Kim ne derse desin ben Lord Sothderim
Hmm evet bu ilginç bir soru...
Tamamen eşit şartlar ve koşullar altında kim yener bu tartışılır işte.
İkisi de çok iyi yakın dövüş ustaları
Soth daha iyi bir savaşçı ama Strahd'da mükemmel bir necromancer
birkaç görüş almadan yorum yapamam
Tamamen eşit şartlar ve koşullar altında kim yener bu tartışılır işte.
İkisi de çok iyi yakın dövüş ustaları
Soth daha iyi bir savaşçı ama Strahd'da mükemmel bir necromancer
birkaç görüş almadan yorum yapamam
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Dedıklerının hepsı doru ama bn gene de soth demek zorunda kalırım
ndnı strahnd ın soth un emırlerıne karsı bı counter-spellı varmı bılmıorum ama yoqsa onun ıcın kotu olur ol dıe emretmedı dıelım mesela kor ol dedı kılıcıla kafasını kestı bole dusunursek soth agır basıo ama baskalarından da yorum beklıorum onlarında dusuncelerını gorım belkı bn yanlıs cıkarım.
ndnı strahnd ın soth un emırlerıne karsı bı counter-spellı varmı bılmıorum ama yoqsa onun ıcın kotu olur ol dıe emretmedı dıelım mesela kor ol dedı kılıcıla kafasını kestı bole dusunursek soth agır basıo ama baskalarından da yorum beklıorum onlarında dusuncelerını gorım belkı bn yanlıs cıkarım.
Soth kaba kuvvette daha güçlü ve çok güçlü büyüleri var ama Strahd da gerçekten hafife alınamaz... Strahd yalnizca bir "vampir"den çok daha öte bir varlık... Ayrica basit bir death spellere immunity veren büyü yapıp pwoer word kill tarzı büyülerden kurtulunabilinir...
Büyü işin içine girdi mi ASLA bir kesinlik söz konusu değildir...
Corax Tigerheart
Büyü işin içine girdi mi ASLA bir kesinlik söz konusu değildir...
Corax Tigerheart
Hakketen büyü çok sakat bişi. Mesela al corax deli bir karakter. Ama büyücülerden bucak bucak kaçıyo adam. (iyide yapıyo o ayrı). Strahd'ın gücünü küçümsemiyorum. Ama Lord Soth'unda eşşek gibi Magic resistance'ı var kardeşim (%90'dı sanırım...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Valla kitabı biraz okudum Lord Soth bariz tırsmış ve yenilmiş Strahd'a ben bunu bilir bunu soylerim. 8. Bolumde Lord Soth'un butun karizma alt ust.
Bu arada ofkesine yenilip Fare adam'ı öldürmesini de hatırlatırım yani zekası ofkesiyle gölgelenmiş bir adam ve yenilmeye mahkum (biraz ağır oldu galiba
)
Sonuçta Ravenloft en güçlü en korkunç varlıkların yaşadığı bir düzlem ve Starhd bile bunu kabul ediyor (birinin kendisinden daha güçlü olma ihtimali olduğunu) ve buna göre davranıp zekasını kullanıyor...
İşte ben bunu takdir ediyorum...
Bu arada ofkesine yenilip Fare adam'ı öldürmesini de hatırlatırım yani zekası ofkesiyle gölgelenmiş bir adam ve yenilmeye mahkum (biraz ağır oldu galiba
Sonuçta Ravenloft en güçlü en korkunç varlıkların yaşadığı bir düzlem ve Starhd bile bunu kabul ediyor (birinin kendisinden daha güçlü olma ihtimali olduğunu) ve buna göre davranıp zekasını kullanıyor...
İşte ben bunu takdir ediyorum...