemfikir diye.ben değilim,ama aynı zamanda Drizzt'in de seni öldürebileceğini düşünmüyorum.Sizin kapışma şansınız pek yok(daha doğrusu kapıştırmaya çalışmak hata olur)bunun nedeni de(heryerde bunu dile getirmeye çalışıyorum)Senin karakterin 3rd,onunkiler 2nd kurallarına dayalı.Anlayamadığım bi nedenle 3rd. ed .Drizzt korkunç kuvvetsiz ben o karakteri kesinlikle yakıştırmam Drizzt'e:Yani onu baz alırsak harbiden Drizzt'in sana karşı gram şansı yok.Herzaman olduğu gibi benim aklım statlerde.20 dex(yada herhangi bi stat için "20" değeri(2nd ed. için))çok zor bulunur bişeyken senin str frenzy ye girdiğin zaman 37 oluyo bu bizim gözümüzde herhangi br pc için "imkansız" bi değer ve kabul edilemez. Ben de bunu kabul edemediğim için ikinizi kapıştırmamaktan çünkü sonuçların sağlıklı olmayacağından yanayım.hepsi bu...
Bu arada hoşgeldin Strider.Avatarındaki Drizzt resmi benim favorimdir hernekadar pek gerçekçi olmasa da.(yani inceleyinde gerçekdışı biraz)Ama harbi karizma resim 8)
Evil rises,darkness falls...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm benim str'm de 2nd edition kurallarında 24 filan oluyor... bi de böyle düşün madem drizzt'in dexi 20 olması size inanılmaz geliyorsa...
2nd editionda ejderhanın gücü 24 filan ben de ejderha gücündeyim (3rd editionda 37 str'lik ejderhalar var...)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ya ben onu bunu bilmem ama Drizzt'in 2nd edition statları çok daha mantıklıydı. Ne o öle 3rd editiondaki saçmalıklar. Olmas öle... :cikcik
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bence de Drizzt şööle en azından 17 fighter 17 ranger filan olmalıydı...
Bööle eşek sudan gelinceye kadar dayak yer...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

E zaten 2nd modeli statları öyleydi niye düşürdüler hiç anlamadım yani...
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Raistlin wrote:Hmm benim str'm de 2nd edition kurallarında 24 filan oluyor... bi de böyle düşün madem drizzt'in dexi 20 olması size inanılmaz geliyorsa...
2nd editionda ejderhanın gücü 24 filan ben de ejderha gücündeyim (3rd editionda 37 str'lik ejderhalar var...)
Senin 2nd ed da gücün bence frenzy de 22-23 falan olmalı.Normalde de 20.Rage e girince 21 olur.Frenzy de de 23 işte.Hill gianttan güçlüsün.frost giant kadar gücün war daha ne be.Ama bu bile benim herhangi bi pc de görmediğim bi güçtür.Mesela benim bi centaur um wardı Dragonlance de(şu altı at,üstü insan formunda olan).Fighter dı str +2 alıyodu racial olarak.17 atmıştım bi tane str mi öyle 19 yapmıştım.19 str 2nd ed. da +3 to hit,+7 to damage demek.Bunu oynamak bile korkunçtu.Ki seni hayal edemiyorum...
Evil rises,darkness falls...
Post Reply